Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O Fielmanas, jei pas juos užsisakai, netikrina nemokamai? Ar tik suaugusiems?

Atsakyti

Galiu savo tvarkinguolį vyrą paskolint, gautumėt pizdako už netvarką ir eitumėt tvarkytis :D 

Katuk, man tai moliūgai nei vieno vaisiaus neužmezgė, suvargę visiškai. Ko nepasakysi apie pomidorus, tie tai kaip išprotėję.

Atsakyti

Katukai, tik suaugusiems. Nors Gyčiui pirmiems akiniams tikrai tikrino nemokamai fielmane.

Liniuka, aš tokį patį namie turiu. Nu  dabar tais kartais, kai grįžta 🤐 Bet blyn, pati tvarkos pasiilgstu, kai jo nėra. Dažniau tvarkaus 🤭 arba vaikam sudėlioju darbus. 

Atsakyti

Niuma, Pelėdos optikoj su siuntimu nemokamų talonų būna, jei neklystu. Mole neblogai tikrina. Iš poliklinikos esu parsinešusi receptą su prierašu-prieš darant akinius patikrinti akis iš naujo.... Realaus regėjimo patikrint Lukui nesugebėjo.... Pati laukiu rudens, kol klinikose vietų pas okulistą atsiras.

Atsakyti

Nereikia man svetimų vyrų, džiaugiuosi, kad maniškis nepanašus visai mano brolį, jeigu kartais nekaltai dėl ko nors užbumba, tai net juokinga, abu pažvengiam. Ir nesuprantu, kodėl moterys turi tvarkytis, o vyrai joms nurodinėt? Arba abu tvarkomės, arba tas, kuriam nepatinka netvarka. Vienur man, kitur jam.

Su gydytojais, tai supratau, kad kasdien prie esveikatos jungtis kaip į darbą reikia, norint laikų pagaut. Šiandien pavyko panas pas endokrinologą užregistruot Santarose. Jau ir pas ginekologus Santarose atsirado prošvaisčių, kol kas tik mokamai. Palauksiu, gal atsiras ir nemokamai. Gaila, ar aš nemoku, kad ten neina atsifiltruot pagal gydytojo lygį, jeigu reikia trečio lygio specialisto, tai žinau, kad Santarose tikrai jie dirba, o kaip žinot, kokie kitose įstaigose, meta kalnus tų įstaigų, bet kam man pas paprastą, aš jau buvau.

Atsakyti

Restar, va. kas teikia trečio lygio paslaugas https://sena-vrm.lrv.lt/uploads/vrm/documents/files/III%20lygio%20ambulatorin%C4%97s%20asmens%20sveikatos%20prie%C5%BEi%C5%ABros%20paslaugos.pdf    paslaugos skirstomos į lygius pagal gydymo įstaigas 

 Kaune galimas III lygis  file:///C:/Users/skibu/Downloads/TAR.BA822AD4C8A5%20(1).pdf

 

Rajono poliklinikoje tas pats gydytojas iš Santarų jau nebus III lygio...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 23 liepos 2024 - 21:27
Viskas ok, pirmadienį poliklinikoj patikrinsim. Nemokamų yra nuo rugsėjo pradžios poliklinikose. Įdomiausias šposas- kad nesvarbu, jog susimokėsiu, bet siuntimą panaudos. O kadangi nauja gimnazija, paauglystė, visi reikalai, noriu, kad jau rugsėjui turėtų naujus akinius.
Nupirkau Gyčiui vakar švarką praktiškai naują iš vinted, nes dvyliktokas tik per šventes nešiojo, tai net kišenukai neatardyti dar. Ilgis tinka, bet rankovės ir plotis, tai didoki ant to mano kūūūūdo ir aukšto vaiko. Ai, dar bliuzoną gimnazijos naują prigriebsiu kasdien nešiot, jei norės, o rugsėjo pirmai turės ką rengtis. Tik šiaip keista, kai po dešimt metų tamsiai mėlynų uniformų ieškojau pilko švarko smile.gif
Kasko pripažino įvykį kaip draudyminį, galiu vežt mašiną taisyt, bet - keistenybė, kad tik 4 servisus pasirinkt duoda. O aš visada škodos servise tvarkydavausi. Laukiu, ką atrašys, ar duos leidimą.

