Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, aš tavo paveikslų gerbėja❤️

O dar ta elektrinė mėlynai žalia spalva...

Pas mus virtuvėje buvo vienas balkis tokia spalva nudažytas, tiksliau nupeckeliotas, kiek ten kas dar ko tepęs, nedetepęs po to, bet man labai patiko tas kontrastas, užsispyriau išsaugoti, tai tiek privargau, kol sumaišė kažką panašaus, kad galėčiau normaliai perdažyti.

Dabar nupirkau medžiagos gabalą, iš kurio bandysiu gaminti valgomojo stalui ilgą takelį iš tokios pat spalvos.

Atsakyti

Labdiena,

 

Oho, senokokai jau tiek prikalbėta per savaitgalį buvo  :D  :wub:

 

Kokosinius ryžius nusižiūrėjau, reiks bandyt ir man. Jaučiu patiks chebrai.

 

Kerpena, biškį vėliau tavo su Gimtadieniu sveikinu!!!  :4u:  Ramaus tau gyvenimo tekėjimo su entuziazmo srovėm siūlais atplaukiančiom  :4u:

 

Liniuka, wow wow paveikslas  :bigsmile:  :bigsmile:

 

Restar, sėkmės tavo didžiajam  :4u:  Kad jau būtų čia tai, ko ieškojo ir kas patinka  :)

Lietuti, kaip smagu tave čia matyt :wub:  Dryžiukai gražiai su raštu atrodo :4u:

 

Kapseika, svarbu vaikas patenkintas ir laimingas tolėliau nuo namų išsikraustant :wub:

 

 

Aš tai kadangi pati labai norėjau išvažiuot kur nors studijuot už LT ribų, tai savo vaiko išvykimu džiaugiausi turbūt labiau už jį :D Pradžioj tik buvo labai keista ta tuščia vieta prie stalo. Bet greitai gi priprantam prie tų pokyčių, svarbu, kad gerai sektųsi jiems ten.

Dėl saviškio konkrečiai gal neturėjau tokio nerimo, o ir buvo covido metas ir riboti susitikimai ir šiaip gal dėl jo charakterio, bet kaip gyvenusi bendrabutyje, tai žinojau, kas vyksta su tais nutrūkusiais nuo tėvų vaikais   :ax:   :lol: Bet šiaip, linkėčiau kiekvienam tam etape pabūt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 26 rugpjūčio 2024 - 11:33

Ai, Restar, dėl tavo vaiko, tai drąsus jis pas tave, nesitaiksto, kažkur su viduriuku, ieško geriausio, jaučiu tau kaip mamai gal norėtųsi to pastovumo, o ir financiškai tai tikriausiai jaučiasi. Bet kai galvoji apie tai, kad galėtų tiesiog nieko nedaryti, ar šliaužti pažemiais, labai liuks, kad ieško savęs ir juda priekin.

Limit, tai man tokia patrakusi, smagi mama, nei pati stresuoja, nei kitus stresina😊 o ir mane kas kart įkvepia, į mamystę kiek kitu kampu pažiūrėti :wub:

Einu skalbti marčios kakluošalo, o tai savaitgalis tuoj ateis, o aš taip būsiu dar ir nesuruošus.

Kadangi šampinjonų, taip niekas ir neparvežė, parsiridenau iš daržo moliūgą, bus moliūgienė. 

Atsakyti

Man irgi Limit toks amžinas įkvėpimas kaip nestresint, tiek daug spėti, mėgautis gyvenimu :wub: Toks amžinas kvatoklis varikliukas :D 

Atsakyti

Tai mėgaujatės gyvenimu?

Paskutinė savaitė prieš kamščius :).

Ryt ir penktadienį pasiimu atostogų ir dar pabandysiu prilaižyt, ko neprivalgiau. Rytdienos planas Hortenzijų parkas ir dar kažkoks ten netoliese, Stasio muziejus Panevėžy, gal dar ką rasiu verto dėmesio, dar nepaieškojau.

Penktadienį gal prie ežero kur ar šiaip, nesugalvojau, bet namie nesėdėsiu.

Vaikų dantys patikrinti, iš trijų - viena skylutė, neblogai, bet pernai buvo geriau. Patiko, kad gydytoja labai atidžiai tikrino ir labai aiškiai apie tarpdančių valymą pabrėžė.

