Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ai, vos pasigyriau ir vėl nebėra :(​ 

Atsakyti

Ai, vos pasigyriau ir vėl nebėra :(​ 

Ar tikrai nėra? Pas mus vakar vakare po 20-tos val. atsirado, paskui apie vidurnaktį prižadino sms, kad neva vėl gedimas, bet viskas veikė.
 

Atsakyti

Ar tikrai nėra? Pas mus vakar vakare po 20-tos val. atsirado, paskui apie vidurnaktį prižadino sms, kad neva vėl gedimas, bet viskas veikė.  

 

Tikrai nėra. Tikisi atstatyt per 24 val

Atsakyti

Kaip su elektra reikalai? Suš... man savaitę, kurią ketinau sode praleisti, kol mažė stovykloje... Savaitgalį vėl neišeis ten pabūti, nes teks pasiėmus skalbt, suruošt ir jau patiems vežt sekmadienį į kitą stovyklą Anykščių rajone.

Mano vyrukas beveik savaitę prasirgo, temperatūra kilo iki 39 ir virš, nors nesijautė taip baisiai. Tai visgi šiandien jau antibiotikus pradės gerti, nes CRB pakilęs. 2 savaitės vasaros  :B .

Vakar pradėjau Champagne cardigan susegimo juostą. Užtruko, kol pradėjau, nes kol įsiskaitai, keletą video pažiūrėt kaip pradėt, prisimint kaip akis užmest itališkai be pagalbinio siūlo, sagos skylę kaip daryt. Norėjau daryt mandrai, be siūlo nukirpimo, bet paskui jau nusispjoviau. Toks elementarus megztinis, bet toks "klampus". Nepatinka ir Nr 5 virbalais megzt, nors, atrodo, kad turėtų būti greičiau. Ir rezultatas neįkvepiantis, nes ne tokio storo man reikia megztinio, bet jau sportinis interesas tiesiog.  Vis tiek norėsiu plonesnio/retesnio/lengvesnio. Bet atokvėpiui, jeigu tik neužkaitins orai, norėsiu ko nors mažo spalvoto raštuoto - ar kojinių, ar pirštinių. Krapštinėjantis didesnis  malonumas. Apskritai, malonumas įvairovėje :).

Su maisto gamyba vėl totalus rūkas galvoj...

Atsakyti

Restar- po tikrų audrų atėjo gana stipri elektromagnetinė audra..

Elektra lyg ir atsirado neseniai. Tikiuosi jau suvisam, o ne keliom valandom, kaip vakar.

Šaldiklį vakar atsidariau, išsitraukiau ledus ir uždariau, nes visi kiti dalykai net neaptirpę. Tai irgi tikiuosi nuostoliams bus nurašyti tik pieno produktai esantys šaldytuvo skyriuje. Nu ir padvisęs oras jame :D 

Vandeniui pajungtas generatorius centre, bent jau taip Vilniaus rajono meras sakė. 

Tai vat tokia ta krizė...

Atsakyti
Sveikos
QUOTE(Kapseika* @ 2024 07 30, 10:24)
<p>Jetau, koks gražus tas Ribbed Reglan, jaučiu ir megzt nenuobodus, yra ką veikti. </p><p>Marguerite, bus įdomu pamatyt tavo išpildymą, pasirodyk!</p><p>Saugaus į norimų eilę, kurios pradžios jau nebesimato. </p>

Man visos tos dizaineres mezginiai grazus.
Galesiu pasidalinti receptu, jei nuspresi megzti. Mezgasi greitai (4.5-5 no.virbalai), receptas nesudetingas. Tik reiketu isivertinti, kur ir kaip bus devimas. Nes reglanas gana zemai, po kokiu paltu turetu buti nepatogu. As planuoju deveti lauke kaip virsutini ruba velu rudeni ar ankstyva pavasari, bet pas mane klimatas svelnus. Arba ofise, nes ten sildymas kazkodel palubese irengtas unsure.gif ir sedint prie kompo visa diena sala galunes.
Parodysiu po atostogu, nes iki atostogu tikrai nespesiu...
Papildyta:
QUOTE(Restar @ 2024 07 31, 09:57)
Vakar pradėjau Champagne cardigan susegimo juostą. Užtruko, kol pradėjau, nes kol įsiskaitai, keletą video pažiūrėt kaip pradėt, prisimint kaip akis užmest itališkai be pagalbinio siūlo, sagos skylę kaip daryt. Norėjau daryt mandrai, be siūlo nukirpimo, bet paskui jau nusispjoviau. Toks elementarus megztinis, bet toks "klampus". Nepatinka ir Nr 5 virbalais megzt, nors, atrodo, kad turėtų būti greičiau. Ir rezultatas neįkvepiantis, nes ne tokio storo man reikia megztinio, bet jau sportinis interesas tiesiog.  Vis tiek norėsiu plonesnio/retesnio/lengvesnio. Bet atokvėpiui, jeigu tik neužkaitins orai, norėsiu ko nors mažo spalvoto raštuoto - ar kojinių, ar pirštinių. Krapštinėjantis didesnis  malonumas. Apskritai, malonumas įvairovėje smile.gif.

