Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Na, gal tik taip atrodo gausiai...

Iš tikro, aš mėgstu greitus receptus :D  kur nereik daug veiksmų ir pastangų.

Tai pomidorų padažas gaminasi pats :D  suverti daržoves į skardą su papildais. Iškepa, tada sutrinti su blenderiu, užverdi ir į stiklainius. 

pyragą kepu tą 5 minučių veiksmo :D  imu pagrindą The New York Times slyvų pyrago, obuolius įpjaustau į tešlą.

Glotnučiui tai net indo plaut nereik, gi mano kokteilinė su self clean funkcija

Tai ilgiausia užtruko obuolių apdorojimas džiovinimui.

Paskutinis darbadienis prieš atostogas... iš to streso dar ir kažkur po mente uždegimukas įsimetė, judesiai apriboti, miegas sunkokas buvo

Atsakyti

Pagaliau vyrą prisijalbinau į mišką nuvažiuot. Taip smagiai pasivaikščiojom ir net grybų kibirą parsivežėm. Gaila tik kad kazlėkai visi sukirmiję, net lenktis neverta. Paliepės  irgi. O va lepšiai, baravykai sveiki. Tik labai nugrybauta.

Atsakyti

Prisiskaičiau, kad pomidorų padažui negerai blenderis, tai gal kuri matėt tokį prietaisą Vilniaus parduotuvėse?

Priedas  IMG_9755.png   698,42KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Čia gal šviežiems pomidorams trinti negerai blenderis :hmm:  

Įtarčiau, kad dėl per didelio greičio. Kaip ir kavos pupelių malūnėlis-peiliukai sukasi per greitai, kava įkaista ir pakeičia skonį.

Aš tai gaminau keptų pomidorų padažą. Ar gal greičiau - daržovių padažą :D taų nemanau, kad labai jau blogai tas blendinimas

Ir nea, nesu mačiusi tokio prietaiso. Gal kokioj Žanoj ar Bohemia gali būti :hmm:  Krinona, Metalo amžius....

Viskas-oficialiai atsotogauju! :vacation1:​ 

Atsakyti

Kiek atostogausi? Ir kada kelionė?

Mano šiandien paskutinė atostogų diena. Esu minuse. Kitos atostogos po Kalėdų.

Atsakyti

Tris savaites :rolleyes:  kelionė trumputė, dukrų gimtadieniui. 28-1.

Bet kaip viską sutalpint į tas tris savaites, ką norėčiau padaryt... nu nelabai ..

Atsakyti

Aš neapsisprendžiu, ar paskui atostogų imt savaitę, 10 d ar dvi savaites :) Turiu dar dienų. 

Šiandien pranešiojau į darbą savo žydrą su 4 ar 5 kartus taisytom rankovėm. Tas jausmas, kad nemoku megzt. Tiksliau, žinau kur klaida aprašyme, be to ir apačia tapo laisvoka. Palaisvėjo, nei buvo tik numegzta. Taip kad siūlas kainavo daug, bet nedžiugina.  

Atsakyti

Išvažiuojam į sodą, esu šilta, kosėju, bet galva nebeplyšta. Pagalvojau, koks skirtumas, kur gulėt. Sode irgi yra kur. O jei bus geriau, tai bent akys žaluma pasidžiaugs. Pasidariau covid testą ir aš, neigiamas. Nežinau, kiek tikėt.

Katukui pavydžiu jos žinojimo, ka reikia daryt ir motyvacijos tam. Kartais, kai sušneki, atrodo kitaip,  bet va dabar akivaizdu, kas tiesa :).

Niuma - gaila, kad nuvylė siūlai, bet vasarinių sudėčių jie ir būna visokie tįslūs, nestabilūs. Nebent gerai sukali :). Mano Drops Belle bliuskės sukaltos, tai traukiasi :)

Ai, pabandžiau vėl megzt po 2 sav pertraukos. Tai jau galiu. Pirštas keistas, neatsistatė dar, bet neskauda laikant įtempimą. Tai gal pajudės kardigano rankovės. Jei rasiu motyvacijos kam nors išvis. Dar 3 knygas 2 dienom pasiėmiau :). Vieną, tiesa, reikia baigt. Rašau mašinoj be akinių, sorry už klaidas, nes jų nematau :D.

Jurgitak, to aparato nemačius. 

Atsakyti

Restar, gal ne tiek siūlai nuvylė, kiek netinkamas receptas jiems.

Atsakyti

Na, panašu, kad jau gyvensiu :). Vakar pavyko be galvos skausmo ir vaistų pragyvent. Ir apetitas atsirado. Šiandien drąsuolė išėjo į mišką. Koja už kojos, už medžių pasilaikydama, ant kelmelio prisėsdama. Gerai, kad beveik nieko ir neradau, tai nei lenktis reikėjo, nei nešt sunkiai. Uždusau, nors visai arti nuėjau. Užskaičiau, kaip bandymo atsigaut treniruotę. Ir ant sofkelės vėl visa šlapia... Jausmas, kad iš naujo gyvent mokytis reiks.

Vakar ir megzt pradėjau. Storais virbalais rankovė viena tuoj ir bus numegzta. Pirštas nesusilenkia, kiek reikia, kaip kiti, bet bent jau neskauda. 

Atsakyti

Eik tu sau, Restar, koks bjaurybė tave pagavo... :4u: 

O kaip dukra? Viskas gerai?

O dėl to šlapumo... nereik nei sirgt :D  tik biškį pajudu, ir galiu gręžti visus rūbus :oh: 

mezginys netoli pabaigos, bet pas mane paskutiniu metu tai tik tokie, kuriuos taisyt pertaisyt reik :oh:  :D ardau apačią, kad rankoves pailgint. O imta siūlų su atsarga...

Atsakyti

Restar, nu gryn savijauta kaip pas mane po pirmo kovido buvo...

Ryt į darbą :B Ta proga apsipirkau rūbų kaip prieš rugsėjo 1 :D Beje galiu rekomenduot vieną brandą, kur siuva labai gerai krentančias kelnes. Ilgiai keli. Turiu jau kelias. O firma Select. Yra P&C. Mačiau ir zalando yra.

Kad tik neprisikalbėčiau, bet panašu, kad grįžo mezgimo mūza :rolleyes: Smagiai mezgasi latviškas pirkis. Tik turiu įtatimą, kad gali truputį skersuot :hmm: Bet dar reikia pamegzt, kad įsitikinti.

Atsakyti