Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Turiu dvi pažįstamas šeimos gydytojas, tokias gerietes. Tai kaip jos dejuoja dėl tų skambučių. Trukdo dirbti, atima laisvalaikį, išblaško. Aš tai nekelčiau :D​ 

Atsakyti

Tai vat, niekad gyvenime nesu skambinusi telefonu gydytojai. Nei savo, nei vaikų. Kažkaip nepatogu kaip tik dėl to trukdymo. Bet vakar su kliente išsikalbėjom, kad privačiam centre sumoki kažkiek metams kaip tik už galėjimą skambinti. Bet nesitikrinau, kas kaip konkrečiai.

Atsakyti

Limit, aš tai kaip tik vis girdžiu apie ketinimus bėgti iš tų mažų privačių centriukų. Gerai, jei problemos nedidelės, bet jei kokia rimtesnė, tai specialistų jie daug neturi, tyrimus siunčia atlikti kitur (kas užtrunka), o didelėje įstaigoje viskas vietoje.

Atsakyti

Limit, jau minėjai, kad su amžium ir įtikinta nusprendžiau persirašyt į Antakalnį. Nes dažnai pas specialistus čia einu. O paaiškėjo, kad savo pacientams jie ir eiles kitas turi ir paslaugų daugiau nemokamų. Bent pabandysiu. Visada galiu grįžti. Tu irgi gali bandyt. Bet ieškot ne centriuko, o konkrečios gydytojos. Ir nėra garantijos, kad konsultuos telefonu. Turėjau tokią, kai vaikai maži buvo ir galų gale pabėgau.Esu labiau patenkinta ta, kuriai negaliu pasiskambinti, ji pati paskambina užsiregistravus.

Katuko postą skaičiau kelis kartus, ne viską supratau. O Smalsutė, panašu, labai teisuoliškumu persisunkus. Šypsausi į ūsą, nes gyvenimas nėra vadovėlinis ir pačiai teks patirt visko. Apsiskaitę ir pafilosofuot galim visos.

Atsakyti

Labas,

Mano cholesterolis jau nuo seniai padidėjęs, bet niekd nėr siuntę pas kraujagyslių gydytoją  :rolleyes: Nieko nelaukiant, iškart statinus išrašė ir pasakė riebiai mažiau valgyt  :rolleyes:  :D

Reiktų vėl nueit kada, prieš tai pas kitą gydytoją persirašius. Mėtaus tarp likimo Antakalnio pol ir persirašymo kur nors į mažesnį centriuką, kur normalu pasiskambint gydytojai, jei kas neramina. Kažin, dar būna tokių variantų   :hmm:  :D

MsuM, labai smagiai spalvini  :wub:  Įdomu, kaip galutinis rezultatas atrodys :bigsmile:

Kaip tavo sveikatos reikalai?

niuma, o tau papildomai moka už tokį atostogų trukdymą?  :oh:

Rusnė grįš iš stovyklos ir varys dirbt. Pinigai bus naujam telefonui :D

Labai laukiu oro atvėsimo... Miegot biškį kančia :rolleyes: neturim kondiškės, tai biškį kankinamės. Ne per labai, kad jau skirt pinigų tam :D bet jau nekažką..

Vitaminas D veikia, jegu jauciuosi daugiau turedama. Po antibu pabaigos savaitei praejus buvo labai dideli skrandzio skausmai uzeja, meciau omeprazoli gert, perejau prie seno gero linu semenu kisieliaus - gal sutapimas o gal placebo bet skrandzio nebeskauda, o ir chemijos nebegeriu tai gavosi win win  :rolleyes:  Del kraujo po tyrimu LT nebepergyvenu  :rolleyes:  :B 

Atsakyti

Limit, aišku, kad neapmoka. Nes kai šefas pats įpratęs dirbt per visas atostogas, ar naktim laiškus rašyt, tai kas čia tokio ir kitiems pasiskambint...... 😒

Ir iš viso, galvoju, jei noriu pailsėt, tai turėčiau eit po savaitę atostogų. Gal tada kažkaip susidėliotų ir be manęs reikalai. Nes šnd vėl viskas gavosi kalnu skambučių gale darbo dienos. 

