Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

4 mėnesių kieminukė Kola, tėvas matyt belgų aviganis. 

Kai pasiėmė, sakė, jog mes paskutiniai eilėj prižiūrėti. Bet turbūt pirmi gavom :D  pas dukrą jau gal trys savaitės.

Bet pas mus ant žolytės jai labai smagu. Tik kad tvoros neturim, tai kol kas su 10 metrų pavadėliu laksto. Šiaip nebėga, nu bet negali žinot, kas sudomins, paskui nežinos, kaip grįžt.

Nu anūkė, aha :D ir pažaist ir pasivaikščiot...

Atsakyti

:rolleyes:  dublis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 06 liepos 2024 - 15:41

Apie anūkų planavimą SM reklamą išmetė :D

Priedas  Screenshot_20240706_182735_com.android.chrome.jpg   77,84KB   0 Parsiųsta kartų

 

 

Atsakyti

Sveikos. Nujo man pasisekė kad galiu per kiek noriu laiko kraustytis ramiai. Parsivežu daiktų čia ramiai susidėlioju tada vėl važiuoju tik.

Prasimėtyt dar nelabai gavosi. Matyt dar telpu. Nu bet dar siūlų negabenau, knygų..indų dalį. Kur norėjau atsikratyt ten paliksiu matyt.

Indaplovę vakar pajungė. Valioo.

Reikia susikaupt spintai dar

Atsakyti

Mezgu kojines. Jau gal mėnesį tas pačias...

Atsakyti

Aš savo žydrą dryžuotą. Vis dar skaičiuoju ar siūlo užteks, nors tuoj paskutinį kamuoliuką pradėsiu :D 

Praechoskopavo plaštakas ir riešus. Beveik viskas ok. Neaišku, nuo ko piršte jėga dingus. Iš vieno sanario šiek tiek skysčio ištekėję, bet kažko blogo nematė. Nu ir ok. 

Atsakyti

Mezgu kojines. Jau gal mėnesį tas pačias...

Nedaug dar šito mėnesio :). O šiaip, mažiau maniakiško mezgimo - daugiau įvairesnio gyvenimo, su tuo ir sveikinu :).

2 savaites sode nebuvom - priaugo ir ko reikia, ir ko nereikia. Taip noriu pabūt su nakvyne čia ne vieną dieną ir niekaip neišeina :(. Ryt išskrenda vienas, kitai repeticijos, trečia jau visą savaitę be namie susiplanavus... Dar koncertas kažkurią dieną numatytas, pas gydytoją vizitas. Ir praeis mano atostogos. 

Ar buvot kuri iš abejojusių Dainų šventėje? Mano prisiminimuose prieš 10 metų buvo dauuuug daugiau erdvės, laisvos vietos. Su tokiu srautu ėjom ( likus maždaug valandai iki pradžios), kad galvojau - net neprieisim iki vietos, liksim miške ant kalnelio klausyt :). Bet pavyko dar įsitaisyt su pleduku ir kėdėm gana patogiai, bet paskui jau beveik nei plyšelio neliko aplink. Pasimėgavau. Nors buvo ir nuobodesnių dalių. Dukros veidas po visko švytėjo kažkokia euforija, nežemiška šviesa, iškart pareiškė, kad 10oj klasėj vėl dalyvaus. Užpavydėjau :). Ir galvoju, kur čia man užsimanyt dalyvaut, kad ką panašaus patyrus. Labai norėčiau kažkur dalyvauti, patirti panašią bendrystę...

Atsakyti

Labas rytas  :4u: himna pagiedojom kartu, net suo ramiai sedejo ir i televizoriu ziurejo, tikras Velso lietuvaitis jis pas mane  :lol:  :bigsmile: bet dainu sventes neziurejom, ne mano visai, anglija futbola zaide reikejo ten eit palaikyt  :ax: 

Savaitgalio naujienos tokios, kad pradejau rytais gerti obuoliu sidro acta su vandeniu, gal ir visai bajeris, paziuresiu ilgesniam laike kiek man tai veiks  :ax: 

Pajudinau savo moby, ryt startuos kojines  :bigsmile: 

Grazios savaites visoms  :4u:​ 

Atsakyti

Msum - jauna dar :). Tokiems dalykams reikia užaugti :). Su 27 m dukterėčia buvom kartu, tai ji futbolą, krepšinį pažiūrėjo lygiagrečiai, jeigu to nebūtų buvę, tai būtų nuobodžiavus :). O kaip fonas visai tiko.

Vakar pirmus sunokusius pomidorus nusiskyniau, morkų pasiroviau. Vakar petsirinkau juodus serbentus iki išnaktų, truputį į šaldiklį, truputį uogienės bus.

Susikniso miego režimas visai, nebepatinka, kai ryte ilgai lovoj. 

Reikia kažko imtis naudingo namams, bet įkvėpimas išgaravęs...