Mano siūliukai jau vietoj smile.gif
Papildyta:
Katukai, su Tavo diena smile.gif
Noriu palikėt daugiau ramybės širdy ir mėgautis kasdienybe, nereikalaujant iš savęs per daug smile.gif O dar - kelionių, kavagėrių su sekta ir juoko biggrin.gif


P.S. o kokiam kavagėriui iki Vilniaus ar Trakų atlėkčiau, jei būtų norinčių šeštadienį ar sekmadienį susibėgt wub.gif
Atsakyti

Šiandien pramiegojau skambutį, kurjerį, sapnavau, kad esu įpareigota pravesti treniruotę angliškai dideliam kiekiui žmonių, o dar mano apranga apkasta po kalnu kitų atėjusių žmonių krepšių. Sugalvojau net planą, ką darysiu, kad išsisukčiau - pravesiu 1 apšilimo pratimą, o tada pakviesiu pačius dalyvius po 1 pravest ir taip laikas praeis, nes aš absoliučiai nepasiruošus ir angliškai terminų nemoku... Gerai, kad pabudau neprasidėjus :).

Vaje, uniformos, reikia sužiūrėt. Vienai tikrai kelnių mėlynų reikės didesnių, kito džempas užlopytom alkūnėm. Švarkų tim šventėms nebepirksiu, apseis. Daugiau apie mokyklas negalvoju, nors gal reikėtų...

Katuk - su tavo gražia diena :4u: . Daugiau šviesos ir malonumų kasdienybėje! Daugiau atjautos sau. Ir sveikatos! 

Niuma, aš dar neįsivaizduoju, kur ir ką veiksim savaitgalį - tradiciškai noriu į sodą, anyta nori važiuoti bruknių skint, dukros gimtadienis sekmadienį, nori torto ir lazanijos... Ir į stovyklą nuo pirmadienio reikės išruošt, kažkaip reikia viską išsidėliot. Ir kaip nors nuo bruknių išsisukt  :B​ . Man atrodo, jos dar žalios, nekenčiu paskui nokint, perrinkinėt.

Atsakyti

Labas rytas, 

katuk, su Gimtadieniu!!!  :4u:  :4u:  :4u:  Smagumų tau visokių, džiugesys, kad grįžtų, šiaip geras gyvenimas būtų - ir lengvas, ir malonus :wub: Šilkuos kašmyruos, kad voliotumeis ir murktum iš malonumo  :wub:  :wub:  :4u:  :D 

Pritariu Restar dėl tvarkos - vyrui reikia, vyras ir tvarkosi arba abu. Pas mus labiau už visus tai didysis vaikas sterilios tvarkos mylėtojas  :oh:  :lol:  :lol: Pargrįžęs dūsaudamas tvarko kampukus visokius  :lol:  O namie likęs tai visiška priešingybė  :oh: Galėtų kažkaip pasidalint po lygiai šitą reikalą.

Buvau biškį atsipalaidavus dėl darbo ir krūvio ir buvo jau apynormaliai viskas, net įtampa dingus, bet panašu, kad bloškiuosi į pradinį tašką... 

O vasaros tik mėnuo beliko... Net bloga pasidarė, kai niuma parašė, kas Maximoj darosi  :lol:  :lol:  :oh:​ 

Atsakyti

Limit, ir aš tokį sūnų turiu :). Tai kai paliekam jį namie, visai gera grįžti  :wub: . Bet kad priekaištauja visiems...tai geriau mažiau tvarkytųsi :).

O pas tave koks bjaurus darbas/ klientas atsirado, kad vėl su įtampa?

Man ir be nieko tokio žandikauliai įsitempę. Magnis pamirštas gert, o ir to š maža dozė, reikia kito ieškot.

Atsakyti

Katuk, su gimtadieniu tave! :4u: :birthday2:

Atsakyti

Katuk, švelnaus ir minkšto tau gimtadienio!

Atsakyti