Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuli, su tuo tavo murkiadieniu, švęsk gyvenimą 🎉🥂🎉

Apie tvarkas, tai man joks vyras nepaaiškintų, bet užtat yra kas kitas pareguliuoja... Visokie ten svečiai, nu nori nenori turiu pereiti kertes, ypač kai atvaro kokie su nakvyne ar keletui dienų. Tada jau žinai, kad vistiek landys ir į šaldytuvą, ir į stalčius... Juokiamės su MB, kad be svečių apkerpėtumėm must. 

Atsakyti
[quote name="Liniuka" post="73157101" timestamp="1721747137"]

Galiu savo tvarkinguolį vyrą paskolint, gautumėt pizdako už netvarką ir eitumėt tvarkytis :D 
Katuk, man tai moliūgai nei vieno vaisiaus neužmezgė, suvargę visiškai. Ko nepasakysi apie pomidorus, tie tai kaip išprotėję.[/quote]
Atsakyti

Nedingau, paskaitau. O katuką pasveikint - miela! 

Naujas darbas jau keturis mėnesius pasiekė, net lieknėju nuo intensyvumo, tai... Nemezgu. Kartas per savaitę gi nesiskaito. Bet šilkas! O jus paskaitau!

Niuma spalviškai visa vasariška, baltos kelnės - gražuma!

Atsakyti

Katuk, su gimtadieniu :birthday2:

 

Dėl tvarkymosi tai... labai jau negatyvūs pasisakymai. Rutina yra rutina, bet kūrybiškai ir nesiplėšant susitvarkyti kokį namų kampelį man neretai būna tarsi savotiška poilsio forma. Visai praktikuodavau tokį būdą atsipalaiduoti po egzaminų ar kt. stresą kėlusių gyvenimo situacijų. Eilinio namų valymo procesas žinoma ypatingo džiaugsmo nekelia, bet koks paskui geras jausmas, kai viskas švaru ir savo vietose. Mano savijautai tikrai daug reikšmės turi aplinka, kurioje esu, mėgstu gyventi gražiai :wub: , tik aišku smagiau, kai netenka visų namų apeiti vienai, nes taip greičiau ir daugiau laiko lieka kitiems dalykams. Ko tikrai negaliu pakęsti, tai rankioti daugiau ar mažiau tyčia išmėtytų ant grindų daiktų ar plauti per kelias dienas kambariuose prikauptų indų, nes tokių dalykų galima išvengti. Nors beje žinau vieną žmogų, didelės šeimos tėtį, kuris indus plauti mėgsta – tiesiog rankomis, nors ir indaplovę turi, ir tų indų būna labai nemažai, bet sako, kad jam tai savotiška meditacija po dienos darbų, tai gal kiekvienam savo. :rolleyes:

Atsakyti

Ką čia viešnia ar svečias norėjo pasakyti? :)

Niuma - fainas tavo rūbas, tokia vasariška visa  :wub: . Kaip suprantu, ilgesnis, kad galėtum šaltesniu sezonu nešioti, nes pasipūkavo ir nepanašus į vasarinį - per šilta? Nes spalviškai labai vasariškas ♥. Paties ilgio mano akim irgi lyg gana, nors pati geriau žinai, kaip jautiesi. Jau kilo noras klausti, kur tų siūlų papildomai nusipirkai, bet... turiu aš čiūlų, turiu aš siūlų, reikia megzt savus, ommm....

