Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Namus susitvarkėm, prisiruošiau orkaitę išsipirolizuot, stalčius susitvarkyti. Bet jau kokia nesėkminga aš šiandien :B Per kokią valandą du kartus išbėginau verdamą košę :B Nu bet taip, kad pusę virtuvinio valyti turėjau :B Du kartus :B​  Niekada nepirkit viryklės be rėmelio :B Tada išbėginau mėlynių uogienę, irgi su visom apibėgusiom spintelėm ir privarvėjusiais stalčiais :B Tada sudaužiau lėkštę smulkiausiom šukėm, berinkdama įsipjoviau pirštą. Tada po visą virtuvę papyliau pilną dantų krapštukų dėžutę :B Mano diena :D 

Atsakyti

Liniuka.... gal eik saugiai į lovytę....

Atsakyti

Oi, Linuka, būna dienų lyg tyčia  :blink: . Man irgi tokių pasitaiko. Blogiausia, kai užpilu viryklę ( dažniausiai pamirštu sumažint ugnį, kai bulvės užverda), tai pribėga ant orkaitės valdymo ir ta nebeveikia - porąsyk taip yra nutikę, iki remonto... Kitąsyk patiems pavyko išdžiovinti, bet užtruko.

O mes su vyro broliu vienas kitam savo grybingas vieteles parodėm ir parėjom pilnais krepšiais ir dar sterblėm. Jis džentelmeniškai nešė mano  kaupiną kibirą. Gerai, kad kai kurių kotai sukirmiję, tai galima buvo tik galvas dėt, kitaip reikėję būtų greičiau namo parvaryt. O jis jau neketino eit grybaut, buvo 3 kibirus prieš tai tai parsinešęs :)

Smagu girdėti, kad viskas taip sklandžiai, tikrai nesitikėjau. Tai kada nors net pasvarstysiu galimybę ir aä pamatyt tą stadioną, jeigu kas labai sudomins. Vyrukai tai buvo futbolo jsu žiūrėti.

Atsakyti

Aš Selo jame buvau. (Antrą kartą gyvenime. Pirmą- Žemkoj, pirmam kurse. Dabar ėjom Show pamatyt. Įspudinga.)

Bet kai vietoj, tai su auto nevažinėjam, - autobusas nuo kiemo :) 

Atsakyti

Aš Sel fenomeno tai nė pro kur suprantu, taip ir numirsiu nesupratus :).

Pastatėm palapinytę, įkurdinom vaiką ir palikom. Tikiuosi, viskas bus gerai. Namie būsim apie 22.30 ir tada pradėsim grybus darinėt...

Ai, o ta palapinė gal ir prasivėdins. Jau visai nedaug atsiduoda, palikom dar sode.

Atsakyti

Namučiai. Super show.

Tas jausmas kai visas stadionas kartu dainuoja... arba šokinėja.. arba švieselės.... mmmm 🥰🥰 Geriau, nei po atostogų :D Emociškai pasikroviau. Dzin, kad visą laiką prastovėjau, bet atėjau pačiu laiku, tai į tokią tvorelę buvau atsirėmus, o priekyje- aikštelė pritariamiesiems ir aparatūra, toliau- scena. Matomumas liuks :) 

Atsakyti

Labas dienas, 

Aš irgi buvau sužavėta, kaip viskas sklandžiai organizuota. Niekur nereikėjo laukt, anei grūstis  :victory2: 

O labiausiai tai patiko Kauno 3 autobuso vairuotojas :wub:  :D Laukėm stotelėj Kalniečiuose, tai dar nedaug autobuse žmonių buvo. Sustojo, atidarė duris ir šaukia - kas į koncertą???  :lol:  :lol:  Net nežinojau, kad autobusas tiesiai ten važiuoja. Ir taip kiekvienoj sotelėj :D ir žmonės tokie patenkinti sulipinėjo irgi nustebę, turbūt irgi gal nevietiniai arba viešuoju nevažinėjantys :D ir sulipę visi taip draugiškai bendravo, būsimais ir esamais įspūdžiais dalinosi  :wub: nu toks geras jausmas buvo  :wub: Grįžtant tai pasivaikščiojom iki troleibuso, galvojau, bus užsikimšę, bet laisvai įlipom ir net atsisėst gavom.

