Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena - tai nušašimas ne šiaip kas, o herpes turbūt, kuris ir visam organizmui duoda poveikį  :4u: .

Jo, gaila, kad nušvilpė ir šitą auksą. Bet atvirai, tai japonės šokis man vizualiai gražesnis buvo, ir šiaip visa estetika. O mūsiškė gal ten techniškai kažkas, ko nesuprantu, bet akiai malonumo man nebuvo.  Ir apranga  :B . Bet aš tikrai nieko nesuprantu.

Atsakyti

O man lietuvaitė labiau patiko. Atrodė techniškai sudėtingiau, judėjo plastiškiau. Nors gal ir dėl to, kad mūsiškė :D 

O šiaip tai sužavėta, koks pasirengimas, kokia ištvermė, ir dar ta šypsena. Kaifuoja nuo to, ką daro. Bravo!

Atsakyti

Uf, viena dukra jau Nidoj, nuo ryto organizavau visus nuvažiavimo reikalus, taksi, autobusą. Jaučiasi sveika ir laiminga, kad iki antradienio dar galės pabūti prie jūros. Bus tas pats, kas Liniukos dukrai. 

Kita dukra jau namie, stovykla patiko, kitąmet vėl norės į abi tas pačias :).

Sūnus nustojo kosėt  :wub: . O aš dabar jau noriu atostogų sau :).  Ir kurį laiką išvengt nervų, streso, rūpesčių.... Dar būtų gerai galėt megzt. Bandau nerti katinui guolį, jei tiks ponui :). Tai bent tiek laimės su siūlais rankose. Kitaip, jaučiu, niekada nebūčiau susiruošus nert, nors vis panorėdavau. Gal pagausiu kablį :)

Netyčia pataikėm į akcijas Maximoj, tai pirmus sąsiuvinius paėmėm.

Atsakyti

Nu va kaip faina, kad viskas išsisprendė ir nuotaika visai kita nei vakar :4u: 

Aš tai šiandien tinginiauju. Pietums kepiau cordon bleu kepsniukus, dar sūrio pyragą. Numezgiau vieną eilę :D​ Pamiegojau. Olimpiadą pažiūrėjau. Dabar laukiu pirties, vyras kurena. 

Atsakyti

Pypt.... Tik spėji apsidžiaugt, ateina žinutė - mama, man 38,1.... Dar tik to ir betrūko. Jaučiu, pati tuoj susirgsiu.

Aš grįžus po pasivažinėjimo biškį atsipūčiau, puoliau daiktų tvarkyt ir viską Uncle bens' virimui ruošt. Reikia sunaudot cukinijas, ir vienintelis beveik konservas itin einamas. 

Valgyt niekas nepadaro. Ai, pasišildysim bulvių su grybais ar kiaušiniu ir bus gerai.

Atsakyti

Restar, kaip jums ten? 

Vakar su drauge buvom filme 'Mes dedame tašką'. Knygos neskaičius, bet ir specialiai neskaičiau apie ką, tik mačiau- girdėjau gerų atsiliepimų. Ašarų lataikai pravalyti. Geras filmas. 

Atsakyti

Ai, gyvens, matyt. Rute nukritus tempa. Neprašė jau parsivežt. Mums kainuotų sulakstyt apie 200 eur. Tik antradieniui bilietus nupirkt. Labai nori dar pasilikt.  Nervina, kad neturi kada net iki vaistinės nueit. Jei nuplauks Paryžius, pati bus kalta.

Kepa kugelis. Dar pora tų Alfo vištienos ir grybų pyragų perlenktų iškepiau, bus sūnui pasiimt. Beveik rudeninis šeimos susibūrimas, kai sekmadienį namie. Į sodą savaitės vidury teks nuvaryt vėl.

