Pas mane - ryte sukaupiau visas jėgas sustatyt viską į savo vietas, nupirkau skaniukų kelionei, o tada jau voliojimasis nuo lovos ant sofos. Supratau pagaliau, kad mane prisiminė nedraugė angina... Pradėjau skalautis gerklę druskos tirpalu. O šiokį tokį skausmą tik vakar vakare pajutau.
Kai guliu ir kimarinu, tai atrodo, kad gyvenime nebeliko jokio džiaugsmo ir niekada negrįš jis ir noras ką nors išvis daryt...
O dukra nuskrido pusėtinai, užgulė ausys, bet savijauta kita gera. Prieš skrydį Actifedo išgėrė. Man tai anksčiau būdavo įprasta būsena tas užgulimas. Gimdžiau pirmagimį vis pasipurkšdama vaistų , kad kvėpuot galėčiau...Prisiminiau netyčia tuos laikus, kai kažkoks skausmas, temperatūra ir pan nebuvo jokia priežastis nei neskrist (Miunchene kažkada galavausi..), nei į darbą neit. Išgeri vaistų ir varai. Vienintelį kartą neskridau, kolegės privertė, kai laukiausi dvynių ir atrodė, kad gresia persileidimas. Taip ir nepamačiau Zalcburgo.
Kerpena - normaliai pasportavai, tai ir jaučiasi. Kokia tu gerietė, nepalieki kaimukų be priežiūros. Aš po pirmo grybavimo stebėjausi kitą dieną, kad rankas kaip po sporto skauda. Tai nežinau, gal nuo kibiro tampymo .