Mano draugė gyvenanti Paryžiuj (abu lietuviai su vyru) savo vaikams JOKIŲ telefonų neperka. Vaikinukui 14 šiemet suėjo.
Šia tema daug nediskutavom, bet tikrai nusistebėjau taip savy.
Liūdniausia šiap, kai sėdi kur nors kavinėj, šaliai šeima su dar nedidukais vaikais daželinio amžiaus ir kad jie nekeltų rūpesčio per daug, telefonas į rankas įkištas. Tėvai ramiai valgo, bendrauja, vaikas telefone sėdi ir tyli, kąsnis į burną įkišamas.
Bet tada pagalvojau, kaip aš daryčiau Ar tikrai irgi ne taip pat. Gal ir ne, šiaip su vaikais, kai pagalvoju dabar, labai daug usžiimdavom, seneliai toli būdavo, viena kita teta kartais pasiimdavo kokį vaiką. Tai tikrai džiaugiuos, kad tuo metu išmanių telefonų ir soc tinklų nebuvo. Visas dėmesys supermamai buvo Ir potencialo pritaikyto šiems laikams supermama tikrai neišnaudojo mano manymu.
Vakar pagavau save su keista mintim, kad nenoriu atostogų dar gyvenime taip nebuvo. Ar čia jau kokia stadija, ar kas nes darbas tai tikrai ne rojaus vieta, kad atostogų net nenorėčiau
Vvyras dar nuorodą atsiuntė apie pigų variantą į Turkiją, tai ne ne - toks jausmas buvo atsidarius Paskui paaiškėjo, kad pats į Turkiją tai irgi nenori visiškai, nenori niekur, kur karšta. Tai va tokiam keistam jausme kol kas esu.