Atsakyti

Na aš tai nematau negatyvo savo požiūryje į netvarką, aišku nėr ta netvarka, kur jau sunkvežimio reikia, kad  š išvežti, bet tikrai kas vakarą neplaunu virtuvės, miegamąjį prižiūri robotukas, tai grindys švarios, o ant spintelių būna ir nupiešamų širdelių, bet manęs tai neerzina, nes į jį praktiškai grįžtam tik nakvoti, na ir dar savaitgalio rytais kiek ilgiau užtrunkam, vaikų kambariai - jų rūpestis, bendros erdvės visų rūpestis, dažniausiai priklausomai nuo to, kuris svečių laukia 😅tik va vonios kambariai ant manęs pakabinti... Bet netvarką aš priimu normaliai, man nereikia sterilios aplinkos kasdienoje, turiu per daug kitų įdomių dalykų gyvenime, kad kasdien šveisti beveik tris šimtus kvadratinių metrų. Studijų metais net turėjau problemų su pedante kambarioke, grįžus iš po paskaitų pavalgius padėdavau ant stalo lėkštę ir priguldavau, tai ji puldavo nurinkinėti, plauti, negana to kilimus kilnoti, šluoti, tai po kurio laiko pasakiau, savo pusėje daryk ką nori, mano palik mane, mane tas stresuoja :D 

Tai po kurio laiko jau abi ilsindavom pilvus su neplautomis lėkštėmis. 

Atsakyti

Aš turbūt kaip Kapseika. Tvarka-smagu bet save patvarkyt svarbiau :D 

Niuma- gaivu labai! Gal nesiklaidink dėl šiųmetės vasaros. Šiaip eilinę lietuvišką tas rūbas pats tas! Kai lyg ir šilta, bet nelabai. Bet jei nusprendei-ilgink, irgi pravers. Ir pritariu-baltos kelnės labai gražios!

Atsakyti

Katuk, su gimtadieniu!!!

Tvarką bandau surasti, o ji vis pabėga... Ai tegu... Geriau rami kava po darbo.

Atsakyti

niuma tokia visa pajūrinė su tokia apranga. :) Smėlis, jūra ir žydras dangus.. :vacation1: .

Asmeniškai aš tai mezginių trumpomis rankovėmis nesuprantu, ypač jei toks siūlas kažkiek su pūkeliu ar šiaip storesnis. Kaip ir liemenių. Nes arba karšta, jei oras šiltas, arba rankom šalta, jei šaltas.

 

O dėl tvarkos tai turbūt didžioji dalis mūsų tvarką mėgsta, o su pačiu tvarkymusi, tai jau kaip kuriai išeina....

Man irgi patinka tvarka, nors nereikia, kad ten viskas švytėtų, blizgėtų ir būtų, kaip iš kokio reklamos paveiksliuko, tarsi negyvenama. Tik tvarkymasis pašlijęs. Kažkada sesers viena pažįstama  gyveno vieno kambario bute  viena ir kada nepakasdavo ką veiksi, tai būdavo - tvarkysiuosi. Nesu mačius kaip ten atrodė jos butas, bet ji ten pvz. sekcijoj už uždarytų durų stovinčius indus kas kelias dienas valydavo, kai pas mane mėnesiais nepaliečimi, :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 25 liepos 2024 - 12:28
Iš tiesų su siūlu ir gavos keistumas, kad jis iš savęs jaučiasi gana plonokas, nes medvilnė, viskozė - virbalai Nr 2,75, bet kada susimezgė ir gana tankiau pasidryžavo tas pūkelis, tai pastorėjo bendras vaizdas ir užsimaniau ilgesnių rankovių, kad pasidaryt tokį labiau ne karštų dienų variantą.

Atsakyti

Šiandien pora sykių į Santaras sulanksčiau. Ne dėl savęs :). Ryte brolis paliko prie mūsų mašiną, nuvežiau gultis tyrimams. Tada sūnų pas Raubą. Suplojom tai daugiau, nei sakė :(, bet užtat per pavasario atostogas jau suplanavo operaciją  :yahoo: . O kaip kitaip pas jį pakliūt - neįsivaizduoju. Bijojau, kad gal per anksti užsirašėm, bet spėjau, kad bus eilės. Tai liuks, kad nereikės per vasaros atostogas derintis ir greičiau galės pradėti normaliai kvėpuoti  :wub: .

Tiek lakstėm tai šen, tai ten, kad net pamiršau tą savo mėlyną koją. Visgi bus tik itin bjaurus sumušimas, manau.

Atsakyti

Tiesa. Katuk, ką faino dovanų gavai?

Atsakyti