Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, užuojauta, laikykis  :console: 

Atsakyti

Restar, užuojauta  :console:​ laikykis.

Atsakyti

Šarange, fainas užmestukas, nešiok pati, Luknei gal kiek didokas  :ax:  Ar siūlai ne tie patys, kaip Krikštynų bolero?

Olaiva, tikiuosi atsiras katinukas  :4u: 

-----------------

Mano savaitgalis liūdnokas, šermenys, laidotuvės (tolimesnis vyro giminaitis, ale vis tiek, slogi nuotaika ilgam..), mezginio neėmiau su savim, kažkaip nepadoru net atrodė. Šią savaitę planuoju pabaigti Casual Friday, 4 kartą permezginėju rankoves, ot tundra  :oh: Turiu atidėtus 2 darbus, kuriems pritrūkau siūlų, tai vienam dasisakiau, turėčiau ant dienų gaut. Vyras Olandijoje šią sav, įdaviau sąrašiuką, ko noriu iš Scheepjes  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

 

Užuojauta, Restar. Esu širdy kartu su tavim. :4u:

 

Olaiva, labai gražūs gyventojai apsigyveno :wub:

O dėl katuko gaila, bet gal dar pareis. Ar jis kastruotas? Gal pas pas panas išėjo. O gal šiaip naujos vietos patraukė, jis gi dar pas jus neseniai, o sodas turbūt iš vis naujiena. Pas vyro tėvus buvo katinas, kuris jau buvo gerai įsigyvenęs, pripratęs. Tėvas griežtai atsisakė kastruoti. Tai kartą išėjo, kai morčiai prasidėjo, po kiek laiko sugrįžo, o paskui kitą kartą išėjo ir nebegrįžo. Galvojo, gal kur po mašina papuolė. Bet po kiek laiko tėvas pamatė kitame miestelio gale. Atpažino nes jo buvo labai charakteringa baltuma ant snukučio. Matyt kažkur naujus namus susirado.

 Man irgi akyse stovi tas spalvotas mažas rasytės megztukas, labai gražiai spalvos sudėliojo ir kontrastas visai normalus. Užmestukai mano atliepo širdy neranda, tai geriau nekomentuosiu :) Nebent dėl sportinio intereso kartais domina kaip sukonstruota bet kiek esu turėjus kažko į tą pusę, tai ir neprigijo.

 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 12 birželio 2017 - 07:17

 Restar, užuojauta  :console: :4u: 

Atsakyti

Labos :4u:

Restar, laikykis, stiprybės jums visiems, apkabinu :console:

Olaiv, gal ka pamatė svetimą žmogų kotikas pagalvojo kad gal išveš? O gal jau parėjęs guli sau ramiausiai ir laukia šeimininkų :D  Faini nauji gyventojai, kaip tikri jaunavedžiai kartu sutūpę :wub: nors net neįsivaizduoju kas te per paukštukai. Pas mus kieme aukšoj eglėj šaros su 5 šarkiukais gyvena. Kad jūs matytumėt kas per lizdo dydis :blink: Sūnus pjauna žolę ir sako nu kas čia tokių šakų primėto, mes irgi niekaip nsuprantam, ilgos, storio kaip gal vynuogių šakos. nesupratom kol šarkiukai koncertuot nepradėjo :D . Labai smagu stebėt jų gyvenimą iš arti :wub: Baisiai gražūs paukščiai. Mūsų kotikas žiūrėdamas per langą net pritūpia kai jos pradeda kardilų šokti :D sakom erzina matyt :D .

Atsakyti

Restar... kažkaip skaudžiai perskaičiau...Stiprybės tau, laikykis, saulele :console: Mintimis esu su tavim ir labai užjaučiu...

Atsakyti

sveikos,

Restar, labai užjaučiu  :4u:  :4u:  :4u:  laikykis  :console: 

Mes savaitgalį pas senelį buvom, tai irgi jau šneka, kad nebedaug beliko jam vargt  :sad: skaudu klausyt ir net nežinau kuo palengvinti jam tą kelią...  :cray: 

Mezgimo viešumoj dienos proga vąšelį susilaužiau einamiausią :( ot smagu.. o lomkės dabar.. 

Šarange, dailus užmestukas  :wub:  :wub: man tokie labai patinka, ploni, lengvi :) 

Ristinos dryžiukas  :wub:  :wub: 

Atsakyti

Labas rytas,

Restar, užuojauta....  :4u:  Stiprybės ir ramybės  :4u: 

Šarange, fainas užmestukas, nešiok pati, Luknei gal kiek didokas  :ax:  Ar siūlai ne tie patys, kaip Krikštynų bolero?

Čia nei man nei Luknei, tiesiog abi pasimatavom, šiaip užsakovė labiau kaip aš :nestuke 

Ne, siūlai kiti, ten buvo medvilnėsu šilku, čia pusvilnė su alpaka ar tai su angora, tokie lengvi labai, greit trūkstantys, bet pūko tai nėr didelio, tokie šiaip pretencingi, privargau su jais...  :huh2: 

Atsakyti

labas dienas,

Restar :4u: suprantu, kaip skauda....

Olaivos katuko kažkaip pagailo...

šarangės užmestukas nematomos spalvos :D  bet šiaip visai fianas. man ant dukros kažkaip geriau atrodo, toks maišiukas.

Ristinos dryžius jėga. aš pradėjau megzti :ploja2:  tik neaišku, kas gausis. kažkaip nebemoku pasiskaičiuot, o ir pamenu, kad man tas contiguous kažkiap nesigavo, o ir atrodo per daugakių gal užsidėjau kaklui, o dar ir paburt užsimaniau, kad biškį pasiformuotų apykaklė.žodžiu :D

va šitą mezgu. pradedu kandžių spalva, toliau bus elektriniai dryžiai. Lace paskutinio megztuko spalvos, jeigu ką.

20170608_114447_medium2.jpg

Atsakyti

Restar  :4u:​ 

Atsakyti

Restar,  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti