Labas dienas,
Dainų šventė tai kažkas tooookio Jei dar kas šeimos dalyvauja, tai išvis grožis gėris ir pasididžiavimas O dar kai pasidalini su užsieniečiais vaizdais ir tie aikčioja, tai iš vis euforija
Ir man tas mūsų himno giedojimas nu toks nuostabus dalykas! Kad ir mažoj grupelėj, ar kur nors pakely, ar kelte, kaip mano sesei šiemet nutiko Kad tik išsilaikytų ir paskui ta vienybė kasdieniam gyvenime
Liepos 6tą tai nors persiplėšk buvo, ir himnas, ir futbolas, ir krepšinis
Dėl krepšininkų gaila..
Šuniukas porai dienų gal ir nieko, nu bet niekaip nenorėčiau turėt namie.. Katinų aš žmogus O gal žiūrint, koks. Draugė viena turi iš prieglaudos didžiulį, aviganis gal. Nu tokio gėrio šuo, tiesiog terapinis Bet rūpesčio vis tiek daug reikia, tikrai kaip dar vienas vaikas, o gal ir labiau net.
O savaitgalį teko susidurt su dviem veisliniais, mažiukais, vienas kažkoks terjeras, kitas nepamenu. Nu tai aina sau... Gal kad nedresuoti, o šeiminikai net ir nesiruošia.. Uždėti tie antkakliai su elektoršoku abiems (pirmąkart tokius mačiau ir pačiai buvo šokas, kad jie taip valdomi). Nu tai kokio velnio tada naminis gyvūnas Arba aš kažko nesuprantu, arba mano supratimas netraukia iki to..