Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu ir dienelės pasitaikė... Vakar pamečiau miške akinius. Nusikalus grįžau iš miško, teko apsisukt ir pėdint atgal. Gerai, kad nereikėjo visais maršrutais vaikščiot, tiksliai prisiminiau, kur atsisegiau užtrauktuką ir išsiėmiau telefoną, nes vėl pasijutau pasiklydus. Tai telefoną kitur įsidėjau, o užtrauktuko neužsegiau su akiniais... Viltis grūmėsi su neviltim, nes kas ten prisimins, prie kokio baravyko galėjau lenktis ir pamest. Bet pamečiau...šokdama per upelį. Iš tos laimės, kai radau, tiek jėgų atsirado, kad pasukau ne namo, o į kitą pusę. Nes eidama ieškot pasiėmiau tuščią kibirą :D.  Tai dar gal 1/3 kibiro parsinešiau. Istorija biškį juokinga, nes gerai baigėsi. Bet vakare prasidėjo kiti negerumai :oh:

Dukra su draugėm gi nuvarė į Nidą, pas klasiokę. Bėda, kad ta su tėvais susipykus ir jiems nepranešė.... Tai dramos ten jų tarpusavyje vyko, dukrai baisus stresas, įtampa, rašė, kad košmaras, nenori ten ir miegoti. O dabar ji jau guli Klaipėdos vaikų ligoninėj.... Nes ryte prasidėjo baisus pilvo skausmas ir iki šiol nepraeina nei nuo nošpos, nuo nieko. Aš spėju - kėlėsi prieš 4, valgė visokias sausas nesąmones kelionėj ir ten nebuvo kaip pasigamint per pykčius, stengėsi nesirodyt tėvams .. tada tas stresas, o ji jautruolė... Kad tik nebūtų ko rimčiau... Tyrimai padaryti, laukiam rezultatų, nelabai galiu ką daryt. Zyzia, kad atvažiuočiau, bet kad ryt reikia mašinos kitai parsivežt iš stovyklos. Nulėkt dabar trumpam 600 km? Kažkam ten likt ant kėdutės šalia?... Žodžiu, manau, kad pakankamai didelė ir naktį prabus. Bet nervai ima, kai toli ir nežinau, ką daryt...

Atsakyti

Restar, nelabai supratau-dukra ar dukros draugė su skausmais?

Jei abejoji dėl važiavimo, tai gal draugė, bet jei sakai, kad jautruolė, tai gal dukra? 

Neabejoju, kad išeitį rasi :4u: 

Galų gale, draugės šeima gal ne laukiniai?  Ir jei su draugėm, tai ar geros draugės, nepaliko gal bėdoj?

O šiaip -nežinau, gal kokie magnetiniai laukai ne tie? Mano diena irgi strese, ne itin pavojingam, bet bjauriam tokiam, iki galvos skausmo su papykinimu. Darbe užsiroviau ant kažkokio psichopatinio tiekėjo, ir laiškai ir skambučiai, dukros irgi su kažkokiais neišsprendžiamais reikalais, dar naminių reikalų krūva verda toj masėj... veukt, noriu tiesiog atjungt visą srautą.

Atsakyti

Restar, laikykis. Kažkaip bus. Gal pvz kokį  apendicitą jau būtų radę? Tai gal psichologinio pobūdžio? Vis tiek su priežiūra ligoninėj. Būtų kas blogai- informuotų.

O jooo. Pas mane irgi paturbintos dienos darbe. Masė informacijos. Daug kas atostogauja. 

Vilius įstojo į informatiką. Ir graudu, ir džiugu. Parašiau auklėtojui atsisveikinimo žinutę, kad išeina iš gimnazijos, apsiblioviau pati.

Kol lakstėm sutartis padirašinėt, Gytis susiorganizavo, kad iš stovyklos jį parvežtų, brt raktų neturėjo, tai laiptinėj pasėdėjo gerą valandą.

