Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš miške 3 valandžiukes pasibadžiojau, kibiras gėrybių. Labai dygsta baravykai, o tokie storuliai gražuoliai, o kai krūvom, tai išvis pasaka. Bet yra visokių - ir sukirmijusių nemažai. Tikiuosi, kad tuos, kur gerais palaikiau, nepaaiškės visgi iškirmiję prapjovus. 

Na, ir būtų buvę gerai nenusiverst ir piršto nesusikoliečint  :B . Kairės rankos bevardis nesusilenkia. Vakare gal visgi prisiversiu į priėmimą nusibelst.... Jei lūžęs/skilęs, tai vis koks euras iš draudimo bus...

Dar gerai, kad ir nepasipjoviau, nes peilį atstačius kritau, gerai, kad tik šaka brūkštelėjo per veidą, ne peilis, kuris greta buvo . Komikė :).

Tiesa, dar ir tą koją skauda nuo praeitos savaitės nuotykio, bet vaikščiot netrukdo.

Atsakyti

Restar-pavojingai kažkaip judi paskutiniu metu :4u: 

Aš ką-dirbu :D  realiai žiauriai sunku ryte išjudėt, dar visokie posėdukai, tai tik po pietų normaliai pradėjau dirbt. Ai, nu dar ir pramiegojau, kad jau iš namų :rolleyes:  nesgi kam anksti keltis.

vakar atgavusi serialus, bandžiau užbaigt mezginio kūno atnarą, bet nustačiau, jog užsilenkia. Tai nuardžiau ir bandysiu tą būdą su žemesnės eilės akies kabinimu.

Nu ir plę, kažkaip pilna tų skaudulių kūne, net nežinau nuo ko - nuo medžių raišiojimo tampymo, nuo pietinių darbinių mankštelių, ar tiesiog nuo susidėvėjimo :D 

Atsakyti

Ai, man kai kūną skauda, bent sielą mažiau gelia :). Nesuvaldau savo galūnių ilgų :).

Miške baisiai daug išvartų, sunku atpažinti vietas, net neradau dalies savo mėgstamų vietelių, viskas kitaip atrodo.

Atsakyti

Nu tau, Restar, su tais pirštais kad nesiseka :4u: 

Kaip gerai, kad savaitgalis :yahoo: Rytoj varom į Sheerano koncertą. Nors labiau norėčiau pagrybaut :D​ 

Atsakyti

Tai poryt pagrybaukit :). Brolio mergičkos irgi varys į tą koncertą.Viena pirko bilietus, kita viešbutį. 

O man - sutapimas toks. Iki šiol esu lūžį vienintelį apturėjus - kojos piršto gal 3-ioj klasėj.

Dukros kita stovykla su palapine. Išsitraukėm palapinę iš rūsio n metų nenaudotą - jau tokia smirdanti, fu.... Įdomu, ar yra šansas, kad prasivėdins, jei paliktume sode iki sekmadienio? Nesupelijus, bet ta rūsio smarvė.... Taip nesinori pirkti naują, nors gal ir gerai būtų turėti kokią tiesiog dvivietę.

Atsakyti

Restar  :4u:  Skaudžiai susiskaitė  :unsure:  Bet gerai, kad nepasismeigei  :blink: 

katukui irgi už skaudulius  :4u: 

Aš kažkaip net nelaukiu savaitgalio, kaip man norisi tą vasarą susistabdyt :D Net ir į darbą geriau eit vasarą, dienos ilgos, šviesos daugiau  :wub: 

Dėl palapinės - sunkiai iš audinio kvapas išsinaikina. Gal su kokiu purškikliu nuo kvapų galima supurkšt išskleidus, o jei dar lietus palytų, o paskui gerai išdžiūtų, tai gal ir padėtų  :hmm:​ 

Atsakyti

Nežinau kaip spėti ir išdžiovinti iki sekmadienio, nes orai ne patys saulėčiausi, bet šiaip aš gal mėginčiau tą palapinę plauti :mastau:– jei dėl dydžio užmerkti kame nors visai nėra galimybės, tai bent su šlanga ir kokiu muilinu skudurėliu bandyčiau prasieiti, o tada į sausą vietą ant saulės pertempčiau. Po vaikų stovyklų būna, kad ir kuprines, ir miegmaišius išskalbiu, nors ant pastarųjų pažymėta, kad negalima... :geda: Tikrai labai fe ta užsistovėjimo smarvė būna. Su palapinėmis patirties nelabai turiu – esam kartą didelę (gal šešių vietų) valę ir džiovinę ant pievutės, bet ji ne tiek užnešiota, kiek šviežiai sumirkusi ir aptaškyta lietaus buvo.

