Brūkštelėk per msng, pagalvosiu, ar bus kur dėt. Planas buvo prisirinkt, ber niekas neprisiruošia...
Restar, jei ką galim dalintis, jei tau per daug.
Mes šiandien Kaune pramogaujam. Kadagių slėnį aplankėm, gražu.
Nu dienos pabaiga tai "superinė". Gavau kavinėj žalios vištienos Aišku pakeitė, atsiprašė, bet vis tiek sugadino apetitą
Neiškepta iki galo? O pas mane irgi savotiška dienos baigtis. Vyro gimtadienis, ilgai krapštėmės, smagiai žaidėm Auksinio proto žaidimą Grandinėlės, pasidžiaugiau, nes seniai taip kartu fainai laiką leidom. Pradėjom ruoštis į sodą ir... visi užsimanė važiuot . Ir katiną vežtis . Tai susinervinau. Nes liūdėjau, bet jau baigiu susitaikyt, kad tik 2-3 į sodą paprastai važiuojam. Tai ir morališkai naujai nusiteikt, patalus susiruošt, vaistus nuo alsrgijos, maistą kitaip planuot, dar tas katinas .. na, bet išsikrapštėm. Grožiuosi, kaip jaunimas mušinėjasi kamuoliu ir pykstu, nes vis į gėlyną pataiko . Bet jau kitaip žiūriu į vieno veikėjo juokelius, tai lengviau.
Vienas gabaliukas tiesiog net nekeptas
Fuuuu...
Restar, kaip smagiai nuskambėjo jūsų šeimos susivienijimas
O visai vakaras baigėsi netgi šokiais pokiais . Labai smagu buvo. Šiandien dar tęsėm maloniai bendraut, žaist, bet vienas jaunuolis jau pavėžėtas iki miesto, likom su mergaitėm. Pabandysim padirbt iš sodo kokią dienelę.
Dabar tai jau tikra pilnatis...
Aš taip trenkiau kojos pirštą mažąjį eidama į virtuvę, kad nežinau, kuo dar viskas baigsis... Tiksliau, tai į tapupirštį sulindo toks ratukas. Dar einu, bet labai keistas jausmas. Nežinau, ar važiuot kur į priėmimą, ar laukt rytdienos. Matyt, lauksiu . Nes noriu lindėt savo sodo "urve" (nematom čia jokių žmonių) ir nesirodyt pasauliui, kol dar galiu . Keista, mažoji irgi nori čia būti, nors dar neseniai buvo inkštimai, kad nenori kartu važiuot...
Niuma, a tai ko išlaidos jei yra KASKO?
Restar Skaudžiai nuskambėjo. Pažiūrėk ar lankstosi savarankiškai pirštas.
Kasko franšizė. Buvo 100 eur praeitą kartą, kai radau man bamperį nubrauktą. Tikiuosi nebus didesnė, kai dabar pati kalta.
Restar, gal persišviesk?