Atsakyti

Dukra mano. Nelaukiniai, Muzikos mokslų daktarai abu. Bet kokie vakar skandalai buvo, tai mažai nepasirodė... O šiandien ir man paskambino, ir tėtis nuvežė į Klaipėdą, kai paguldė - nupirko būtinų daiktų ir dar žaislą, žurnalą. Draugės 2 važiavo kartu, viena ausines paskolino, kita knygą savo. Dabar jau ir skausmai nurimo, tai sakė, gal ir pagulės naktį. Bet paskui jau norės bėgt. Kad tik viskas gerai būtų.. bejėgiškumas, kai esi toli, ir nelabai gali viską mest 

Niuma  - buvai mm nėjus apie stojimą, tai galvojsu, kad ir nuspręsta buvo. Ar dar abejojot, kad pavyks? Ir būtų likęs savoj gimnazijoj.  Kokia tiksliau specialybė? Kartu su viduriniu išsilavinimu? Jeigu tiks ir patiks, tai be galo geras sprendimas, manau. Greičiau taps savarankišku. O baigus profesinę, gauna balų stojant toliau. Maniškiui taip buvo, nors jis po gimnazijos į profesinę nuėjo 

Atsakyti

Restar, iki šiandien pietų turėjom gaut atsakymus -  sistema siunčia. Atsiuntė vakar 11 nakties pakvietimą mokytis. Nežinojom, kokio dydžio konkursas. Stojamą testą išlsikė puikiai, bet vidurkis jo mažas. Dabar pirmą pusmetį gaus cielus 24 eur stipendiją :D (visi vienodą) O paskui pagal pažangumą priklausys. Java programavimas.

Jo, būtų likęs savo gimnazijoj bent metams. 

Atsakyti

Restar :4u: Tikiu, kad nervuojies būdama toli, bet nieko nepakeistum būdama šalia. Gal tiesiog žarnyno spazmai. Su M kelis kartus Santariškėse buvom, kai tiesiog ant grindų raitydavosi nuo skausmo. O pasirodo žarnyne reikalai sustoję būdavo, tai tyrimai, klizma ir namo. 

Parsivežiau iš vaistinės 9 dėžutes vaistų už 80 eur :blink: Kovosiu su pyloris :B​ 

Atsakyti

Nu kietai, programavimas, jeigu tik patinka, tai perspektyvu. 

Atsakyti

Ai, o pas mane pylori nerado.

Atsakyti

Aš irgi manau, kad tas pats, panašu man iš visos situacijos. Tyrimai geri.  Klizmą gavo ( tą sužinojau tik iš gydytojos), prasivalė, geriau. Bet jei dar ryt skaudės, išsikvies echoskopuotoją, gali būti kokia kiaušidės cista. Tada jau vešimės namo, nenoriu, kad vežtų į kitą ligoninę Klaipėdoje.

Jau kaip ir ramu, bet visą dieną nuo 12, kai sužinojau, ant telefono ir strese buvau, tai tokia išsekus. Net planas trečią dieną iš eilės pagrybaut atkrito. Varysim namo.

Atsakyti

Tikiuosi nenuleis rankų. Kažkada būrelį buvo pradėjęs lankyt. Vadovas nuolaidą kainai darė, kad tik leisčiau, nes matė jame galimybes. Paskui ištiko karantinas. Prieš pora metų knygą iš Anglijos siunčiau kažkokią už 100 pinigų, bet matau, kad daugiau dėl grožio pakolkas. Pradžioj naudojo, savarankiškai mokėsi. Dabar, sako, vėl reikės.

Uf. Laikytės, kam reik balionų dėl sveikatos. 🎈

Ryt eisim su drauge į kiną dieną. Vakare- pas kitus draugus pavakarot. Pasižmonėsiu  :) 

Atsakyti

Ech kaip gaila dėl negauto aukso... Taip puikiai mergaitė šoko :wub:​ 

Atsakyti

Restar ir kitoms po paturbintos dienos :4u: :4u: :4u:

Gal tikrai kokie laukai ar pliūpsniai veikia. Šįryt pusdienį taip keistai jaučiausi, galvojau būsiu kokį virusą pasigavus. Skaudėjo keistai visur, lyg po kokio didelio darbo, nors nieko tokio nedirbau. Paskui prieš pat pietus kažkur krūtinėje spausti ėmė, bet paskui kažkaip praėjo. Tik nosį iškėlė mano tradicinis nušašimas. :( Net prieš alpulio miegą šiandien atsilaikiau...

Ryte vėl pažadino tetos skambutis, kad grybų pririnko. Bet buvo tėvas išvažiavęs. Tai jis pats prigrybavo, dar iš tetos paėmė. Nors daug sukirmijusių, bet ir mums nemažai liko. :)

Užsiimu siuvimai. Nieko ypatingo - ką palenkiu, kam raištelius prisiūnu, dar kelis užvalkaliukus pasiuvau... Iki mezgimo dar nepriėjau. Užvarkar truputį siūlus pavyniojau, netgi raštą buvau susiradus, bet nepavyko planas ir padėjau į šalį.

Atsakyti