Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas dienas, 

katukui balionėlis geros nuotaikos  :4u: Gal ir nelabai padės, ale bent skaitant gal kokią šypsenėlę išspaus ;)

Apie mokyklą dar net galvot nenoriu, nors liko tik paskutinė mokinė dar porai metų. Sąsiuvinių pora nusipirko ir sakė, kad daugiau nieko nereikia.

Apie Kalėdas galvot tuo labiau, bet gera mintis, reik pasakyt užsieniniam vaikui, kad bilietų dairytųsi. Gal jau net anksčiau reikėjo. Vasarai t aip ir negavo nieko pigesnio, tai rugsėjį porai savaičių parskris :)

Šiandien ryte prieš darbą taip užsinorėjau torčiuko gabaliuko šokoladinio iš Mon Ami  :wub:  Tiksliau, tai užsinorėjau vakar prieš miegą, bet tai nebedirbo jau niekas, gal ir važiavus net būčiau  :oh:  :lol: Tai tokia faina nuotaika tam skyriuky buvo  :wub: Ne tiek tuo torčiuku pasidžiaugiau, kiek ta perduota gera ryto emocija  :wub:  Kai aš atėjau, tiekėjas atvažiavo, toks pagyvenęs vyriškis, visas išsišiepęs  :D Sakė, labai laimingas vežiodamas tortus ir pas tokias fainas darbuotojas atvažiuodamas  :wub: Bet turbūt ir klientai laimingi ten renkasi  :wub:  Gal nebūna piktų burbėtojų ant tortų  :lol:  :lol: 

Vakar Rusnė su tėčiu po darbo grybų pririnko  :bigsmile: Valandžiukei sustojo, tai pusė kibiro  :bigsmile: Bet baravykų tai tik nuopjovas parvežė, nes sukirmiję labai. Bet ir tuo džiaugiausi, nes porai mano mylimiausių sumuštinukų užteko  :wub: Voveruškų daugiausia ir raudonikių.

Atsakyti
Matai, kai didelė įmonės, skirtingi ofisai, skirtingi miestai, skiertingi poreikiai, o būna bendrų aptariamų reikalų, tai po vieną atstovą nuo grupės su personaliste susimatom kartą į ketvirtį maždaug.

Mezgime - prasiilginau žydro kūną- gerai. Pradėjau ilgint rankovę- negerai. Ir dėl plačių juostų, ir dėl atspalvių skirtumo. Paardysiu iki pažastų, palaisvinsiu ir paliksiu trumpas. Su nauju siūlu tik vos atnaras ilgesnes pasidarysiu.
Atsakyti

Jau šiandien tikrai važiuosiu į savo grybų "daržą" :). Bet dabar vyras ką tik pasakė, kad sode elektra vėl atjungta, nu... Tai teks laukti, kol įjungs. Nes aš tai grybausiu, o jam tai dirbt reikia.

Šokoladinis Limit noras priminė man mano neseniai keptą "Velnio maistą" - oi, vertas grieko išėjo, oi vertas, buvau pamiršus, koks skanus.

Atsakyti

Limit, tokia kvatoklė turėjai labai tikt į tą kompaniją ir dar juos gera nuotaika užkrėst :wub: 

Katuk, rašyk, pasigendu tavęs :rolleyes: 

Iš mano vaiko irgi nieko neišpeši. Į visus klausimus atsakymas "gerai" :B​ 

Atsakyti

Labas. Antra diena pas tėvus.Kažkokie miegadieniai. Vakar galvojau, kad pavargus, nes buvo įtampa ko išsiruošiau, dar pakeliui dukrą su draugėm vežiau į stovyklą. O dar netoli tikslo jos apsipirkinėjo. Tai aš tris kartus būčiau apsipirkus ir viską susinešus. Po to kelio remontai... Atvažiavau pas tėvus, kaip girta. Gal ir vandens trūkumas buvo nes kelionei nesinorėjo prigert. Pavakary užmigau. Šiandien jau kaip ir viskas normaliai, ir naktį išmiegojus ir šiaip diena rami, bet vėl po pietų tokiu alpulio miegu užmigau, kad protarpiais lyg prasibudinu ,prisimenu, kad diena, ir atrodo, kad mirsiu, jei pabandysi atsikelt.

