Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu neturiu aparačiuko, kur galėčiau pati greit persišviest :).  Pirštas pamėlynavo. Jei kas ir nutiko, tai tam sąnariui, kuris su pėda jungiasi.

Vaikų priėmime tai nesyk buvus, o suaugusių gal tik 1 ir tik prieš ligoninę su dičkiu. Tai dėl tokio menko nieko nesinori kelių valandų prasėdėt... Ai, dar esu nuvairavus su viena akim iki priėmimo, kai mažė lovoj netyčia akį pradrėskė, o paskui jau man ėmė darytis negeri dalykai, ašarojau non stop, tai darbe neapsikentę liepė važiuot :). Nešovė man į galvą paprašyt, kad vyras nuvežtų. Aišku, kažkas mažais vaikais turbūt turėjo pasirūpint.

Atsakyti

Na taip, aš ne apie aparačiuką. Apie priimąmąjį kalbu. Jei turi draudimą- gal verta. Jei ne- turbūt ne? Nors darant prielaidą, jei būtų skilimas- turbūt į langetę dėtų. Jei be jos- ar nebus skausmų vėliau? 

Virtinė sumaišytų dienų ir naktų. Vakar dieną ilgai miegojau ir dar pietų. Naktį- gal 3 val. Dabar vėl nulūžau nakties nesulaukus. Tikėjausi iki ryto, bet prabudus pralėkiau: skalbiniai, indai, pašluok, pavalyk. 

Žydrą dryžuotą išskalbiau. Dydis tinka. Keistas. Siūlas vasarinis, bet su tuo pūkeliu.. gal daugoka jo. Arba gal norisi 3/4 rankovių. Bet tada reikėtų ieškot iš kur siūlo parsisiųst. LT nerandu. 

Atsakyti

Cha. Tik pasiguodžiau- ir radau. Kol mezgiau- ieškojau, bet neradau. Ilginsiu rankoves :) 

Atsakyti

Labas rytas,

Su piršto trauma gali būti labai apgaulinga. Sunku įvertint iš pojūčių. Mano kaimo teta kažkada  rankos pirštą buvo susižeidus, atrodė - ai gal čia tik sumušimas, gal praeis, o po to  reikėjo operacijos, kaulą laužyti, nes blogai suaugo.

Paskutinėmis dienomis apsilankė tvarkymosi mūza.  Taip norėčiau, kad ji nepabėgtų. Gal kas žinot paslaptį kaip sulaikyti? :lol: Nes kiek susitvarkiau, tai toks lašas, bet net nuo to geriau pasidarė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 23 liepos 2024 - 07:33

Turiu draudimą, bet nepamenu, kokiai sumai, simbolinei kažkokiai. Nes vaikams didesnė traumų suma, o mums - gyvybės, traumų simbolinę pasiūlė. 

Niuma - tu kaip mano dičkis, tas pastoviai susimaišęs dieną su naktim. Aš vis laukiu stebuklo, kada pradės dirbti ir gal susireguliuos, suaugs pagaliau. O tie supainioti cirkadiniai ritmai ir sveikatai nieko gero neduoda, ir svoriui...

Dieviškai miegojau šiąnakt - prie atviro lango ( su papildomu adijalu :D ), tokia tyla  :wub: .

O vakar sumezgiau paskutinį kamuoliuką merino, daugiau nepasiėmus, bes ieškojau, bet kažkas išblaškė, nu ir va  :B . Turiu dar kažko, bet nenoriu to megzt. Teks visai noriai varyt namo :).

Kerpena - smagi girdėti, suprantu, kad tau tai svarbu. Retai ir mane ta mūza aplanko. Ir dažniausiai tik kokiam kampukui. Sode praeitą sykį vieną pavyko, šįsyk visai neplanuotai - dar vieną, kur nuo pat įsikėlimo čia užverstas- sėklom, sodo pirštinėm, visokiais buteliukais, trąšom... Ieškojau ten badmintono plunksnelių :)

Atsakyti
Restar, viską teoriškai suprantu dėl miego, sveikatos ir svorio sąsaju. Bet vat ot. Praktiškai - nesigauna smile.gif Sakau, planas buvo iki ryto miegot. Nelaiku išsibudinau. Bet nuo to tik namai pagražėjo. O ryte- iš 5!!! žadintuvo su Emiliu prabudom. Šiaip visada max dviejų pakanka.
Atsakyti

Kerpena-bandyk išsaugot atminty tą tvarkos jausmą, kartais tai padeda. T.y. noras vėl pajausti.