 

O dėl tų mokyklinių kuprinių – taip, pažiūrėjau, kad tikrai nemažai vinted'e parduoda ir visai naujų. :rolleyes:

Atsakyti

Sveikos,

Po ilgo laiko kažkaip pagalvojau kaip jūs gyvenat. Ir papuoliau į Restar palapinės istoriją. Tai siūlau iki senukų nuvažiuoti. Dar patikrinau, tai yra po 13€ palapinė dvivietė. Nebus ten super didelė, bet vienai panai tinkama. Maniškė pernai panašioje (nuo 2000 pirkimo dar laikė) vasarojo, kol nesuplėšė vėjas. Tai šiemet pirkau 4-vietę. Buvo truputį brangesnės. Su nuolaidom ir siuntimu mokėjau 25€. (Dabar 22) Bet jei mano 10metė susideda, tai nėr sunkus surinkimas. Per uraganą parnešėm namo, o šiaip lietų ir buvusius vėjus atlaikė. Nors rašo, kad silpną lietų atlaiko.  Užsegus tai ir neprilytų. Va pareklaminau gal padės 🤭😊

Po audros be eso paslaugų buvom iki pirmadienio pietų (nes buožės🤭🤭 ant tos pačios linijos kaip ir gręžinys vandentiekio). Bet po tokių urlaganų vis galvoju gerai tas vyras meistrelis. Realiai gyvenom ir su vandeniu ir su elektra.

Sveikata jau šlubuot pradeda. Nervai ir stresai dėl darbinės ateities... Ai bus kaip bus. Jei ką užimtumo tarnyba priims 🤭😊

Su siūlais kol kas nedraugauju pakilnoju ir padedu. 

Atsakyti

na, aš vėl kaip iš kito pasaulio krašto...

Smalsutė sako ,-saulės nėra...Ir vakar, ir šiandien saulėta ir šilta...Gal tas 2 lietingasias dienas ir tebuvo be saulės...

Bet jau prilijo.........niekad nėra taip buvęper 20 metų, kad katilinėje vanduo būtų... :cry2:

Ir šiltnamis nuskendo...apie daržą jau nekalbu...viskas paskendo.. :(

 

vakar buvome grybauti- tuštut tuštutėlis miškas, net šungrybių nėra...ir parduodant kol kas nemačiau , tik voveraites, bet tos ne visur auga..

 

Restar, nu  tikrai nesėkmių ruožas...Kad greičiau praeitų    :4u:

Visom prastai besijaučiančiom   :4u:  :4u:  :4u:

 

Dėl palapinės- gal tikrai paprasčiau kokią pigiaiską nupirktii...Nes ir kvapų naikiklis koks bemaž tiek, kaip ta Frekės pareklamuota palapinė, sukainuos...Ir ne faktas, kad padės.

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 02 rugpjūčio 2024 - 20:36

O man pradsidėjo atostogos. Buvo labai sunkūs 4 mėnesiai, kai dirbau beveik  už 2,5 darbuotojo. :) Tai šiandien Buvo susistūmę visokių būtinų darbų. Ir dabar dar liko tok jausams, kad kažką pamiršau, ar blogai padariau.

Atsakyti

Aš su jumoru papasakojau, o jūs sureikšminat. Man, atrodo Liniukos sveikatos reikalai rimtesni. Kad tik tokios bėdos būtų, pamanyk, pirštą susimušiau. 2 val pasėdėjau Lazdynuose priėmime, kaip filme, judėjimas didelis, klipatėlių ojoj kiek. Sistemą perkandau :). Net nepatogu man pasidarė daktarėlius trukdyt. Na, bet, tipo, nelūžau, dar tinsiu, mėlynuosiu, įtvarą galiu nusipirkt ir 1,5 sav nelankstyt. Megzt dar nebandžiau.

Toks jau likimo pirštas nutiko, kad atvažiavę dukros pasiimt Laisvės pr. (važiavom ir pro Liniukos namus iš savo sodo) sustojom prieš turistinių prekių parduotuvę. Ten ir palikom pinigų. Apie pigiausius daiktus turiu savo nuomonę, tai paėmėm neblogą lengvą. Nusprendžiau taupyt laiką lakstant ir renkantis. Pagalvojom, kad jaunimui gal su draugais kur norėsis pasiimt, ar baidarėm plaukt, gal mes patys kada vienudu kur kempingausim :).

Aną palapinę palikom sode vėdintis, bus matyt. Sena, bet labai gera palapinė, nesinori išmest. Vidinę dalį gal ir išplausiu 

Ryt pirmu numeriu reiks lėks akinių, ant kurių buvo atsisėsta, taisyt...

Atsakyti

Žinoma jei norint kad ilgiau tarnautų, tai nereik pigios. Aš supratau, kad dukros vienkartiniam reikalui😊 nes savo draskalams tai net negalvočiau apie kitokia. Sau turim normalią, didelę, o kieme vasaros rezidencijai pakanka ir tokios. Jei nuneš kada vėjas kai mūsų nebus, tai nebus ir gaila. 

Atsakyti