Atsakyti

Labas dienas, 

Dainų šventė tai kažkas tooookio  :wub:  Jei dar kas šeimos dalyvauja, tai išvis grožis gėris ir pasididžiavimas  :wub:  O dar kai pasidalini su užsieniečiais vaizdais ir tie aikčioja, tai iš vis euforija  :wub:  :lol:  :lol: 

Ir man tas mūsų himno giedojimas nu toks nuostabus dalykas! Kad ir mažoj grupelėj, ar kur nors pakely, ar kelte, kaip mano sesei šiemet nutiko :D Kad tik išsilaikytų ir paskui ta vienybė kasdieniam gyvenime  :wub: 

Liepos 6tą tai nors persiplėšk buvo, ir himnas, ir futbolas, ir krepšinis :D

Dėl krepšininkų gaila..

Šuniukas porai dienų gal ir nieko, nu bet niekaip nenorėčiau turėt namie.. :rolleyes:  Katinų aš žmogus :ax:  :lol:  O gal žiūrint, koks. Draugė viena turi iš prieglaudos didžiulį, aviganis gal. Nu tokio gėrio šuo, tiesiog terapinis :wub:  Bet rūpesčio vis tiek daug reikia, tikrai kaip dar vienas vaikas, o gal ir labiau net.

O savaitgalį teko susidurt su dviem veisliniais, mažiukais, vienas kažkoks terjeras, kitas nepamenu. Nu tai aina sau... Gal kad nedresuoti, o šeiminikai net ir nesiruošia.. Uždėti tie antkakliai su elektoršoku abiems (pirmąkart tokius mačiau ir pačiai buvo šokas, kad jie taip valdomi). Nu tai kokio velnio tada naminis gyvūnas  :unsure: Arba aš kažko nesuprantu, arba mano supratimas netraukia iki to..

Atsakyti

Viena pažįstama įdėjo video, kaip skrisdami lėktuvu visi atsistojo himno giedot  :wub: . Gerai, kad ne leidžiantis ar kylant ta akimirka ištiko :).  Ir aš katinų žmogus. Tikrai esu mačius nuostabių šunų - ir Berno zenenhundas patiko draugės ir kaimynų šokoladinis pudelis. Meiliai nužiūriu, paniurkau. Bet prisiimt atsakomybę visai nenoriu, bent kol kas. Jei ilgai anūkų nesulauksim, gal tada, kad vestų mus pasivaikščioti. O šiaip šunų kvapas nepatinka  :B

Iki šeštadienio būsim tik dukrų tėvai  :wub:​ . Gerietės jos pas mus, tik viena galėtų girdėt.pradėt, kas jai sakoma :)

Atsakyti

Aš buvau dainų šventėj. Visai paskutinę minutę apsisprendžiau. Turėjau dar kai kur nueiti prieš tai, tai stovėjau prie durų ir galvojau - imti kėdutę ir važiuoti po to, ar neimti ir nevažiuoti.  O po to savo reikalo dar irgi galvojau - o gal vis tik namo eiti. Kadangi atėjau nuo gerosios vilties, tai srautas dar nebuvo toks baisus, nors daug žmonių ėjo, bet paskui mačiau koks srautas ėjo pagrindiniu taku. Aš jau netoli pradžios  atėjau, gal kokia 20:15 buvo. Dar badžiau apsižvalgyt, ėjau palei kioskus, kur buvo eilės, o pakui pasidarė taip sunku praeiti pro  tas eiles, sunkiai grūdausi ir tik po kiek laiko pastebėjau, kad jokios čia ne eilės, o tiesiog žmonės stovi palei pievą, nes ant  jos jau vietos nebėra. :) Visai netikėtai sutikau pažįstamą, kuri irgi viena buvo, tai tai ir prabuvom kartu. O ant pievos pakrašty  vis tik pavyko rasti mažą plotelį kėdutei pasistatyti. :) Tai truputį nepatiko tas susigrūdimas, bet  po kokios valandos kiek pralaisvėjo. Nesigailiu, kad ėjau, prabuvom iki galo. Ir pabendravom, ir pasiklausėm ir po to visai gerai grįžom, nors galvojau, kaip čia tas pavyks. Buvau nusiteikus pėsčia pareiti, bet mano kompanjonė buvo visą dieną pradalyvavus renginiuose, tai nebepaėjo. Bet  pasirodė, kad važiavo specialūs autobusai, tai gal į kokį trečią įlipom. Keisčiausiai, kad buvau nusiteikus ryte ilgiau pamiegoti, o atsibudau, dar anksčiau, nei įprastai sekmadieniais ir nebenorėjau miego ir po to net dieną nesuėmė. :)

Bet šiandien matyt parėjo tas miego trūkumas -  skaudėjo galvą nuo pat ryto, tai per pietus net nusnaudžiau, kadangi iš namų dirbu.

Atsakyti