 

Labai gražūs mezginiai - kojinės tai stebuklingos savo spalvomis ir mezgimas įdomus, nestandartinis, būtų įdomu išbandyt..katuko žaliasis man pilkas atrodo ir blizgiukas matosi šiek tiek. Norėtųsi ant tavęs pamatyt.

Galvoju gal ką pamegsiu per atostogas. Bet nieko nesuplanavus konkretaus. Kažko įsimečiau, bet jaučiu, jei pradėsiu tai ko nors pritrūks, nes kažkaip labai nekruopščiai daiktus susidėjau šįkart. 

Restar grybautoja, kaip mano teta. Antras rytas skambina, kad prigrybavo, atvažiuokit pasiimt. Vakar tėvas važiavo, o šiandien aš. Pietums buvo troškinys su grybais.

Apie vaikų pasakojimus tai prisimenu, kaip po dviejų bernų mano vyresnioji dukra buvo ką tik telefoną gavus. Buvo ekskursijoj. Skambina dar prieš pietus. Aš išsigandau, galvoju, kažkas atsitiko. O ji kad ims pasakot, kur buvo, ką matė - visas srautas pasakojimo. Bernai niekada neskambindavo. Nebent grįžę ką papasakodavo. Bet paskui gyenimas parodė, kad nebūtinai mergaitės daugiau pasakoja. Va kita dukra 5 metus beveik nekalbėjo. Užtat dabar džiaugiuosi atgavusi ją.

Mokykla šiuo metu neaktuali, Kalėdos atrodo žiauriai toli. :)  Bet kiek prisimenu tai daugiausiai visko pradinukams reikėdavo. Kol buvo  mažesni vaikai, tai prieš rugsėji didžiulį kalną visokių priemonių pirkdavom, paskui pratybų visiems komplektai. O kai liko tik gimnazistai, tai beveik nieko nebereikėjo - kelis sąsiuvinius nuperki, na nebent kokiam vienam kitam dalykui pratybų prireikia, bet vyresni retai benaudodavo.

Atsakyti

Limit, gal tu iš darbinės patirties žinai, kokie turėtų būti mažiausi drabužinės kambario išmatavimai? Planuoju remontą, tai galvoju, kad gal vertėtų dalį miegamojo paskirti atskirai drabužinei o ne spintai.

Atsakyti

Jurgitak, sveikinu  su praėjusiu gimtadieniu 🥰

Lengvos pradžios naujam darbe, smagių kelionių ir, aišku, kašmyyyriškų mezginių 🥳

Atsakyti

Paskaiau vakar apie Kerpenos miegadienius ir ... mane šiandien tas ištiko. Prabundu ir toliau smingu. Paskui jau ir miegot lyg neegaliu, bet atsikelt irgi ne. Sode vaikų aukšte nusprendėm miegot, gal dėl to, gal, kad rūpinausi per atstumą, jog dukra nepramiegotų traukinio, vis budinėjau, tada susirašinėjom, tada prižadino jau įsėdus i traukinį 5.30. O dar Aleknos diskas sapnuose taip gražiai lėkė, turėjo būti auksas, o vis tiek ne... Tair dabar atsikėlus, o totaliai apspangus. Galvoju, ar eit grybus valyt (vakare pagrybvau) ar naujų paieškot. Dygimas jau apstojęs, atrodo. Paakirmiję. Pažiūrėsiu, kas po vakar liks. Akidžiai blogus kotus nupjaustydavau, bet jau akinių patamsiuose nebetraukiau, menkai būtų padėję :).


Jurgitak - tikiuosi, atšventei taip, kaip pati norėja:4u: . O jau naujam darbe esi? Kaip - ar to laiko sau daugiau atsirado?


