Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš irgi užsikinsau su serpantinais, ypač kai skrandį suko... Irgi viena iš palaimų grįžus - plokščia žemė, tiesūs keliai :). Vairuot irgi neišdrįsau dar. Šįkart labai baisu nebuvo ( baisiausiais keliukais Juodkalnijoj teko važiuot ..), ale ta navigacija vis į kokius šunkelius nuveda, trumpindama kelią, porasyk žvyrkeliu  :B. .

Kapseika  :4u: . Gali būti, kad esi kamerinis žmogus, gali būt, kad niekada svečioj šaly 100 proc kaip namie nesijausi...  O dėl darbo ir kitko, pirmas svarbus žingsnis sau pasakyt, ko nebenori ar nori :4u: . Matau, kad jau kažkas ir vyksta :wub: . Ir su ta gėlių puokšte įvyks :4u: . Tiesiog daug pas tave darbo ūkyje, kaip suprantu, bet paskui gal sumažės, pati kai ką susimažinsi. Realiai daugumoj mes pačios daug tų reikia susikuriam. O kiti nei mato, nei jiems būtinas tas mūsų pareigingumas :).

Skalbiasi trečia didelė skalbyklė ir dar ne pabaiga. Vištienos kotletukų prigaminta. Ir vešiu sūnų pas hematologą pasityrinėt, nes prieš praeitą operaciją kai darė, kažkas ne taip su krešumu. Rekomendavo giliau patirt, kas esant reikalui būtų žinoma, kaip veikt. O tų operacijų dar bus gi, nu.

Katuk :4u: . Nebijok :4u:​ . Vis tiek nieko nepakeisi. Tų turbulencijų būna ne taip ir dažnai, ypač rimtesnių. Ir ilgai netrunka.

Atsakyti

Galiu pasakyti, kad kiek esu skraidžius nei karto rimtesnės nebuvo. Tai tikrai labai retai būna ir matyt virš Europos dar mažesnė tikimybė.

Ai apie laukiančius lėktuvus. Manęs irgi yra laukęs lėktuvas Rygoje apie 15 min. Bet gal dėl to, kad kaip tik biznio klase skridau. Įbėgam su kolege į lėktuvą visos uždususios ir iškart šampano :D 

Kapseika, būtinai nusiųsk cv ir jei pavyks sudalyvauk pokalbyje. Net jei dar rimtai ir neapsisprendei. Tikrai pakelia tonusą ir praplečia akiratį :D 

Aš jau tris metus nebuvau jokiam pokalbyje, kaip man tai jau ilgai :D​ Bet visai gerai dabartinėje pozicijoje, amžius jau toks, kad geriau gal cv nebeminėt, o ir atlyginimą kaži ar kur tokį gaučiau kaip dabar. Nebent užsieny, bet nenoriu. 

Atsakyti

Liniuka, jei išeitum ur vėl grįžtum, gal tada didesnį gautum :).

Atsakyti

Nu žinok abejoju, jau ant viršutinės ribos esu.

Atsakyti

Ai beje mačiau naujas Norfos med. centras reklamavosi, kad vieninteliai regione turi prietaisą, su kuriuo tuos vestibiuliarinio aparato kristalus į vietą atstatinėja. Čia gal Katukui aktualu.

Atsakyti

Ai, mane šiandien namie vėl truputį į šalis mėtė, svaigulys keistas, irgi vis tuos Katuko kristalus prisimenu :).

Puiku, Liniuka,kad taip vertina tave  :4u:​ . Ale, kai nieko daugiau negali pasiekti, ar biškį nedemotyvuoja? 

Atsakyti

Apie tas turistų mases, tai aš vis apie mūsų Neringą pagalvoju – jei kada iš tiesų dar ir tiltą sugalvotų pastatyti, tai ištryps ten viską, ko iki šiol ištrypti nespėjo... Ne veltui jau ir į kopas pasivaikščioti reikia bilietą pirkti – nučiužinėtos nepaisant jokių įspėjamųjų ženklų. Visaip aišku su lietuviškais orais pasitaiko, bet man ten tobula vieta poilsiui – tikroje gamtoje, įprastame klimate, neaptūptuose paplūdimiuose, o ir žmonių gal santykinai didesnė dalis tokių sąmoningesnių suvažiuoja, gamta ir ramybe pasidžiaugti, o ne savo radijo pasiklausyti. Užsieniniuose kurortuose, kiek suprantu iš grįžusiųjų kad ir labai teigiamų pasakojimų, mūsų šeimynai pritapti būtų sunkoka, bijau, kad reiktų atostogų po atostogų. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 03 liepos 2024 - 19:08

Gimnazija, kurioj testą praėjo Gytis, motyvacinius praėjo, atsiuntė pakvietimą mokytis- vakar tiesiog nepriėmė. Nes - o bet tačiau: pasikeitė situacija ir privalėjom priimt visus mokinius pagal gyvenamą vietą, o ne tuos kur planavom..... Žodž. Nervų kalnas. Man ir vaikui.

