Aš tai jau susipainiojau ir nebežinau, nuo ko tie visi sveikatos dalykai priklauso...
Teta mano labai maistą prisižiūrėjo, sportuodavo ir šiaip pozityvi buvo, pernai mirė nuo plaučių vėžio. Dėdė, jos vyras, rūko kaip kaminas ir ką, nieko.. Močiutė mano 92 metų rūkyt metė, nes turėjo pas dukrą persikraustyt, tai ta nepirkdavo jai cigarečių.. Tėtis mano rūkė, beleką valgė, ankstokokai mirė... Mama nervinasi dėl kiekvieno šūdniekio, buvo laikas, kai mirinėjo kas antrą dieną, vis dar laikosi visai neblogai.. Toks vaizdas, kad nėr jokių taisyklių, tik iliuzija, kad kažką galim padaryt savo pastangom..
Vakar paskaičiau, kad svarbiausia gyvent bendruomenėj ir jaustis saugiu. O tai turbūt tik reiškia, kad mažiau streso gyvenime. Bet vėl gi.. Ne taisyklė, kad kiekvienam veiktų..
Restar, ką ten pasikeikei žvaigždutėm??
![:lol:](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/lotuliukas.gif)
Ar dar turėsi šią vasarą atostogų? Gal bandyt susiplanuot visai tokias savo dienas, be jokio rūesčio apie kitus ir šiaip kažkokius reikalus.
Man plaukai vėl pradėjo slinkt kuokštais. Kaip tik FB išmetė Portugalijos kelionę prisiminimui ir vienintelis prisiminimas pirmiausia iškilo, kad ir tada buvo kaip tik pradėję labai slinkt plaukai