Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ai, dėl reumatų/artritų ir man kažkokius mokamus tyrimus darė, skyrė neurologė, kai eilinį kartą buvau pasiryžus kažką dėl nugaros daryt. Tai nusprendė patyrinėt daugiau, o kai nieko blogiau nerado (tfu, tfu), supratau, kad viskas nuo judesio priklauso. 

Mes su sūnum lyg ir apsveikom, o mažei temperatūra pakilo... Kažkaip visai nebuvau nusiteikus ligom ( nors vaistų šiek tiek pasiėmus), nes ankstesniais metais prasisukdavom be problemų, nebent mažė vis kur nugriuvus apsidaužydavo...

Kapseika, kaip suprantu tave, artimai skamba tie suskydimai :). Aš tai pastoviai himno vietoj "tegu tavo vaikai eina...", kai mokykloj tekdavo giedot, vis apsiverkdavau - per visas išleistuves, rugsėjo 1-ąsias... 

Atsakyti
Kapseika, tai dar nedarei taip?: https://www.instagra...m9iMjBlbnEyZXF4 - vakar gerai pakikenau iš šito vaizdelio.

Buvo tv kanalai atsijungę keliom dienom. Pasirodo- laiko gerai pataupo, nors visada galvojau, kad tv aš nežiūriu biggrin.gif Tai vel įsijungiau Elementaru. Pradžioj su mezginiu. Paskui jau tiesiog tik žiūrėjau ir vyrų su dviračiais grįžtančių lakiau vos ne iki 1.
Atsakyti

Jurgitak Šeškinė  :D 

Juokingiausia kad netyčia nusipirkau tam name ir laiptinėj kur kolegė gyvena. Mezganti 

Labas rytas. Nesimiega kažkaip per atostogas. Net mezginį jau išsitraukiau

Atsakyti

Qqute, geras :). Pirma nusipirkai, tada sužinojai? 

Atsakyti

Taip  :D 

žInojau kad netoli bet kad tam name...

Atsakyti

Niuma, sukikenau ir aš 🤭 kas ten žino, kaip ten bus, laisvės paragavus :rolleyes:​ 

Atsakyti

Namai, namučiai  :wub:​ .

Atsakyti

Mes irgi namuose jau laimingi :wub:​ 

Atsakyti

Visur gerai, namie geriausia :D 

Šiandien ryte kai pripasakojo visokių baisybių apie skrydžius, tai kažko nebenoriu niekur skraidyt :mastau:​ 

Atsakyti

Katuk, neklausyk tų baisybių ir skraidyk.

Mes grįžom su persėdimu, dar vienas skrydis vėlavo, tai vis ne visa diena gavosi. Šiaip nustebino kiek lėktuve užsieniečių skrido į "lithuanian music festival". Net gėda pasidarė, kad aš nei viename renginyje nedalyvausiu.

Grįžom, katinas vakar apmiaukė piktai ir neprisileido nei vieno. O šiandien jau meilės priepuoliai :wub:  Pomidorai jau rausta, kelis agurkus ir cukiniją radau. Kaimynė laistė daržą :wub:

Atsakyti

Labas dienas,

 

Sveikos laimingai grįžusios keliauninkės  :4u:

 

Apie skrydžius tai girdėjau, kad dėl tos klimato kaitos vis dažnesnės turbulencijos, bet ar tai tiesa, tai neaišku. Mes kai skridom iš Hošimino tai ojojoj kaip kratė visą skrydį, jau net aš keletą kartų turėklus įsitvėrus sėdėjau  :blink:  :rolleyes:

 

Dainų šventė grožis gėris nuostabusis  :wub: Kažkas nepaprasto man ta atmosfera  :wub:

Pati esu dalyvavaus su šokiais mokyklos laikais, vyras su Vingio kolektyvu studentavimo laikais, o iš vaikų,  tai tik didysis vaikas kažkada jau net neatsimenu kuriais čia metais, gal koks 6-7tokas buvo, su mokyklos choru.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: [b!]Vakar[/b!], 10:05

katuk, kas čia tave taip prigąsdino?

Dainų šventėj tai ir aš  niekur šiemet nedalyvauju. Niekur bilietų nenusipirkau, o kai pagalvojau, tai jau nebebuvo.

O kad faina, kai sudalyvauji, tai tikrai. Mano pirmas įspūdį palikęs kartas buvo paauglystėje. Tada buvau atvažiavusi pas tetą, kuri Trakuose gyveno. O jie abu su vyru muzikos mokytojai buvo, tai domėjosi. Ir Mane į visus renginius nuvežė. Tai ansamblių vakaras man tokį įspūdį paliko. Visa kita irgi gražu, bet vakaras su visomis šviesomis, vakaro sutemose buvo kažkas nepaprasto. Tais laikas mažai kokių efektų buvom matę. :) Paskui kartą su orkestru teko dalyvauti, kaip dalyvei moksleivių dainų šventėj. Tada mes Vingio parke grojom. O paskui mano vaikai vis tai vienas, tai kitas vis ansamblių vakare dalyvaudavo, tai ir mes eidavom, kaip žiūrovai. Šiemet irgi jauniausioji dalyvauja, bet kadangi jau suaugusi ir savarankiška,  tai ko tai net nepagalvoju. Ir šiaip man toks labai permainų laikotarpis, kai pati nesusigaudau, kas esu, kur esu ir ko noriu. Dažniausiai nenoriu nieko, kai geriau pagalvoju. Nebent kurt nors pranykti :)

Atsakyti