Tai tipo, per daug norinčių mokytis?
Ar visi nori į tas pačias kelias mokyklas?
Čia turbūt tas gimtamumo bumas, buvo kuriam laikui kaip tik pakilęs skaičius apie tuos metus.
Šiaip jau, su būsimais vienoliktokais irgi problema, nes kai kurios mokyklos smarkiai sumažino klasių skaičių, net ne mokinių. Pvz Antakalnio gimnazijos labai daug vaikų buvo nepriimti į 11 klasę. Draugės vaikas buvo ant ribos. Pradžioj gavo laišką, kad ieškotis naujos mokyklos arba nežinia, kur eit, gal dirbt. Bet paskui, visa laimė, buvo priimtas.
Restar, kaip tu gamini bulvinius blynus?
Bent jau grubiai proporcijas susakyk.
Kažkaip galvoj sukas, kad lyg manų reikia dėti, bet gal ką maišau, šimtas metų nekepus.
Kaip tik dūmojau, ką čia vakarui padarius, o dar turim viešnią, kuri kiaulienos nevalgo, o ir šiaip ganėtinai išranki, tai gal sueitų blynai.
Oho, kiek į Užupį norinčių. O kitiems - bloga ji... Mokysis każkur vis tiek, bus sprendimas.. Dalis tikrai nueis ir į privačias, kas gali sau leist.
Faktas, kad ir paskelbus registracijä, reikia kuo greičiau supildyt duomenis, nes vis tiek dalis juk pakliūna - greičiausiai tie, kurie pirma susipildė, jei kitų prioritetų nėra.
Mažoji, kai jsu ateis laikas, tikiuosi, kad įstos mur nors ten, kur ne pagal gyvenamą vietą priima, o pagal stojimo rezultatus - gal į savo, gal į kokią kitą. Dar metus ramiai pagyvensiu bent tuo klausimu ..
Iš mano jėzuituko klasės vienas į Daniją išvaro mokytis, vienas į licėjų, dar vienas - privačion kiton. Pas dukrą - dar vienas naujokas ateis.
Viskas, žinau bus blynai, einu į bulviakasį😁
Jau net MB suskambinau, paaiškinau, kad po bulviakasio priklauso ir pirtis.
Ryt nedirbu, tai man šiandien kaip ir penktadienis, tai ir nuotaika geresnė.
Bet CV siųsti vis dar noriu. Net užsibrėžiau kitą sav. persidaryti, nes jau n metų neatnaujinus.
Žiauriai nemėgstu blynų kept. Viskas būna taukina, nutaškyta ir suvalgyta net nebaigus kepti
bet receptus išsisaugau va
Va, va, aš ir nekepu . Man sunkiausia tiek išstovėt. Taukus išsivalyt tai vis tiek tenka, nes niekas kitas nemato .
Beveik visada kepa vyras, jis ir tešlą pasidaro. Manau, mes nei varvinam, nei miltų, nei manų nededam. Bet svogūnų ir kiaušinių - taip. Mėgstam plonus traškius. Būtinai su varškės padažu . Varškė, grietinės, kefyro, česnako, druskos - pagal norimą tirštumą ir skonį. Dzūkijoj vadindavom tvaragėliu ir šiaip šaukštais kabindavom.