Koncertas irgi super! Rusnė tai mintinai beveik visas dainas mokėjo, gal tik tų naujų nelabai. Čia jos antras koncertas, o aš būsiu visuose trijuose buvus (Vilniuj, Rygoj ir dabar), tai šitas pats įspūdingiausias šou prasme. Nors Rygoj tai labai patiko, kad žmonės eidami iš koncerto didžiulė minia visi jo populiariausias dainas dainavo, tai irgi iki šiurpulių tas momentas buvo  :wub: 

O kas nelabai buvo - tai vyrukai šalia mūsų matyt, dėl merginų ar žmonų atėję  :oh:  :lol: Mes sėdimas vietas turėjom. Nuo Roop pasirodymo pradėjo gurkšnoti, o per Sheeraną tai perrėkė visas dainas, garsiai savo reikalais diskutuodami ir pirmyn atgal iki gėrimų gastroliuodami  :oh: 

Atsakyti

Va, kiek mėgstančių koncertus ir kokie geri atsiliepimai apie organizavimą :wub: . Man šią vasarą vis pakliūna tie atsiliepimai - apie šitą, apie Adele, Coldplay, dar kažkokius koncertus, kad imu savęs klausti, o kodėl aš tuo niekada nesidomėjau. ir galvoju, gal dukroms būtų įspūdinga patirtis. Va, po Jaunas kaip Vilnius Ritos Oros koncerto dičkė buvo sužavėta. Nors per lietų :).

Mano didžiausi koncertai tik Siemense buvę ir tai senokai jau. Ai nu Dainų šventė Vingio parke, dar Velnio nuotakos miuziklė ten buvom - labai patiko. Reikia susimąstyt :). Nors žinau kodėl, šiaip aš klausau tik atsitiktinę muziką, per radiją dažniausiai, o per ausines labai retai ką nors pasileidžiu, kai mirtinai reikia susikaupt. Tai pvz, net nebuvau girdėjus Ritos Oros, kas ji tokia, kokios jos dainos, tas pats su imagine dragons, Coldplay. Dainos gražios, bet paprastai nežinau, kas jas dainuoja :). Kai paklausau, suprantu, kad girdėtų yra nemažai, bet nesusieju dainų su dainininkais/grupėm. Sheerano vos kelias turbūt žinau. O labiausiai jis man įstrigo suvaidinęs epizodinį vaidmenį filme apie Bitlus, patiko tas filmas ♥.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 05 rugpjūčio 2024 - 12:03

Labas rytas!

 

Atnesu siek tiek spalvu i tema  :4u:


Pridėta:

Atsakyti

O wow, MsuM!! :bigsmile:  :bigsmile:  :wub:  Kaip meno kūrinys  :D  :wub:​ 

Atsakyti

MsuM, jau berods insta nužiūrėjau, kokia fantatika :clap_1: kūrybingas tas vaikinas, o tu auksarankė tiesiog

 

 

Aš vakar bandžiau parodyt savo žalią megztuką, bet kažkaip dingo mano rašliava. Tai va prašau:

 

Priedas  received_993947869145653.jpeg   359,58KB   0 Parsiųsta kartų

 

Draugė maloniai sutiko pademostruoti

 

Siūlas ardytas, bet man labai patikęs, esu įsitikinus, kad medvilnė, bet žinant senuosius Anykščių pardavėjus, gali būt ir negryna. Dar pridėjau mikroblizgiuką, tik neįmanoma nufotkint, gal kažkiek matos čia

Priedas  received_1018772879603229.jpeg   348,67KB   0 Parsiųsta kartų

 

Ir kažkada gal pavyks ant savęs parodyt. Jau pranešiojau kažkada po audros, tai gerai jaučiuos jame, patinka

Atsakyti

Fabrikiniai abu mezginiai! Msum jau ne vienoj vietoj apžiūrėtas, nugirtas, esi perfekcionistė ir labai fainos spalvos parinktos.

Katuko mezginys truputį matytas, irgi fabrikinis gerąja prasme - ir žinai, ko nori, ir padarai. Manau, gali tavęs niekas (be mezgėjų) ir nepagirt už rankų darbą :). ilgokai kankinai, bet turi, ko norėjai.

Aš 4ta diena nemezgu, bet šiandien bent pabandysiu paimt virbalus, gal tas pirštas ir nereikalingas man tam bus. Supratau, kad kairė ranka visgi reikalinga, o kai ką, pasirodo, paprastai darau tik kaire.


Kepu va šitą dabar - iš dvigubos porcijos ir sugalvojau padaryti 2 perlenktus pyragus, o ne vieną didelį blyną: https://www.vmgonlin...nų-konkurentas

 Tam patiekalui  ir išėjau baravykų truputį pasirinkt, o grįžau su nesaikingu kiekiu. Na, Kūčių jau ramiai laukt galiu :). Bet dar eisiu pagrybaut. Tokia aistra, kai randi ypač ten, kur nenugrybauta, po kelis ar net keliolika. Naktį tik sumerki akis - ir vis baravykai man akyse mirga. Kai važiavom į Anykščius, vyrui sakau - o kokio gražaus baravyko spalvos veršiukas :).

Atsakyti