:blink: :blink: :blink: Tiesiog galvoje nesutelpa, kad taip gali būti... Bet mūsų švietimo sistemoje jau turbūt nieko nebėra neįmanoma pačia blogiausia prasme. :frusty:
 

Atsakyti

Ale, kai nieko daugiau negali pasiekti, ar biškį nedemotyvuoja? 

Tai siekti gali karjerą darant. Tik nelabai aš to noriu. Ir dabar mielai vienu laipteliu žemyn palipčiau, jei algą paliktų tą pačią :B​ 

Atsakyti

Ai beje mačiau naujas Norfos med. centras reklamavosi, kad vieninteliai regione turi prietaisą, su kuriuo tuos vestibiuliarinio aparato kristalus į vietą atstatinėja. Čia gal Katukui aktualu.

Tipo turbūt kokia nors plokštuma/lova, kurios pagalba tave pasukioja :hmm: 

įdomu kiek kainuoja, nes realiai tą ir namie gali padaryt. Bet gal į tą kainą įeina ir tyrimas su akiniais, kur nustato kurioj ausy tau zvimbia, tfu, kuriam kanale kristalai plaukioja.

O šiaip, galva gali svaigti dėl daugelio priežasčių. Pvz paskutiniu metu man tai vyko dėl žemo feritino. Tik tas svaigimas toks kitoks nei kai kristalai sukrenta..

Tfutfu, senokai tas buvo..

Atsakyti

Vakar galvojau, kad ir man bus panašiai, kaip katukui su tais svaigimais. Buvau mažai miegojus, gal kiek skaityt padauginus, o gal dar kas buvo, kad atsikėliau skaudančia galva. Paskui po pietų net kartais pykinti pradėdavo. O kai ėjau iš darbo vis galva suktis imdavo karts nuo karto. Visą vakarą taip laikėsi, paskui po nakties praėjo. Iš esmės tai lengvai, bet buvau kiek sunerimusi, nes po parduotuvę vaikštant kelis kartus taip grėsmingai užsisuko..

Atsakyti

Tai faktas, kad dėl daugelio priežasčių, bandau ignoruot. Feritino būta ir blogesnio. Labai svaigsta galva kai atsikeliu po pabuvimo atsitūpus ar pasilenkus. Kadangi taip visą gyvenimą, tai galvojau, kad visiems taip ir normalu :)

Tiesa, Niumos rūpesčiai mokykliniai labai gadina nervus  :4u: .  O tai gal net geriau finale išeis, abu broliai kažkur kartu eis gal? Niekada nežinai, o be mokyklos vis tiek neliks juk... Ar jūsų pagal gyvenamą vietą labai nekokia? Taip mes apie savo progimnaziją galvojom, nustebau, kai sustojo vaikai iš kito miesto galo, net rajono... Bet labiausiai visada lemia, kokie mokytojai papuola, ar neatsiranda kokių labai viską gadinančių vaikų. O taip gali atsitikti bet kurioj mokykloj... Vieniem ten pat labai gerai, kiti bėga kuo toliau. Žodžiu, linkiu jums kuo geriausio ir kad ateitų ta ramybė. 

Su atostogom mes eksperimentuojam vis, ieškom savo stiliaus. Kol kas atrodo optimalu kokios 4 dienos vienoj vietoj apsistot, nors į tą patį pliažą niekada antrąsyk neišeina užsukt, vis naujus kolekcionuojam. Rasti balansą tarp judėjimo ir blaškymosi, tarp kainos ir kokybės. Visgi supratau,  kad estetika ir vieta man svarbu, o maitinimas...gal geriau valgyt, ko tuo metu norisi, o ne kas patiekta. Ir ypač - kada norisi, o ne kai reikia...

Atsakyti