Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos.

Ir as pyraga su slyvom iskepiau.

Atsakyti

Maniškis tai labai skanus. Ir nėr sutežęs, nors vizualiai ir nebuvo didelio pakilimo.

Gal nepaminėjau su tais antakiais, kad paskutinis jų dažymas vyko kokiais 2010  metais :D 

Atsakyti

Noriu slyvų pyrago...

Aš antakių niekada nesu dažius. Seniau buvo tamsūs ir tankūs. Dabar gerokai praretėję, pati su pueštuku brūkšteliu. Bet eit dažytis kažkaip nedrąsu... Tokia vieta, kur pokytis labai matytųsi, o jei būtų per ryšku ir nepatiktų? Apie permanentą irgi pagalvoju, bet dėl tos pačios priežasties nesiryžtu.

Kaip susuko sprandą :B Vos galiu galvą pasukt :B​ 

Atsakyti

Man šiandien kitoniškų darbų diena :)

Pvz: ketaus keptuvę paruošisu naudojimui- su aliejum orksitėj kaitinau. Nesvarbu, kad turiu kokius 5 metus ir nenaudodavau. Kilimą išsiskalbiau- vaikai cola buvo supylę. Orchidėjas primirkinau ir perdėliojau į naujas vietas. Kavos aparatą nukalkinau ir valymo programą paleidau. Dar eiliniai- skalbimai, indai, valgių gaminimai :) 

O vakaro pabaigai su Emiliu kine buvom.

Slyvų pyrago nekepiau. Kepiau praeitą savaitgslį bananinį keksą, o ant pusės jo pridėliojau slyvų. Vaikai valgė, aišku, tą pusę, kuri be slyvų. Arba nusirinko.

Atsakyti

Man antakius kirpeja visada padazo.

Tamsoka buna diena- dvi.paskui labai naturaliai prasiplauna .piestuku tingiu ir nesvarbu kuo dazau -kasytis pradedu..

Nuo permanento atgraso tai kad  graziu nemacius.

Kai pati sviesi ir beveik nesidazanti, tai labai jau didelis kontrastas  butu.

Mezgu riuzava kiaurarasti is  Katia babilonia

Atsakyti

Aš apie antakius retkarčiais pagalvoju, tai nebent mikrobleidingo norėčiau- kada kiekvienas antakio plaukelis piešiamas, o ne bendra juosta. Gal kada nors. Nes irgi praretėję ir kas rytą antakių šešėliais pasiryškinu. 

Atsakyti

Sveikos, na, ir naktelė. Pabusdavau vis nuo siaubingo vėjo ir realiai kažkoks siaubas širdį sugniauždavo... Tai jaučiuosi iškankinta. Neaišku, kas sode darosi, brolio dukra viena sodyboje vienkiemyje, o sakė, kad Alytaus kraštuose vieni iš didžiausių nuostolių.

Dukros važiavimas į stovyklą dėl oro atidėtas, nors jau buvau spėjus pažadinti, nuėjo toliau numigt. Šiaip lietingą orą tai mėgstu, tik vėjuoto nelabai.

Antakių tvarkymą su dažymu pamėgus jau kuris laikas, nors ne itin reguliariai. Kainuoja nedaug, o malonumo ( ne procesas, o rezultatas) suteikia daug. Mano tamsūs visą gyvenimą, bet kažką pakeičia į gera. Pati pasipešioju, bet vis tiek formą prarandu. O normali meistrė spalvą pamaišo, pataiko.  Niekada nesijaućiau per ryškiai, greit nusiplauna. Draugė blondinė nuo studijų laikų dažydavo, tai ji keistai pradžioje atrodydavo su juodais antakiais :)

Ai, aš užtat nagų praktiškai nelakuoju, beviltiškas pinigų taškymas mano atveju būtų...

Atsakyti

Aha, naktelė audringa. Vakare užsidarinėjau sandariai balkonus, nes su mikroventiliacija kelis kartus atrodė, kad tuoj tuoj atplėš duris. O paryčiais nubudau nuo garsaus kapsėjimo kambaryje. Viename kampe pro siūles vanduo ėmė sunktis. Matyt nuo ilgo gausaus ir su vėju į tą pusę lietaus. Niekada dar taip nebuvo. Tai irgi tokia priplaukus, nes miego trūksta. O paskutinė savaitė  prieš atostogas, daugybė darbų, kuriuos būtinai reikia padaryti, o aš kažkokia išsiblaškius, puldinėju į visas puses ir nieko nepadarau, o dabar dar šilrdis kalatojasi nuo neišsimiegojimo ir turbūt vėliau pradės miegas marinti.

Atsakyti

Mūsų vieną obelaitę nulaužė...

Kaimynų šiltnamį nunešė... aplink irgi medžių palaužyta.. 

Konteinerius tikiuosi rasti grįžus, voliojosi kažkur jau beveik pas kaimynus.

Prie darbo šviesoforas nuluptas

Kažkaip nepamenu tokio oro...

Būčiau turėjus kompą,būęiau likus namie, nors irgi tokia nauda, nes gavau žinutę, jog elektra dingo...

Atsakyti

Oho, reikaliukai... Gal mūsų šiltnamio nenunešė, nes ir šiai primūrytas neblogai, ir sodo vietelė tokia užuovėjoje. Bet lauko pomidorų stogelį galėjo nulupt, tas ant snarglių biškį... Galėjo obelis aplaužyt, obuolius nudaužyt. Gal stogo nenunešė namelio...

Atsakyti

Na, mūsų tie reikalai labai atviroj vietoj, nieks nesaugo. Obelaitė dar ir sužalotu kamienu.

O sode gal vistiek daug kas užstoja vėjus.

Atsakyti

Labas rytas,

Audra neblogai pašėlo ir vis dar šėlsta.

Mano tai nei vienos palanginės gėlės neliko  :oh: Nuskridos visos, palangės tuščios..

Vakar kažkaip dar pagalvojau, gal sunešt už namo, bet nepranešė apie baisią audrą, tai galvojau, kad greit pasibaigs ir nuėjau miegot.

Kambarine buvau išnešus vasarai į lauką, tai irgi išguldytos, aukštas kaktusas nulaužtas.

Bet svarbu, batutas vietoj, o tai kažkuriais metais kaimynų batutas buvo ant tvoros atneštas. Tas didelis su apsauginiu tinklu.

Pakeliui į darbą medžių priversta, bet kai aš važiavau, jau prapjaustyta buvo.

Atsakyti