Kerpena - smagu girdėti apve atgautą dukrą  :wub: . O troškinys su grybais - čia kas? Ko ten dar dedi?  Nesu nieko panašaus nei valgius, nei darius. Tiesiog kepti grybai arba tas pyragas su vištiena ir grybais. Na, ir džiovinti.

Atsakyti

Labas rytas, gal dar rytas, nes aš šiandien irgi nesugebėjau išsikrapštyt savo laiku įprastu, valandą ilgiau prasivoliojau. Jei ne darbas, tai gal ir iki pietų būčiau kimarinus :D

Biškį gaila dėl Aleknos sidabro, bet šiaip labai džiaugiuosi  :wub:  Turbūt jau daugiau vilčių auksui LT nelabai turi.

Vakar dar paskaičiau apie tą vargšę indę, kuri dėl 100g antsvorio nepraėjo į savo kovos kategoriją.. Ką ten tik nebandė, tai dabar ligoninėj atsidūrė..

Limit, gal tu iš darbinės patirties žinai, kokie turėtų būti mažiausi drabužinės kambario išmatavimai? Planuoju remontą, tai galvoju, kad gal vertėtų dalį miegamojo paskirti atskirai drabužinei o ne spintai.

O tu turi omeny į gylį ar plotį?

Rūbam sukabint min 50cm reik, pūkinių rūbų rankovės išsikiša tokiam matmeny, atsitraukimui įeinamai rūbinei min 80cm. Tai 130cm viso.

O į ilgį jau kiek gali skirt. Jei šone dar lentynos - tai darom maždaug 35-40cm joms ir likusi dalis kiek jau ten lieka. Viso ne mažiau 120cm, jei su šoninėm lentynom, jei ne, tai kad durim įėjimo užtektų  :) 

Bet pagalvok, ar tikrai verta. Siena drabužinę atkirsi, kambarį sumažinsi gana  nemažai, sakykim 70čia cm+sienelė (galima baldinę daryt, tada daug neužims). Čia jau pačią spintą atmetus. Erdvėj mažo kambario tas jau jaučiasi. nebent dėl patogumo, kad nedaryt durų spintai ir matyt viską "ant akių". Nes drabužinėj dar ir apšvietimo atskiro reiks.

Atsakyti

Ačiū už sveikinimus! Gimtadienis buvo ramus ir mielas. Diena baigėsi kinu po žvaigždėmis labai netikėtai. Nuo dukrų gavau įdomią dovaną - 6 mėnesių desertų prenumeratą. Laukiu pirmo mėnesio desertų. :)

Naujam darbe labai gerai - neturiu ką veikti. :D Aišku, dabar dauguma atostogauja, gal dėl to.

Atsakyti

Oj Jurgitak, su gimtadieniu pamiršau pasveikinti  :4u:  :4u:  :4u:  Visokių tau gėrybių gyvenime  :4u:  :wub: 

O dovana kokia įdomi! Jaučiu, būtų mano svajonių dovana :D  :wub:  Papasakosi, kaip ten viskas  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Neturi ką daryt, tai remontus planuoji :). Manau, nusipelnei ramiau padirbt.

Desertų prenumerata negirdėta, pasaldins gyvenimą dukrelės  :wub: .

Vyrui šįryt pasiūlē komandiruotę į Paragvajų. Visai mosavau - sutik, sutik, bet ... Nesutiks. Perdaig rimtai į viską žiūri, nenori ant durniaus važiuoti, su anglų kalba turi sunkumų. Daug supranta, pasakyt - sunkiai. Ir nemoka bendraut visokiose vakarienėse ir pan.  O kai skatinu anglų pasimokyt - piktai rankom mosikuoja ir raukosi :D. Na, ir ką tu jam. Buvo nereali proga...

Nedaig kas gero lieka iš vakar patsineštų grybų, tai ūpas biškį krenta, na, bet eisiu dar. 

Atsakyti