Kapseika - gražiai parašei, realybė proziškrsnė :). Nesiseka darbą normalų rast, tai kas belieka... Gerai, kad pats tai suvokia. Nors nesuprantu, kai pradeda ieškot darbuotojų liepą, pora ilgų pokalbių ir tada tyla. Nepriimti sprendimai. O realiai ta vieta, kur darbuotojų reiks, atsidarts gal spalį. Nu tai teks rinktis iš naujo... O būtų priėmę & nebūtų ėjęs mokytis. Bus matyt, ar į gera, ar kaip. Finansai slegia išlaikymo, bet mokslui imsis paskolą šįkart. Gal daugiau motyvacijos bus... Draugė irgi magistro studijoms ims paskolą. VU išvis baisūs plėšikai...

Atsakyti

Grįžinėjam iš Suntago vandens parko. Tuoj namai. Irgi iki paskutinės minutės kaip Restar su dukros kelione dvejojau, ką daryt, nes du vnt su slogom ir kosuliais, bet be tempų. Senai jau buvom suplanavę, nakvynę užsisakę, tai važiavau su vaistais. Vaikai išsiduko. Aš pamirkau, šiek tiek nusileidimų irgi išbandžiau :) Viskas ok. 

Buvau planavus dar į Palangą, bet pagal sveikatas matau, kad neverta tampyt. Jei bus noro, nuvažiuosim kur šalia namų pasimaudyt.

Atsakyti

Niuma, ar vertas tas parkas, patiko?

Kaip nakvynę, pačiam parke ėmėt ar atskirai?

Galvojam gal kada pakeliui į Lt užsukti. 

Atsakyti

Mes pernai buvom tam parke. Baisi grūdalynė, eilės prie nusileidimų ilgiausios, nors ėjom nuo pat ryto atidarymo. Tai paskui aš ėjau į tą suaugusių zoną ir ramiai pagulėjau :D  Vaikai užskaitė, kaip ok vienam kartui. Šiaip gražu ten.

O šiaip tai supratau, kad pirma vasara gyvenime, kai visai neturėjau atostogų :rolleyes:​ 

Atsakyti

Prisiskaičiau atsiliepimų visokių- nuo blogiausių iki geriausių. Tai realiai- taip ir yra, kiekvienam pagal poreikius arba atitinka, arba ne. Kadangi mes važiuojam tik į Druskininkų vandens parką, tai su juo ir lyginom. Atrakcijų vaikams tikrai daugiau. Nusileidimai visokie ir skirtingi. Daugiausiai džiaugsmo Emiliui, nes atskirai šialia Piratų laivas su 5 skirtingais nusileidimais, kur laukt nereikia, tai pagrinde ten davėsi. Vyras su paaugliais turbūt visus išbandė. Aš kelis skirtingus nusileidimus, baseine viduj ir lauke, plius Relax zonoj buvau. Pirmadienį žmonių normaliai. Tikrai buvo, bet nepasakyčiau, kad kosminės eilės.  Man pačiai turbūt labiausiai patiko bangos baseine :) 

Nakvojom už 20 km miestely- 3 kmb butą nuomavomės.  Buvom visą dieną, nes 6 ryto išvažiavom iš namų, tai kaip tik pradžiai nusileidimų ir atvykom. 

Vaikai sakė, kad važiuosim tik čia. Aš mintyse pagalvojau- ačiū, bet gal tiek to, per brangu. Nebent sekantį kartą išsipirkčiau visas tris zonas, o vyrus palikčiau vienus pramogaut :) 

Atsakyti

:D Vandens parkas gerai, kad toli, maniškė nepasirašytų toli važiuot 

Užtat Restar pminėtas hortenzijų parkas gunnnnndo… Svyruoju: važiuot-nevažiuot, kaip gražu - kaip toli…  :rolleyes:​ 

Atsakyti

:D Vandens parkas gerai, kad toli, maniškė nepasirašytų toli 

Nu čia atsargiai su norais- mes Vilniaus Vichy nebuvę, o kiek žiūrėjau irgi būtų pakaitalas Druskininkams. Ir arčiau :) 

Atsakyti

 Va Vilniaus būtų variantas, arčiau nei į Druskininkus  :) 

Atsakyti