Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano vaiko to, kur Londone dirba, įmonėj apie 400 laptopų neveikia. Bet lyg nėr ten tokia baisi problema, kaip kad mano vyro įmonėj bendroj su vokiečiais buvo - pusę metų atstatinėjo ir tai dar ne iki galo baigė.

Atsakyti

Pas mus darbe šiandien irgi bardakas, dalis kompų taip ir nepasijungė. Aš tai tarp tų laimingųjų, kuriai kompas nepaveiktas. O pas mus gi ne tik ofiso kompai, bet ir gamyba, analizės prie kompų pajungti, neaišku kas ten.

Buvom pavakarieniauti Aerotorijoje. Kokią skanią picą valgiau su mortabela, rūkyta burata, pistacijom ir baravykais :wub:​ 

Atsakyti

2 dienas pabuvau rojaus kampelyje, vakar vakare grįžau, biškį depresūcha grįžt į žemę :). Tai nei kalbėtis norėjau, nei temas plėtot. Galvoj paplėtojau, ten tegu ir pasilieka. Nebūtina man kažkam kažką įrodyti.

Prisimaudžiau privačiam ežere, skaniai valgėm, filosofavom, iki Paliesiaus dvaro nuvarėm, sutikom įdomių žmonių, kaimiškų kiaušinių 80 parsivežiau ir jautienos, miegojau dieviškai, pamiršau, kad tirpsta rankos kojos...Praleidau gražiausias kol kas vasaros dienas būtent ten  :wub:

Iš pozityvo grįžus namo - net nušvitau grįžus namo, nes sūnus namus neblogai sutvarkęs ( paprastai tai nusvyra lūpų kampučiai ir puolu valytis, tvarkytis...), vyras šiandien mašinos techninę praėjo, sakė - ledas mašina, be nei vieno trūkumo ( keli investuoti šimtukai prieš tai ..). Dar ir dičkiui kitą savaitę pora rimtesnių gyvų darbo pokalbių laukia ( vienas - jau antras), tai viltys rusena.

Ryt vyro gimtadienis ir varom į sodą.Negatyvais nesidalinsiu :).

Liniukos pavadinimas man išvis net negirdėtas. Pasigooglinsiu :).

Atsakyti

Šiandien mane civilinio draudimo pratęsimo suma nemaloniai nustebino. Pradėjau ieškot kitų variantų. Ne daug, bet radau ir pigiau. Reikės dar patyrinėt.

Technikinę kitą mėn keist. Pasą, teises - rugsėjį. Viskas vienoj krūvoj. Reikės jau dabar pradėt užsiimt.

Atsakyti

Civilinį visada pirmiausia pasitikrinu per draudimas.lt, tada jau einu į konkretaus draudiko puslapį, kartais tiesiogiai užsakant būna pigiau.

Atsakyti

Žiūrėjau, bet užstrigęs psl buvo. Teko atskirus tikrint. 

Atsakyti

Limit nemėlyniauju, pirkau 10 litrų. Pasidaviau vaikystės nostalgijai, taip užsimaniau. Nors aplink kaimą, miškuose ir pas mus daug mėlynių krūmelių, bet skynėjų dar daugiau.

Atsakyti

Limit nemėlyniauju, pirkau 10 litrų. Pasidaviau vaikystės nostalgijai, taip užsimaniau. Nors aplink kaimą, miškuose ir pas mus daug mėlynių krūmelių, bet skynėjų dar daugiau.

Atsakyti

Po kiek pas jus mėlynės?

Atsakyti

Restar, radau po 4 eu už litrą, sako latviškos. Rinktos gana švariai.

Atsakyti

Tai labai maža kaina, pasisekė. Mėlynes aš jau irgi tik šaldyčiau, perdaug vertinga uoga. Anksčiau jų uogienė pati skaniausia buvo. O dabar vis mažiau jų reikia. Labiausiai mėgstu dabar juodųjų serbentų ir bruknių. Sakė, šiemet bruknių vėl daug, matyt, reiks pasipildyt atsargas bent kiek.

Atsakyti

Šiaip jie veža ir į Vilnių, bet mažiausias kiekis 10 litrų. Galiu duoti nuorodą

Atsakyti