Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, prašom nenervinti jautresnių nervų grybų gerbėjų :B 

MsuM kojinės tik į muziejų po stiklu, gaila ir dėtis būtų tokio grožio :wub:​ 

Atsakyti

Liniuka, galvoju apie tave. Nedristu dar siūlyt, nes yra visokių - ir labai gerų, ir pakirmijusių, o tai tik namie pasimato. Nes nudroži kotą gana storai, atrodo, geras, o namie nupjauni galvą - kotas sukirmijęs, o galva ir gera būna. Arba šiek tiek iškrapštyt galvos reikia. Tokia terlionė su kai kuriais. Jeigu pradėtų dygti daugiau geri - mielai pririnkčiau, tingiu aš su jais užsiimt, o rinkt tai kitas hobis :). Jeigu tu netyčia šiemet kriaušių perteklių turėtum :).

Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2024 08 05, 13:21)
Tai va prašau:</p>

Labai graziai atlikta apdaila. Tik siula man pilka rodo.
QUOTE(Restar @ 2024 08 05, 13:46)
Tam patiekalui  ir išėjau baravykų truputį pasirinkt, o grįžau su nesaikingu kiekiu. Na, Kūčių jau ramiai laukt galiu smile.gif. Bet dar eisiu pagrybaut. Tokia aistra, kai randi ypač ten, kur nenugrybauta, po kelis ar net keliolika. Naktį tik sumerki akis - ir vis baravykai man akyse mirga. Kai važiavom į Anykščius, vyrui sakau - o kokio gražaus baravyko spalvos veršiukas smile.gif.

Va cia tai tikros atostogos man butu... Kitu metu vasaros atostogas reikes prie grybu derinti.

Nusipirkau Poppy Tee aprasyma. Esu ambicingai nusibrezus nusimegzti per atostogas, t.y., per 2 sav sur 3.5-3.0 virbalais. Ziuresime, kaip seksis
Atsakyti

Oi Restar, lūžta šakos nuo kriaušių pas mane, tai mielai mainus padaryčiau :wub:​ Tik dar reiks luktelt, dar neprinokę iki skanumo.

Atsakyti

Tai kaip suprantu, laukuam dabar tų kriaušių nokstančių :D​ 

Atsakyti

Ir baravykų dygstančių :).

Įsidrąsinau vakar paimt virbalus. Po 4 dienų neėmimo mezginio į rankas. Nu ir ką - negaliu, skauda. Galvojau, gal nereikalingas man tas pirštas mezgime. Kur tau. Gal pora eilučių atbulom rankom kaip kokia nezgrabydla pabandžiau. Teks nuardyt, kai galėsiu. Ta proga susikaišiojau galiukus ir laukiu, kada tapsiu įgali.

Nuėjau į masažiuką šiandien.

Ai, dar vakar vąšelį truputį į rankas paėmiau. Dičkė dukra bando mokytis, tai paskatinu, padedu suprasti klaidas. Gražų padėkliuką nusinėrė. Sakiau dairytis, ką nori rimčiau nerti. tai abi pasimokysim. Aišku, nežinau, ar siūlų tinkamų namie tam rasta, ar vąšelis tinkamo dydžio bus. Bet taip miela.

Na, ir laukiu mažės skambučio pagaliau. Neaišku, kaip ji toj palapinėj ten viena gyvena. Stovyklos dedamose foto niekaip nematau savo vaiko. Truputį nerimauju, ar jai ten faina.

Dičkis į trečią mokymo įstaigą įstojo  :B . Sumokėjau 1/5 semestro mokesčio, bet šįkart pats ims studijų paskolą.

Kosulys kosėt nenustoja, bet jau išvijau į lauką po beveik 2-iejų savaičių, kad pajudėtų, saulę pamatytų, gal greičiau pasveiks. Šiandien liko paskutinė antibiotiko tabletė.

Atsakyti

Mano užsienietė dukra nusipirko bilietus kalėdoms į LT... jaučiat kaip viskas greit...

 O šiaip, turėčiau laukt atostogų ir kelionės,nu bet kažkaip tos dienos... vis niekaip nepadovanoja kokio džiugesio lašelio. Tai net ir rašyt nesinori, gadint nuotaikos kitiem...

Atsakyti

Šnd grupių seniūnai gavom pakvietimą į susirinkimą dėl kalėdinių dovanų... kažkaip čia viskas per greitai.

Atsakyti

Niuma, kokių grupių? Čia mokykla ar darbas? Dar apie vasaros galą neįsisąmoninau, mokykla neegzistuoja mano mintyse, o Kalėdos išvis. O po jų dviem stuktels 18...

Paskambino dukra. Viskas gerai. Tik man neatrodo gerai, kai į stovyklą nusiveža 4 knygas ir viena gana stora jau perskaityta per pora dienų.... Maudytis nenorėjo. O mano noras - atitraukt nuo knygų, telefono, lovos, kad pabūtų lauke, pasimaudytų, pabendrautų su žmonėm... Nes kabūna namie - ničniekur neišeina... O akis susivarius...

Katuk, paakok, pasakok, negali būti tikra, gal ką nors ir nudžiuginsi, o ne sugadinsi nuotaiką. Maniškė šiuo metu gana neutrali (tik valgau nenormaliai) ir nesuprantu, ką daryt, kai negaliu megzt. O noriu kaip tyčia tik to  :B . Net telefone lindėt nenoriu  :D. Tai sėdim prie teliko su sūnum, olimpiada įdomiausia.

Atsakyti

Ėjau vakar miegot jau anksčiau, bet šovė " geniali" mintis - o gal nert ir galėčiau. Tai kol prasiknisau pro visas siūlų slėptuves, ieškodama to, iš ko norėjau nert, atradau visko, apsikuičiau, apsitvarkiau, pradėjau nert... Susivėlinau. Bet galiu kažkaip. Gal kokį katinui guolį panersiu iš likučių, kurių negaila. Vis bus kuo rankas užimt.

Atsakyti
Restar, darbe dėl dovanų. Partnerams ir klientams.
Iš mokyklos- Emilio mokytoja įkėlė sąrašą priemonių. Nežiūrėjau. Kaip ir sakiau- akis trūkčioja vien pagalvojus.
Tu tik džiaukis, kad vaikas skaito. Maniškiai 'beraščiai' biggrin.gif
Gytis stovykloj. Ryšio (internetinio) nėra. Rašyt, ką veikia tingi. Dėl to labai keista smile.gif Galvojau, kasdien ataskaitas gausiu. Vis tik pirmą kartą su nakvyne išleidau. Bet tik parašė, kad veikia daug ir viskas gerai. Na, penktadienį pasiimsiu. Sakė, grįžęs papasakos.
Atsakyti

Suklaidino tie grupių seniūnai, neteko kažkaip išgirsti tokių sąvokų darbuose :). O tokias dovanas tai jo, protinga ne vėliau rugsėjo planuoti, kol ramu, yra pasirinkimas, galima spėti užsakyti.

Džiaugiuosi, kad skaito, bet tie pašaliniai reiškiniai nedžiugina. Ir kadangi neturi draugių jokių, tik skaito, tai pati supranti, kad tas džiaugsmas toks sąlyginis... Šiaip ji drąsi, bendraujanti. Sakė, kad grupelėse (stovykla anglų kalba apie nusikaltimus, bausmes, mafiją - pati pasirinko, nes šiuo metu nori būti teisininke :) ) pati pirma kalba.

Bernai neturi ką pasakot :D. Ne visi, aišku. Iš dukros aš irgi pešu pešu info, kas man įdomu.

Atsakyti