Mano tvarkos ir kitokia mūza kažkur labai toli išsivalkiojus :rolleyes: labai džiaugiuos, kad esu priversta bent kažkiek pajudėti darbo mankštelėse, nes būtų totalus apkerpėjimas. Dantis sukandus prasimėtau tik kasdienį takelį, o visa kita laukia įkvėpimo. 

Gal bent įprastas lietuviškas oras padėtų, nes šita afrika į neviltį varo, sunku net kvėpuot, tai apie judesį net pagalvot sunku.

Tai va, kažkiek mezgu vakarais. Kažkur apie liemenį sukuosi savo šilkinio. Džiugesio didelionėr, nes primatavimas parodė nepakankamą kūni plotį. Nes siaura, bet ir ne mano norėtas oversize. Tai nežinau, tikiuosi pratampyt išskalbus. Mėginukas mane yr palikęs, kaip ir tvarkos mūza :D 

džiugina tik rausvėjančių pomidorų kekės. Manau, kad mano šiųmetės investicijos į daržą jau atsipirkę su kaupu. O moliūgai :blink:  jau dabar gigantiško dydžio 5 vnt. O suskaičiavau 9, kiek įžiūriu. Man rodos, maitinsimės žiemą vien moliūgais :lol:​ 

Atsakyti

Aš supratau, kad sode jokios Afrikos nejaučiu, nes viskas čia smagiai apžėlę, visi pirmo aukšto langai - aktinidijom, tai maloni vėsa laikosi visąlaik.

Niuma - aš tai apie dienos-nakties painiojimo pasekmės tai sūnui turėjau omeny. Per atostogas, tair pati nesąmones darau. Vakar tiek saldumynų pririjau  :oh: , ir vyras pirkdamas nepadeda... ir miegot nuo 12 iki 2 val einu...

Varysim namo šiandien.

Dėl kojos - gal gyvensiu, po nakties ne taip skauda, net primint galiu. Kodėl vakar nešaldžiau - neklauskit, matyt, tingėju nuo sofos iki šaldiklio pajudėt  :B .

Katuk - ar su kokiu raštu, ar lygiai mezgi? iš galvos ar modelis koks? Turbūt sakei, nieko nepamenu... Šilkas, ko gero, mėgsta arčiau kūnelio vis prigult, kad ir plačiau mezgi.

Atsakyti

Čia ne tas šilkas, kuris šilkas :D

Rodžiau berods pirty, ar sriuboj :hmm: mulbery gal vadinasi, tokia a la virvelė, nesipašo ir nesitąso. Mėginukas tai tiesiog paminkštėjo, dydis nesikeitė

Priedas  received_2213457138998617.jpeg   362,62KB   0 Parsiųsta kartų

Va šitas bus

https://www.ravelry..../library/donner

Atsakyti

Ant  pievutės rodei kažką, bet aš išsitaškius visa buvau. Ne tas šilkas, kuris šilkas :D. Kad nesipašo (tikėkimės), tai tobula būtų. Bet vis tiek gi "limpa" prie kūno šilkas, ar ne?

Atsakyti

Nu nežinau, kur jis ten limpa. Šitas gana sunkus, bet nėra taip, kad prisiderintų prie kūno linijų.

Mano įkvėpėjas buvo šis, bet vat kažkaip į lankas nusigalvojau :D 

https://www.instagra...no5cW80NjFmNA==

Atsakyti
Užeinu į maximą- o ten viskas atkraustyta: vieta mokyklinėms prekėms ruošiama verysad.gif Čia is serijos tik akis nustojo trūkčiot ir vėl mokslai prasidės.... Vakar Emilio klasioko mama sako- Pegase paprasti ploni sąsiuviniai po 1,55, kai dar pernai jie buvo po 0,99. Pradėjau žiūrinėt aprangas- pvz, jei pirkt naujas uniformas Emiliui - 110 eur. Kelnių pusmečiui užtektų arba ne su jo nešiojimo ypatybėms.
Bandžiau Gytį užregistruot akių patikrai. Fielmane 50 eur. Poliklinikoj 25. Su siuntimu nemokai - nuo rugsėjo mėn. O jo akiniai jau dabar sulūžę. Bet ir dėl regos, ir pasikeitusios veido formos (nes pirkti prieš tris metus gal) jau reikia naujų.
Atsakyti