Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Et, pasistengsiu kategoriška nebūti. :rolleyes:

Geriau pasidalinsiu savo skundeliu – šių metų vyšnių derlius iškeliavo į dangų. :unsure: Tiesiogine prasme. Su normaliomis kopėčiomis nuo trijų medžių sugebėjau gal kokius du litrus pasiekti, o visa kita – aukštai aukštai dangaus mėlynėje... Jau atrodo tiek kartų viršūnės genėtos, o tiems medžiams dzin, nepatinka matyt, kad apačioje šešėlis, tai kasmet vėl šauna į viršų. :oh: Dabar norint iki normalaus ūgio pažeminti praktiškai nieko reiktų nebepalikti. :( Gal kuriai yra tekę tokią aukštumininę vyšnią išgelbėti?

Atsakyti

Limit, man šita gydytoja labai patiko bendravimo stilium, pastangomis įsigilinti net į menkas bėdeles. Bet kaip dėl rimtesnių diagnozių nežinau. 

https://www.kardioli...balsaitiene-532

Atsakyti

Smalsute, keista, kad vyšnia tokia aukšta... gal kažkaip neteisingai genima? 

Nesu žinovas, deja, šitu klausimu. Mūsų viena vyšnia susirgo gal 3-iais metais, nauja dar jaunutė. Turim kitoj kelio pusėj savaime prisisėjusiųjų plantaciją, nieks jų negeni ir nežiūri, bet iš jų nė viena nėra aukšta 

Siūlau kpkioj sodininkų grupėj užklaust, gausi ojej kiek spėjimų ir patarimų, tik teks pačiai atsirinkt naudingą :D 

Ginekologių žinau tik vieną, pas kurią vaikštau va ši https://www.kardioli...amanauskiene-88

Didelių bėdų neturėjus, bet šiaip gana rūpestinga. O vat su Santarom tai nekokia patirtis, nepamenu pavardės, bet buvo gruboka, nepatenkinta, ko ieškau, viską atliko paskubom ir atmestinai

Atsakyti

O ką mėnulis? :)

Atsakyti

Labos, kam megzt, jei galima vieti mėlynių uogienę.    

Atsakyti

Labas, 

Ačiū už rekomendacijas, jau viską perdaviau  :4u: 

ramintas, o patys rinkot mėlynes?

Man tai gaila mėlynes virti  :rolleyes:  :D Jei turiu, tai tik šaldau. Mama tai žalias su cukrum trina ir šaldytuve laiko, su blynais būna. Bet jau nepamenu, kada darė tokį reikalą. Turiu planą kažkaip iki miško nulėkt būtent dėl mėlynių. Kaimynė buvo per mindaugines, sakė, kad yra nemažai.

Kai vaikai buvo maži ir gyvenom šalia miško, tai kiekvieną dieną eidavom po stiklinių pora pasirinkt  :wub:  mutinį darydavom ir virtinukus  :wub: Kokie geri laikai buvo  :wub:  :lol:  :lol:  nei telefonų, nei kompo gal dar net neturėjom namie. Tiek daug laiko visokiai kūrybai buvo :D

Kaime yra trešnė labai aukšta ir geriausios uogos pačioj viršūnėj  :oh:  :lol: Tai kiekvienais metais tiesiog pjauna šakas su uogom nusirinkt  :oh: Man kiekvienąkart gaila labai  :cray: bet uogos ypač skanios, kažkokios senoviškos veislės  :wub: 

Atsakyti

A jo, trešnės mūsų auga irgi smarkokai, bet nieks joms neleidžia :D  tiesiog rudenį/pavasarį nugenim gan smarkiai. Jos vėl užsiaugina. Ir vėl nurėžiam. Taip ir kovojam :D  bet uogų tikrai nemažai, tik šįmet tai nenusaugojom ir špokus pamaitinom :D  pernai su širšėm pasidalinom...

Atsakyti

Mėnulis labai gražus. :) Vakar vakare vėlai važiavau pas tėvus, tai toks gražus vakaras su mėnuliu. :) Kitokio poveikio nedaro lyg.

Gerai, kad kiek atvėso. Šiąnakt paryčiais net šalta pasidarė po  užvalkalu ir atidarytais langais miegant, bet jau tingėjau kaldros pasiimti, tai taip ir sulaukiau ryto labiau į tą užvalkalą susisukus.  Tai net keistas tas šaltumo pojūtis.

Pas tėvą jau yra agurkų ir pomidorų. Ir gėlių darželis žydi. :)

O prieš tris metus auksinių vestuvių proga dovanota šluotelinė hortenzija šiemet turi galybę žiedų. O grybų šįryt teta atvežė

Priedas  hrtenz.jpeg   433,93KB   0 Parsiųsta kartų :wub:


Pridėta:

  • Priedas  gryb.jpeg   266,33KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 19 liepos 2024 - 11:29

Negaliu dirbti. Įmonė paveikta antiviruso incidento. Ta proga išsikviečiau šaldiklio meistrą.  :D Neužtruko ir pusės metų kai naktinis kėlimasis užkniso juodai. :D Čia apie tuos atidėliojimus.

Atsakyti

Čia dėl šaldiklio keldavais naktį? Ar dėl kitų kokių reikalų :D 

O virusas čia tas, kur windowsus nukilino? :D  dar vis ta pati įmonė?

Atsakyti

Dėl šaldiklio, nes kas porą valandų pypsėdavo, tai reikdavo paspausti mygtuką.

Dar iki 30 senoj dirbu, nuo rugpjūčio 1 naujoj.

Atsakyti

Namai :)

Palangoj nuo +30 antradienį per dieną atvėso iki +20 likusias dienas. Bet kai vėjas ir saulė tik pro debesį, tai gana šaltokai jautėsi. Paskutinėm dienom mašinų nenormalus kieki centre, nes lenktynės dėl kurių uždarė pagrindinį praviažiavimą ties viaduku - palanga- kretinga- liepoja. Visas srautas tiek pirmyn, tiek atgal pro Nemirestą paleistas buvo. Ankštoka. 

Baiginėju savo melsvą bliuzelę. Visai gerai bus, jei skalbimas pokštų neiškrės.

O šiandien nugriebiau dar vienus vasarinius margiukus. Gal neguls į lentyną :) . 04 spalva:

https://www.casalana.lt/produktas/bandera/ 

Atsakyti