Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena, man atvirkščiai gavosi- pusę šeštadienio įkalbinėjau vaikus kartu važiuot į Birštoną, batutų vandens parką, dar pasideginus būčiau. Tai vos ne per pietus tik Emilis pasirašė, kai man jau buvo visas noras kažkur pajudėt dingęs. 

O vakar kai ėjau savo mašiną iš serviso pasiimt, tai toks jausmas, kad turbūt kokį šilumos smūgį gavau, nes  ir silpnumas buvo, ir širdis užsikalatojo. Ne taip toli - gal 3 km, bet labai karštis nuo asfalto ir pavėsio jokio nebuvo. Tik įsėdus kondicionierių įsijungiau, o grįžus iš karto užmigau. Nesmagus jausmas. 

Atsakyti

Na, nežinau, kiek ten kas maudos, aš šįmet dar nebuvau įlindus į jokį vandens telkinį. Ir dėl to visai nepergyvenu. Bus-gerai, nebus-išgyvensiu.

Bet užtat vakar ištiko kitas pirmas kartas-plaukiau baidare! Smagu, ne taip baisu, kaip įsivaizdavau, bet ir trasa labai tokia pradedančiojo- Neris nuo Verkių malūno iki Balto tilto. Vienintelės kliūtys- plūdurai ir laiveliai. Nu ir patogumo nedaug-baisiai nuskaudo užupakalį pensininkei :D 

sIūlai taip ir nepračekinti, vis nedavažiuoju. Todėl nieko naujo nepradėta.

O dėl visų reikalų- :4u:  :4u:  :4u:  nu kažkaip viskas praeina.. ir kartais net ir per greitai...

Atsakyti

Labos, aš jaučiuos pargrįžus, rutina, sava aplinka yra gėris, viskas ima stotis į savo vietas.

Maudynėmis ir aš negaliu pasigirti - vienas kartas jūroje, na ir keletas kartų baseiniuke prie namų, po pirties.

Bet ir nepasisgendu, niekad nebuvau undinė, daugiau, kur pavėsy, gulinėtoja. 

Mama sveiksta, šiandie jau į namus. Tas irgi gerai, kaip ten sako, savos sienos gydo. 

Vakar apturėjau tinginio dieną, su filmu ir mezginiu. Mezginys ne itin džiuginantis, budintis, kai nebeturiu ką megzti imu šitą. T. y. sumezgunėju Dundagą į dekutį. 

Būtinai reikia kažką ir iš mielo siūlo pradėti, tik dar neturiu minčių ką. 

Atsakyti

Labas dienas, 

Šiemet ir aš mažai maudžiausi. Ir tubūt panaši problema, kad ne vaikai jau zyzia prie ežero važiuot, bet juos įkalbinėti reikia :D Kažkaip entuziazmas maudynėms sumažėjęs, kai nėr kompanijos. Nebent ežeras būsų panosėj, tai eičiau kasdien.

Vakar einant iš miesto namo netikėtai papuolėm į šiandieninio kencerto repeticiją katedros aikštėj Baltijos keliui paminėti . Koncertas turėtų būt wow  :wub: Labai patiko, ką girdėjom. Nueit neišeis, nes po darbų į kaimą važiuojam.

Apie daržo naujienas:

Nei vienais metais nepavykdavo normaliai lauke pomidorų užsiaugint. Tai šiemet spjoviau ir tik 4 daigus pirkau, visą kitą plotą agurkams atidaviau. Ir ką... ironija - šiemet pomidorai gražiausi, puikiai laikosi, dabar kaip tik raudonuoja, tobuli atrodo, kaip dar niekad nebuvo iki šiol :wub: O agurkai... gal kokį blūdą bendrai ir būsiu priskynus  :rolleyes: po tos audros taip sunyko, kad nebeatsigavo. Net pavalgyt nebuvo ką dorai  :rolleyes:  :oh:​ 

Atsakyti

Šiemet pomidorai labai gerai dera, bent jau tėvas taip sako, aš tai  ką ten išmanau. :)

Atsakyti

Pas mane irgi belia kiek laukinių pomidorų. O agurkų labai nedaug buvo, šiemet net nebuvo ko marinuot.