Atsakyti

A6 kaip tik prie6 pat atostogas perskaičiau knygą. "Mes dedame tašką", kolegė buvo davus. Po to lyg mačiau, kad filmas žada būt artimiausiu metu. Ir dar mačiau, kad dar yra knygos tęsinys. Knyga labai jautriai parašyta, labai  gerai perteikianti visus išgyvenimus. Filmo dabar nenorėčiau žiūrėt, nes žinau, kad nepadarytų įspūdžio. Būtų, kaip kažkada su "Aš prieš tave". Tada knyga labai gilų įspūdį padarė,net didesnį, nei šita, ir tada kaip tik tik perskaičius knygą, filmas pasirodė. Tada nuėjau ir labai nusivyliau, nes tik blankus knygos šešėlis buvo. Bet kas neskaitę knygos, sakė, kad ir filmas paliko įspūdį. Labiau norėčiau tęsinį perskaityt. Gerai, kad priminėt, nes buvau pamiršus, kai išvažiavau. :)

Vakar netikėtai prisipirkau visko dėvėtų rūbų turguj. Jau seniai rimtai nebuvau vaikščiojus. kai dar vaikai augau, tai vasaromis, visada daug visko prisipirkdavau tame turguje. Ir turgus tada didelis būdavo. Beveik visas darbo dienas. O dabar viskas susitraukę, paprastomis dienomis beveik nieko nėr, tik šeštadieniais šalia įprasto turgaus ir šis būna jau didesnis. Tai nuvažiavau nieko nesitikėdma, bet tai to, tai ano, tai sau, tai vaikams. Apturėjau apsipirkimo malonumą už pakankamai nedidelę kainą. :P

Bet jėgų tai neturiu. Vis koks tai silpnumas -  tai galva sukasi, tai šiaip visai be jėgų. Tėvo gėda. Tas 89 metų daug stipresnis ir energingesnis.

Veriu karoliukus riešinei. Kadangi neturiu atsispausdinus, schemos, nes kaip jau sakiau, išvažiavau labai nekruopščiai susiruošus,o čia spausdintuvo neturiu, tai vakar pasidariau schemą ir pavyko įsikelt į tą programėlę knitCompanion. Atrodo Restar užrodė, bet dar nebuvau bandžius. Iš pirmo žvilgsnio bus gerai, bet kaip bus iš tikrųjų, parodys laikas, kai imsiu megzt.

Atsakyti

Kerpena-vit D, feritinas ir skydliaukės hormonai-primygtinai rekomenduočiau pasitikrint.  Labai dažna ir gana paprasta silpnumo priežastis tie pirmi du.

Už apsipirkimo malonumą :victory2:  labai geras jausmas. Aš šį savaitgalį taip atsakančiai  išsileidau-pirkau baigusiai mokslus dukrai stalą, lempų ir sau kokį tuziną vazų :D  bais gražu,kažkokia nauja manija.

Ir dar užmačiau gražaus tvido-pilko. Bet nepamenu, kodėl aš tokio pavasarį ieškojau :D  t.y. ką norėjau iš jo megzt...

Atsakyti

Mes tai maistui, maistui, maistui išleidžiam daug, dar va Maksėj akcija, tai švaros higienos einamų dalykų užsipirkom su 50 proc off. Dar vaistams vienam po kito ...

O netikėtai pigiai apsipirkti irgi malonu. Mieste arba nebūna pigu, arba nebebūna nieko gero.

Katuko pirkiniai tai nepigūs, bet smagu, kad džiugina. Kokių ten vazų prisipirkai? (Ir kur jas laikai?). 

Einu bent panert ...

Atsakyti

Priedas  received_765568642208649.jpeg   101,41KB   1 Parsiųsta kartų

 

Laikau va taip. Ne visos pirktos dabar, daug turėjau iš anksčiau, tik išmėtytų po kampus. Tos dešinėj visos naujos, išskyrus vazonus.

 

Kairė iš arčiau

 

Priedas  received_878314234165415.jpeg   86,95KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katuk, gražu pažiūrėt, bet kai pagalvoju apie dulkes...

Apie tyrimus - prisimenu, kaip 50ečio proga pasidariau visokų tyrimų irgi galvojau, kad bus su skydliauke problemos, ypač dėl storumo, o pasirodė viskas gerai. Aišku jau praėjo du metai. Bet šiemet poliklinikoj visokių tyrimų pridarė, man atrodo irgi buvo  gerai šitie. Namie netgi lapą turiu, bet dabar negaliu pažiūrėt. Tik vitaminas D negeras, net ir pagėrus ilgokai jo. Bet dabar bandau kažkokį, kur reikia kas dvi savaite gert, o po to kas mėn. Gydytoja pasiūlė, sakė gal šitas padės geriau, nei kasdien geriamas... Bet šita savijauta silpna atostogoms prasidėjus prasidėjo.

Atsakyti