Atsakyti

 O Smalsutė, panašu, labai teisuoliškumu persisunkus. Šypsausi į ūsą, nes gyvenimas nėra vadovėlinis ir pačiai teks patirt visko. Apsiskaitę ir pafilosofuot galim visos.

Vien tai, kad pritariamai nelinkčioju galvele, jog viskas yra blogai, leidžia spręsti, kad nieko neigiamo šiame gyvenime dar nesu spėjusi patirti? Kas jau kas, o tokie verdiktai išties atsiduoda teisuoliškumu.

Atsakyti

Smalsute, nebūk tokia kategoriška.

Nenorėdama sulaukti verdikto neturėtum jo išsakyti ir pati :mirksiukas: 

Mano skundelis apie gyvenimo imitaciją neturėjo būti suprastas, kaip prašymas kažką patarti, pamokyti, pamoralizuoti, kaip turėčiau jaustis ir su kuo lygintis.

Nes pradžia buvo ten šitos diskusijos.

O šiaip tai dėl visko mėnulis kaltas :hihihi:​ 

Atsakyti

Oi tas mėnulis :B​ Aš ir galvoju, ko čia taip erzina visokie aplinkinių feilai... 

Atsakyti

Nežinau, kas ten mane veikia, bet jaučiuos įtartinai rami, o ir replikų sulaukiu "ar viskas man gerai? "

Kol kas nieks neerzina.

Bet galbūt dėl to ir neerzina, nes visi biški prisilaiko atstumo,snes - aš įtartinai rami...  :P 

Atidirbau. Dar ryt, ir galėsim savaitgaliauti. 

Planas susikabinti česnakus, aptvarkyti pomidorų šiltnamį, su visu vienu raustelėjusiu pomidoru. O daugiau, tai nebent padėlioti daiktus savo laisvalaikio kertėj, aišku jei vaikas šiandien pabaigs išdažyti. 

Labai norėčiau kokiam pavakariai palėkt į pajūrį, bet daug vilčių nededu. Šeimyna mano praktiški, visad ima bumbėti, koks tikslas valandą sėdėti, per tokius karščius, mašinoj, porą valandų pajūry, o tada vėl dardėti namo, kai galim čilint pas save terasoj ar ant pievutės, mirkti baseinėly ir pan. O aš kažkaip jau net kelis kartus ir pasidaviau. 

Atsakyti

Manęs irgi mėnulis kažkaip nelabai veikia šįkart ir net aplinkoj kažkaip tylu kol kas :D

niuma, liūdnuma, jei šitaip.. Bet pas mus dauguma įmonių taip dirba, tiksliau vadovai kai kurie... 

Mano pomidorai dar net nežada rausti, o pas  kaimynę balkoniniai vazonuose jau dideli ir raudoni :)  Užtat agurkų jau vienas kitas atsiranda, o kaime tai sakė, tuoj agurkus į kompostą pils, kiek daug šiemet, niekas jau nebenori  :rolleyes:​ 

Gal kuri galit rekomenduoti gerą ginekologę? Reikia vyro sesės mergaitei 23 metų. Įtaria endometriozę, siunčia į Santariškes, o ten pusės metų eilė.. Tai gal privačiai būtų greičiau ir patikimiau. Paskui vėliau tą kitą nuomonę irgi bus gerai išgirst matyt.

Atsakyti

Limit, tas liūdnumas irgi gal nuo nusiteikimo priklauso. Dažniausiai būdavo žinau, kad taip yra ir neerzindavo. O šitos 'atostogos' tokios visiškas nesusipratimas, su vyro mašinos gedimais, nesusikalbėjimais tiek su vyru, tiek su vaikais, visokios gimnazijų buvusiais stojimų reikalais, tai tokia jaučiu vidum sudirgus ir reaguoju aršiau, nei įprastai. Bet... praeis savaitgalis, kitą savaitę - Emiliui dienos stovykla. Gal kelias dienas nuotolinio pasiimsiu. Atsigausiu ir viskas bus ok. 

Apie visokias meiles užkandžiavimams ir nemeiles vaizdui veidrody - net nesakysiu :D 

Atsakyti