Nesimaudžiau natūraliuose vandens telkiniuose nei karto šią vasarą :B​ 

Atsakyti

Mano vaikai (2) tai vieni prie ežerų laksto, t.y. su draugais/draugėm, manęs nepasikviečia :). Aš tik 5 kartus maudžiausi vienam ežere 1 paros bėgyje. ir gal pirmą kartą gyvenime nuoga  :B . Galėjau dar kažkur taip naktį maudytis, bet nebeatgaminu.

Vasara jau tokia keistai nevykus, kad net galvot nenoriu apie ją, ypač rugpjūtis. Kažkur prabėgo, nepalikdama pėdų. Ką pamenu iš rugpjūčio - tik savo ir kitų temperatūras ir nesibaigiančius kosulius... 

Panelė vakar grįžo, gerai, kad ausų jau neskaudėjo. Sulakstėm šiandien pas gydytoją, ausų būgneliai paraudę, gavom siuntimą pas LOR, pakliūsim ar 09.05 ar 09.12, nebepamenu. Tikiuosi, iki to pasveiks... Na, o ryt jau varo pas klasiokę į Alytų ir dar tikisi iki rugsėjo pas kitą draugę Trakuose namelyje ant ežero kranto pagyvent. Rugpjūtį namie išvis gal kokią vieną kitą dieną buvo... Na,  bent už ją džiugu.

Vaar pradėjau dukrai paprastą reglaną iš moheros, išardžiau. Tingiu sukt galvą pati, o aprašymas kažkoks keistas. Tai paėmiau katino guolį panert. Kad tik rankos tuščios nebūtų...

Atsakyti

Atostogos :) 

Gal pavykš nors savaitę kažkiek pailsėt. Bandė šefas padūsaut dėl kažkokių nebaigtų darbų, bet ta būsena, kai net nebeatsakiau nieko. Matau, kad beviltiška, kai klausiu prieš kelias dienas, o bando spręst šiandien po pietų. 

Aš kokį 5 kartą taisau savo žydro rankoves 😂😂 Dabar bus visiškai ne pagal pirminį receptą, bet fainą modelį Kacumota pasiūlė, kur visai netikėtai turi tikt ir išsispręs raukšlių problema. 

Atsakyti

Niuma nesijausk vieniša... Nei karto nesimaudžiau, nei prie marių nepasėdėjau. Jūrą paskutinį kartą mačiau su megztiniu, t.y. pavasarį, kaime nakvojau lygiai du savaitgalius. O vasara tai baigiasi... Ir ką veikiau.. dirbau ir ištęžus sofkę saugojau. Bent vaikai pabuvo prie jūros pas močiutę.

Atsakyti

Nu va - aš tai praeitą vasarą nei karto neišsimaudžiau, bet jau gėdijaus ir prisipažint... Nors ir orai karšti buvo, ir per atostogas pas tėvus ežeriukas už nepilno kilometro... ir mašiną turėjau, jei kur būčiau panorus pavažiuot  kito telkinio...

Atsakyti

Kerpena - su tavo diena! Būk kokia norisi būt ir nesigėdyk :4u:  :4u:  :4u: . Ir linkiu, kad tave pradžiuginantys ir išjudinantys energijos pliūpsniai nutiktų dažniau. ( Pati irgi to neatsisakyčiau :) ).

Mane tai ištiko vakar nerimo pliūpsnis, tai kad jį kaip nors toliau nustumčiau, puoliau gamint - kotletų prikepiau, tirštos trintos pievagrybių sriubos, kuri buvo sutikta su euforija - tikrai be galo skani gavosi. Čia jau taip gana vakare, kai net neketinau nieko daryt vakarienei.... Ryte pabudau 7, vėl negaliu miegot, tai ant šluotos puoliau skraidyt, nes ką daryt....

Atsakyti

Kerpena, su gimtadieniu :4u: 

Atsakyti