Na aš tai nematau negatyvo savo požiūryje į netvarką, aišku nėr ta netvarka, kur jau sunkvežimio reikia, kad š išvežti, bet tikrai kas vakarą neplaunu virtuvės, miegamąjį prižiūri robotukas, tai grindys švarios, o ant spintelių būna ir nupiešamų širdelių, bet manęs tai neerzina, nes į jį praktiškai grįžtam tik nakvoti, na ir dar savaitgalio rytais kiek ilgiau užtrunkam, vaikų kambariai - jų rūpestis, bendros erdvės visų rūpestis, dažniausiai priklausomai nuo to, kuris svečių laukia 😅tik va vonios kambariai ant manęs pakabinti... Bet netvarką aš priimu normaliai, man nereikia sterilios aplinkos kasdienoje, turiu per daug kitų įdomių dalykų gyvenime, kad kasdien šveisti beveik tris šimtus kvadratinių metrų. Studijų metais net turėjau problemų su pedante kambarioke, grįžus iš po paskaitų pavalgius padėdavau ant stalo lėkštę ir priguldavau, tai ji puldavo nurinkinėti, plauti, negana to kilimus kilnoti, šluoti, tai po kurio laiko pasakiau, savo pusėje daryk ką nori, mano palik mane, mane tas stresuoja
Tai po kurio laiko jau abi ilsindavom pilvus su neplautomis lėkštėmis.