Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, kaip čia tu iš Rastinėnų pro mus važiavai :hmm: 

Kaip smagu dėl medalio :yahoo: 

Atsakyti

Niekada nesinori pirkti vienkartinio daikto. Visgi savaitės stovykla, norisi, kad baloje neatsibustų, vėjas nenupūstų. O panašiai pigią, dar už 20 litų esam pirkę, kai vaikus mažus pajūryje migdydavom pietų miegelio. Dar kažkur mėtosi, bet gal sudūlėjus jau, tikrai paprasta buvo.

Freke, o kas su darbu - ar mažins etatus pas jus?

Kerpena - gerai pailsėk :4u: .

Liniuka, tai iš Rastinėnų kelio tiesiai per Leičius, Zujūnai. Gineitiškės ir pro jus. Pirmąsyk važiavau, dabar asfaltas beveik visur, gal tik 100-200 metrų neasfaltuota. Į tą Laisvės galą buvo arčiausias kelias.

Blyn, akinių nemokamai nebesutaisė :(, teko dalį rėmo keist... Pabrango stovykla  :B​ .

Atsakyti

A žinau šitą kelią, ten kažkur yra gražus takas pasivaikščioti.

Atsakyti

Restar, uždarymai, optimizacijos.

Už medalį labai džiaugiuosi ir už kraštietės PB. 

Sėdim trys merginos namie, kažkaip tyla keista 🤣 katė miega, dukra prie medijų, aš kažkur vis po truputį, bet niekur iki galo. Reik šilauoges surinkt, avietes. Agurkai susirgo, net neprasidėję, šiltnamis irgi sirgt pradeda. Kas per vasara🤔😢

Atsakyti

Grįžom iš koncerto, autostradoje piko metas link Vilniaus :) 

Koncertas labai geras. Sheeranas kažkoks antžmogis daugiau nei dvi valandas be menkiausios pertraukėlės atidainavo ir atbėgiojo po sceną :blink:​ Net vyrui patiko, nors nenorėjo važiuot į "bobišką" koncertą.

Atsakyti

Liniuka, Kėdainiuose irgi nenormalus kamštis per visą miestą. Piškom grįžom greičiau iki namų, Kėdainietės sakė, per miesto šventę tiek žmonių nebuvo, kiek šiandien. Gal kad Sel koncertavo.

Atsakyti

 Niuma, kur ten tavo namai Kėdainiuose?

Liniuka, jaučiu, kad įspūdinga. Bet neįsivaizduoju, kokios ten eilės turėjo būt pasiparkuot kažkur, ateit, laukt eilėse, kol viską patikrins ( pavardes ant bilieto ir asmens dokumentą), tada išsigrūst... Aišku, dar ir bilietus nusipirkt iššūkis buvo. Tai nežinau, kas man sužadintų norą tiek stengtis... Apkiautėlė :)

Prisiminiau Alfo vištienos ir grybų pyragą ir kyla man noras iki miško palėkt, nes anuos savo susidžiovinom. O iš vyro brolio vogt nesinori :). Tam irgi džiovyklę į sodą atvežėm. Tik kiek neramina kepurnėjimasis per išvartas su ta savo vargše ranka . Nebūčiau  rentgeno pasidarius, keikčiau save, nes galvočiau, kad lūžis pagal jausmą.

Atsakyti

Žinok nei vieno tavo paminėto punkto nebuvo ir esu sužavėta stadijono infrastruktūra :wub: Gal labiausiai dėl bilietų pasistengti reikėjo, tiesiog prisiminti kurią dieną ir kurią valandą pradės prekybą ir paspausti mygtuką :D Veiksmas vyko per auditą :D Mašiną pasistatėm be problemų kitoje Ąžuolyno pusėje, tai dar maloniai po parką pasivaikščiojom. Įėjom per kokias 5 minutes su visom patikrom. Išėjom gal per minutę. Daug įėjimų, platūs praėjimai, daug personalo.

Jei ką šiam vakarui dar yra stovimų bilietų :)​ 

Atsakyti

 Niuma, kur ten tavo namai Kėdainiuose?

Žemaitės gatvėj :D Ne mano, bet giminių namai. 

Pliurpdama su pussesere rašiau, tai praleidau galą sakinio, kad greičiau piškom parėjom, nei mašinom tą patį atstumą. Nžnau, čia iki stadiono gal kokie 3 km. 

Atsakyti

Liniuka, ačiūūūū už info.

Vakare varysiu į koncą ir aš 🥳 . Tikrai buvau įsitikinus, kad nebus bilietų. 

Atsakyti

O Niuma, kaip faina, kad rekomendacija pasitarnavo :4u:

Atsakyti

Gaila, kad vyro nėra. Tai viena papramogausiu.

Vakar nuo 8 iki 12 ant kojų.  Šiandien teks ilgiau :D Bet realiai, patys geriausi atsiminimai būna tokie. Aną dieną kaip tik Aerosmithų koncą Vilniuj atsiminiau. Stovėjom prie scenos, VIP zonoj ir dar rankom sumušiau su Tyleriu 🥰 Kolegos, kur konce buvo, kitą dieną sakė, kad ir per ekraną rodė mane (pati nemačiau) :D 

Ką tik iš Kėdainių grįžau. Einu numigt popietuko. Prigaminsiu valgyt chebrai. Ir vakarot. 

Atsakyti