Labas dienas,
Labausiai tai šį savaigalį dėl aukso atgailėjau... Man mūsiškė laaaabai patiko
Ir dar norėčiau, kad paauglės tokį pavyzdį gyvenime turėtų, o ne nuo dirbtinių nagų ir blakstienų ir visokio kitokio išorinio blizgesio persisunkusias įtakotojas.. Nu bet vakar užsakiau Rusnei jos prašymu dirbtinius nagus iš Temu nes sau batų lentynas sakiausi, tai priedo paėmiau Pažiūrėsim, ką darys ir kaip atrodys
Mes dedame tašką ir knygą skaičiau, ir Filmanavičiūtės seanse buvau. Knygą suskaičiau vienu prisėdimu, patiko greitam suskaitymu, kai galvą pailsint reik, bet mano geros knygos kriterijus biškį kitoks. O filmas tai pasirodė visai nekažką Nesijaudino nei manęs, nei mano draugės, kuri ir pakvietė. Tema gera, aktuali turbūt, nu bet... O iki ašaros išspaudimo, tai iš vis tolokokai buvo. Bet manęs ir Kur gieda vėžiai filmas nesujaudino, bet jame bent jau nuostabiai gražūs gamtos vaizdai Ir knygos pirmas trečdalis labai daug žadantis buvo.
Kadangi tas seansas kažkoks buvo išskirtinis, tai dar ir po Hoover knygą dovanų gavom. Tai man papuolė labai jau prasta Būčiau gal po kelių puslapių ir numetus, bet kadangi mašinoj turėjau ir buvau gan ilgam laukime, tai įveikiau Namie paskui pribaigiau iki galo Viskas primena tave vadinasi. Jei kuri norit, vilnietės, galiu paskolint. Dar esu skaičius Ką praleidau kol miegojai. Tai įspūdis panašus, kaip Mes dedame tašką, gal biškį geresnis.
O šiaip, labai jau seniai beskaičiau tikrai gerą knygą, su pasimėgavimu, kur nesinori, kad baigtųsi.. Amerikos purvą turiu pasidėjus ir lūkesčių jai turiu
P.S. Nuėjau pagooglint jos knygų įvertinimus šitą tekstą parašius, tai knygos.lt radau atsiliepimus, kad ta Viskas primena tave kai kurioms pati geriausia iš jos repertuaro