Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O aš tai ketvirtą sūnų pagimdžiau biggrin.gif Sapnuose. Net mačiau, kaip atrodo.
Panašu, kad radau Laisvėj, kur sutaisys per dvi dienas Gyčio akinius smile.gif Nereikės vežti į kitą miesto galą.
Vasaros galui turės. Na ir ateičiai, pakaitiniai bus gerai.
Atsakyti

Ačiū :wub: 

mano proga net paklydėliai grįžta :flirt2: 

Bet tai tas palinkėjimas, šlikuoskašmyruos voliotis ir murkti, kaip gerai nuskambėjo :wub:  va to man ir reiktų..

Apie tvarkingus vyrus. Pas stiprias, bet ne itin tvarkingas moteris :rolleyes:  tie tvarkinguoliai greit pamiršta apie savo ydas :D ypač tie, kurie tik urzgia, o nesitvarko patys.

nors aš nesu labai jau netvarkinga mano manymu, bet tiesiog darau tai, kad pati noriu, o ne kai reikia. O paskutiniu metu, tai tiesiog energijos trūksta net norui...

Atsakyti

 

Neatidaro man, ai, vis tiek tik Santarose ieškosiu, matyt.

Tas Katukui palinkėjimas apie murkimą šilkuose ir kašmyruose nerealus   :wub:  - pagarba žodžio meistrei :4u: .

Man su teksto suvokimu vis problemos pasitaiko, o smalsumas yra. Katuk, patikslink tundroms, kaip aš, kokia mintis nuo manęs čia slepiasi? Kaip siejasi stiprios moterys, tvarkingi vyrai ir jų ydos - kokios? Nu sorry, man tikrai mįslė.

Apie tvarkingus vyrus. Pas stiprias, bet ne itin tvarkingas moteris  :rolleyes:  tie tvarkinguoliai greit pamiršta apie savo ydas  :D ypač tie, kurie tik urzgia, o nesitvarko patys.

 

O 2 paskutiniai sakiniai ir apie mane.

Gadget - smagu, kad užsukai  :4u: . Gal apie save ką, nors trumpai? Ar apie mezginius bent? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 24 liepos 2024 - 12:57

Restar, manau, kad tie tvarkingi vyrai, kurie reikalauja, kad moterys tvarką palaikytų, pas stiprias bet netvarkingas moteris pamiršta savo reikalavimus  (=ydas). :) Toks mano teksto suvokimas.

Atsakyti

Blyn, nu, visai aš ne žodžio meistrė :D 

nu norėjau pasakyt , kad ir didžiausią tvarkos mėgėją, ypač tą, kuris daugiau baksnoja, kur patvarkyt, nei pats tvarkosi, greit perauklėja įtakingos, bet netvarkingos :D  ir tada tie tvarkinguoliai puikiausiai gyvena ir jaučiasi ir betvarkėj.

Atsakyti

Tvarkingumo nelaikyčiau yda :), tik man sunkiai pasiekiama gera savybe, gal dėl to ir nepagavau. Mano akim tik priekabus pedantiškumas jau yda. Pati apie save sakau - mėgstu tvarką, tik sunkiai sugebu ją palaikyti. Nu ir tiesa. O kadangi nenoriu nuolat eiti eiti, beviltiškai tvarkyti, nervuotis ir bambėti, tai... dažnai pasirenku nematyti. Pavalyti ką nors vieną kartą per dieną, o ne 5. Nors čia tai netiesa - virtuvėj paviršius, kol darau valgyt, valau n kartų, būna, kad ir grindis kelis kartus. Kiekvieną pakuotės šiukšlę nešu atskirai išmesti į balkoną (ten rūšiuojam), nes nepakenčiu, kai nors viena guli ant stalviršio. Bet kas iš to... Nesiseka man daugelyje vietų. Tai vietoj tvarkos, dažnai renkuosi ramybę, o ne nervus. O jėgų visus pajungt ir pati pastoviai būt susimobilizavus - neturiu. Dar, matyt, kiek kitaip būtų, jeigu būtų daugiau vietos pasidėjimui. Dabar tiesiog yra kaip yra.

Atsakyti

Tai tie baksnojimai ir burbėjimai dėl netvarkos ir yra priekabus pedantiškumas :D 

bet šiaip žmonės yra įvairiapusiai, šiandien ydingi, ryt laimingi :D​ 

Atsakyti

Katuks, su gimtadieniu! Sveikatos ir burbuliukų!

Atsakyti

Po tais pačiais žodžiais galima pakišti skirtingą laipsnį priekabumo ir pedantiškumo. Aš prisipažinsiu, esu burbėtoja ir baksnotoja šeimoj, bet neplautos skardos nuo picų virtuvėj jau ne pirma savaitė stovi (gerai kad sausos ir vos ten šio to prikepę, neauga jose jokie pelėsiai ir pan :D)... pasakiau kelis kartus ir pati neplaunu. Tai burbėtojas nelygu pedantas :).

Atsakyti

Restar, apie ką mes kalbam :D 

Neverta ta tema šitiek diskusijų.

Einu pašvęsiu ką nors :rolleyes:​ 

Atsakyti

Oi, švęsk tik, tikrai nėra čia apie ką kalbėti su manim :). Aš tai nelabai turiu/noriu ką kito veikt, tai ir reaguoju. Nes aktuali tema :).

Atsakyti

Ai, va senokai mezginių rodėmės. Įmetu savo kudlių žydrą, kurį taisysiu: ilginsiu kūną ir rankovytes iki alkūnių pasidarysiu:

 

Priedas  Messenger_creation_bdf4ed6f-b8f3-4422-92d9-cb5296625043.jpeg   210,84KB   0 Parsiųsta kartų

 

Priekis iš arčiau:

 

Priedas  Messenger_creation_d95774a4-186c-46c2-8d9f-4fc14e42f3df.jpeg   196,09KB   0 Parsiųsta kartų

 

Dar pirtį apkalbėtą apačią pasitaisiau savaitgalį. Šnd į darbą pranešiojau:

 

Priedas  Messenger_creation_5ed2f258-0aad-4ab5-b55a-0a3a800c6c9f.jpeg   204,26KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti