Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aha, man virti irgi skaniausi ir taip pat kaip Liniukai - su grietine ir cukrum  :wub: 

Kaip tik pirmadienį vakarienei tokie buvo :)

Atsakyti

Skaniai šnekat :). Aš nuo ryto ant kojų ir ant ratų, nuvežus dainininkes - į turgų ir pardes. Maistelio pripirkta. Balandėliai numatyti, dabar ant greito tortilijos su vištiena. Agurkams Lidle akcija šiandien, tai vyras priraugs, dar braškėm pasigardžiuosim.

Ilgiausiai ieškojau baltos ilgarankovės maikės, vakar sužinojau, kad keičiasi koncertinė apranga, šiandien vakare generalinei jau reikia po choro marškinėliais. Tai vienintelis iš bėdos variantas Humanoj antroj pasitaikė, ne viso ilgio rankovės, bet tiks. Gal nesušals, nors iki 23 val. Dar eigoj komunikacijos daug su choro tėvais ir mokytoja, tai biškį be galvos. Kolegę turguj sutikau, tai ir atostogas ir darbus apšnekėjom. Kai yra veiksmo, tai ir durnų minčių mažiau.

Kapseika, faina, kad patiko :wub: . O tai daugiau niekas tokio varškės padažo nesidarot? Pas mus iš kilo varškės ir tai dar būna pritrūksta... O kavinėse tinka ir dideli stori blynai. Kartais namie storus Kėdainių kepam - su faršo įdaru viduj. Tada jau 2 ir sotu.

Tą piemenų pyragą irgi mėgstam, ypač, jai būna atlikusios bulvių košės. Bet kiek bepadaryčiau - ant karto suryja :). Ir man toks rudens, žiemos maistas.

Atsakyti

Qqte, žinau ką reiškia kraustytis :D  tai džiaukis dar, jog ne per 3 dienas reik visą savo gyvenimą susipakuot...

Bet užtat šansas atsikratyt be reikalo kauptų daiktų :mirksiukas: kad ir kaip stengtumeis nekaupt, vistiek tokių atsiranda.

Aš vaflinėj kepu a la varškinius vaflius/blynus, gal tik santykis varškės su miltais ne toks kaip varškėčių. Nu bet labai skanu :wub: 

Blyyyn, bet rimtai šitie skaitiniai labai alkį užaštrina. Einu ko nors skanaus paieškot. Kai iš namų dirbi, tai visos sąlygos tam :D 

Atsakyti

Mes vaflius irgi kepam tik su varške, nors varškėčiais ir nepavadinčiau.

Kraustynės... Niekas turbūt tiek neprikaupę, kiek mes  :B​ . Gal privers gyvenimas kada.... Norėčiau senatvėje gyvent trobelėje su darželiu po langais :).

Atsakyti

Mes kadangi kraustomės kas kokius 5-6 metus, tai man visai nebaisu ir nesunku. Ir trijų dienų užtenka viskam susipakuot ir susivežt. 

Shepardo pyragą ir mes mėgstam.

Atsakyti

Nu va iskepiau tuos ala varskecius, tai vyrai uzskaite, nedejau i tesla jokiu riebalu, i keptuve ta ir gi visiskai nieko - neprilipo nei vienas. Reiks dazniau pyusryciam issikept  :bigsmile: dar maciau kepa kazkoki kaip kiausini - imusa kiausini, prideda desrytes, surio, zalumynu, ir visai gal idomu reiks isbandyt  :bigsmile:  :lol:​ 


Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merginasumezginiu: 05 liepos 2024 - 14:36

MsuM, o koks receptas? Atrodo puikiai!!  :bigsmile:  :4u:​ 

Atsakyti

Liniuka, kiek metų šitam name jau? Viršysit 6 metus? :) Tu išskirtinė daug kuo pas mus  :4u: .

O mūsų vis tiek dvigubai daugiau, tai ir daiktų atitinkamai.

Atsakyti

Liniuka yra talentas visame kame :mirksiukas: 

Nežinau, man vien indus suvyniot, surikiuot reiktų paros. Skudurus tai galima ir į vieną krūvą sumest, o paskui išrūšiuot.

Dar kitas dalykas, kai turi ribotai vietos pakavimui ir pakavimo priemonių, o taip pat ir transportavimo vietos.

O dar kur aprašai, nes su mano atmintim po to atsirinkt, kur kas sukišta, be šansų...

Nesilyginu, bet nemanau, kad čia toks pasišvilpaujantis darbelis.

Atsakyti

Indų  pas mane nėra daug, manau. Prietaisų daugiau, o daugiausia knygų. Neturiu patirties kraustymesi - prieš 22 metus nedaug ką turėjom, iš nuomojamo 1 kambario su 1,5 m beibiu atsikraustėm čia.

Artėja laisvės nuo paskolos metas. 

 Kas ką mezgat? Aš - kojinę iš Zauberball kalėdinės dovanos, Kretoj pradėjau antrą, judu pamažėl.

Atsakyti

Mes kraustėmės prieš 18 m. bet dar iki šiol nenorėčiau pakartoti. Kaip baisų košmarą prisimenu. Sudėtingiausia buvo 2 kambarių bute su 5 vaikais pradėti pakuotis daiktus, nes nebuvo net kur tų pakuočių dėti. :wacko: o paskui naujame bute nebeprisimindavau, kur ką pasidėjau. Reikia kokio daikto - prisimenu, kur senam bute būdavo, o kur naujam - niekaip. Nors kai dėliojausi viską labai logiškai ir tvarkingai išskirščiau. :)

Atsakyti

Kai daugiau žmonių tai ir pakavimo ir nešiojimo rankų daugiau. O ir pakuot visko nereikia, dažniausiai kraustantis didelę dalį daiktų gera proga išmesti. Kai kuri kraustysitės mane pasikvieskit :D Dar ir dėžių iš darbo atsinešiu :D​ 

Atsakyti