Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

MsuM, o koks receptas? Atrodo puikiai!!  :bigsmile:  :4u:​ 

Pakas varskes, gal 450gr, du kiausiniai, keturi saukstai miltu, vanilinio cukraus del kvapo ipyliau, o cukraus jau pagal skoni kekvienas dedasi, mano vyras smalizius tai dejau negailejau, galima det maziau  :D sumaisiau viska i tesla, susukau rutuliukus, idedama juos per viduri paspaudziau. Kepe kazkur apie 4-5 minutes. 

 

 Kas ką mezgat? Aš - kojinę iš Zauberball kalėdinės dovanos, Kretoj pradėjau antrą, judu pamažėl.

As dabar mezgu leliukui batukus, ir laukiu antradienio starto su west’o kojinemis  :bigsmile: 

del kraustymosi - mes dabar is triju kambariu namo gyvenam vieno kambario bute nes teko visa virsu iskraustyt lauk - jau plytos tik telike ten  :lol: gerai, kad vyra isauklejus, kai nese dezes mano mezgima paliko apacioj, sake siulu negalima i lauko sandeli nest, tai ir gyvenam kaip cigonai dezes iki lubu aplink lova  :lol: 

Atsakyti

i. Kai kuri kraustysitės mane pasikvieskit :D Dar ir dėžių iš darbo atsinešiu :D​ 

Liniuka, niekas už liežuvio netraukė  :bigsmile:  :lol: . Ot sulauksi pagalbos prašymų, jei tik laiku prisiminsim. Tik baisu kviest, nes be sentimentų viską išmesi :).

Vakar pabuvom dalyje generalinės repeticijos. Bus gražu šįvakar Vingio parke  :wub:  :lietuva:​ . Tik neįsivaizduoju, kada eit, kad ir ant pievos dar vietos liktų... Kažkokia sumažėjus ir išdžiūvus ta pieva atrodo. 

Atsakyti

Nu jo, pas mane sentimentų nedaug :D 

Šiandien didelį darbą pasidariau - nusiravėjau daržą. Agurkai kažkaip silpnai širmet dera. Jo nepasakysi apie pomidorus ir cukinijas. Ir svogūnai visiškai nususę, jau guli laiškai ant žemės ir žyduolių daug. 

Vakar 21 mieste atšventėm dviese. Tik man skrandis sustreikavo, tai teko anksti namo grįžt. Šiandien kaimynai ateis pasisėdėt, himną dainuosim :) 

Atsakyti

Aha, Liniuka, turiu aš tokią kraustymo specialistę - beveik viską išmest. :) Gerai, kad aš jos neklausau. :D

Restar, sakai verta ateit į Vingio parką šįvakar? Šiandien viena namuose (su šuniu), gal pasižmonėt. Bet ir mašinos neturiu, tai tektų viešuoju. Gal per teliką pažiūrėsiu ir pradėsiu kažką iš tokio siūlų mišinio. Šilkas ir medvilnė.

Priedas  IMG_9636.jpeg   144,12KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aš subjektyvi, tai sakyčiau ateit :). Bet kitas jausmas, kai šeimos narys dainuoja. O ir šiaip esu priešybė Liniukai - emocinga, tai ten puiki vieta jausmus padirgint. Matyt, ir pabliausiu per kokį himno giedojimą, nes toks didingas nusimato  :wub: . Noriu jaust daugiau gero. Dar nerealus jausmas, kai baigiasi oficiali dalis , o dainos nesibaigia. Dar.pasiaitėja choristai estradoje su dainom, paskui dainuoja besiskirstydami. Aš ksi pati buvus choristė, labai prijaučiu  :wub:​ .

Atsakyti

Restar, tau gal ir tekę dainų šventėje dalyvauti?

Atsakyti

Šiandien ir aš pasitvarkiau kiek namuose, tokį mažą kampelį. Ir taip gera dabar. Nesuprantu, kodėl tas gerumas nemotyvuoja kitą kartą imtis ko nors panašaus.Turiu ilgai prisivertinėti.

Dėl dainų šventės  tampausi kiek viduj - gal nueiti?...o gal ne... :)

Turbūt panašiai, kaip su tuo tvarkymusi. Žinau, kad jei nueisiu, bus geras jausmas, bet vis tiek sunku išsijudint :huh2: .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 06 liepos 2024 - 13:34

Aš šiandien šuniuko prižiūrėtoja :wub: 

dukra kažkur pasiplaukiot išvarė, nerado kam palikt, tai atvežė. Problemų nesukelia, tik lauke sunku susitvarkyt, ryja viską iš eilės :D 

Mezgu vis tą patį. Šilkinę palaidinę. Judu link priekio pažąstų. Bet kažko dydis man nepatinka, nors darneina suprast. Ardyt nenoriu, tai teks kūdintis :D 

Aš šiltnamį vakar nusiravėjau. Ir krapus susirinkau, į šaldiklį sukišau. Agurkai kažko biškį sustojo nokti, pomidorų kekės kabo, bet kažkaip sausokai atrodo,nors ir laistau nemažai. Gal kokį patarimą turit, gal kuo patręšti?

Atsakyti

Agurkai  ir  pas mano tėvą šiemet neauga. Jis visada labai anksti turėdavo agurkų. O šiemet jau kambaryje kažko neaugo. pasodinti tie iš kambario ir vėliau pasėti lauke susilygino. Kai buvau sakė žydi, bet agurkų beveik nemezga. gal jau dabar pradėjo.

Atsakyti

Katuk, tai ir tu anūką turi? :D Mano dukra pasiėmė šunį kartu su draugu gyventi. Tai šuniukas daugiau laiko pas mane praleidžia. Juokiuosi, kad vėl anūką atvežė.

Atsakyti

Ir aš apsitvarkiau :rolleyes: – per savaitėlę (su pertraukom dėl netinkamų orų) pabaigiau darbą, kurio sakiau išvis nesiimsiu. Stebėjau tai ilgokai, bet taip ir nepasirodė ženklų, kad pradės darytis pats.  :D Tai štai, sutvarkiau diiidelę krūvą senų lentų, tiesiog sumestų vidury kiemo ant buvusios pievutės. Pusė kibirioko pritraukiotų vinių, lentos gražiai kompaktiškai suguldytos išvežimui ir jausmas jau visai kitoks. :ax: Eisu dar parankioti iš žolės smulkesnių šiukšlelių ir gal net bus galima įsidrąsinti išsitraukti žoliapjovę.

 

Pomidorai... Mano tai žydi. :unsure:

 

Ir nemezgu. Perdaug susivėlusios mintys – geriau knyga.

Atsakyti

Restar, tau gal ir tekę dainų šventėje dalyvauti?

Tik vietinės reikšmės, Alytuje. 

Baigiu nupint trečią vainiką - sau :).  Jausiuosi, kaip dalyvė beveik.

Katuk, Jurgitak anūkai  :hihihi: ruošia jus panos  :). Nors...visai populiaru yra tiesiog augint šunis vietoj vaikų sąmoningai.

Atsakyti