As nusprendziau per atostogas megzti Poppy Tee by PetiteKnit. Shampanini megsiu po atostogu. Truputuka nugasdino tavo patirtis su siuo mezginiu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margeurite: 31 liepos 2024 - 11:07

Nieko gąsdinančio, tiesiog tam tikrų dalykų nebuvau dar bandžius. Kai jau noriu megzt, tai noriu greit, kai nenoriu - nenoriu nieko. Tai man tie visi video nervina, nes gi noriu megzti ir serialą žiūrėti, tai trukdo :). O iš aprašymo ne visada eina viską suprasti.

Poppy tee ir aš dar norėčiau...

Nu, nurašykim bangai - grįžau po darbinių pietų, o alkana grįžau :). Kol ėjau lygiai (nes kelias stoteles paėjau),, tai viskas fainai, kai reikėjo užlipti į savo kalną - jaučiuosi leisgyvė, tik prigult. Prieš tai pavalgius :).

Atsakyti

Margeurite, dėkui už pasiūlymą, jei ką kreipsiuos :4u:

Net siūlus jam turiu, tokio gražaus mėlyno pilkumo.

Bet jau su pačiu mezgimu visai baisūs reikalai. Gal balandy pradėjau skarą - šalį marčiai, birželiui niekaip nespėjau, sakiau kai kitą kartą atvažiuosi, 

bus baigta, tai va, už pusvalandžio važiuoju parsivežti iš stoties, o siūlai nesuslapstyti, skarą neskalbta :unsure:

Ir dar kad jau užsiminei apie klimatą pas jus, gal žinai kokie orai būna le Havre (jei taip parašiau) spalio pabaigoj? 

Aišku mes ten tik vienai dienai išliptumę, bet yra pasirinkimas ar kovo vidury ar spalio pabaigoj, tai vakar vakare susimėčiau. 

Bet šiandie jau noriu užrišti tą reikalą, sudėt planus, nes jau tas bet kokių atostogų planavimas pas mus taip sunkiai juda, kad baisu. 

Restar :4u: 


Atsakyti
QUOTE(Kapseika* @ 2024 07 31, 15:25)
Ir dar kad jau užsiminei apie klimatą pas jus, gal žinai kokie orai būna le Havre (jei taip parašiau) spalio pabaigoj? </p><p>Aišku mes ten tik vienai dienai išliptumę, bet yra pasirinkimas ar kovo vidury ar spalio pabaigoj, tai vakar vakare susimėčiau. 

As rinkciausi spalio pabaigoje. Sezonai siek tiek pasislinke, yra sansu, kad tuo metu bus bobu vasara ar sausas ruduo... As spalio pab.vaziavau i Caen darbo reikalais (netoli Havre), tai oras buvo labai malonus, nors rytai ruke paskende, bet kavines lauko terasu neuzdariusios buvo. Daug uzsienieciu teko sutikti, ypac anglosaxon'u. Man labai patiko.
Atsakyti

Tiek laiko be elektros skamba žiauriai XXI a... Apie ESO ir šiaip nuomonę nekokią turiu, anytai pusę metų nesugeba trifazio pajungt :B Ir net mano rėksnys vyras nieko padaryti negali.

Aš tą Ribbed reglan irgi turiu. Labai fainas modelis. Bet ant viršaus sunku ką apsirengti. Na ir rankų geriau nekilot :D​ 

Atsakyti

Gal ekspromtu rytoj būtų norinčių pavakarieniauti mieste?

Atsakyti

Nu.. aš visą savaitę jau vakarieniauju mieste :D  tai net nežinau, ar vyriškis pasirašytų padirbt po darbo :rolleyes: 

Elektra atsirado, tai vandens spaudimas dingo :oh:  šūds kažkoks. Liksiu neplautais plaukais ir vėl :D​ 

Atsakyti