Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas  :4u:  

turesiu omeni dabar del tos druskos, man liepe gydytoja seimos cia uk spaudima matuoti savaite laiko ryte/vakare. Tai dabar va issivedziau average visos savaites ir spaudimas 112/76. Tai gal ir nera labai blogas?  :rolleyes:  :D 

Va, paprašiau vyro pafotkint bliuskę nerodytą.Neįprastas man ilgis, nesu tikra, ar nereiks nuardyt ir dar kamuoliuką primegzt. Ir užtinus bisa, dažytis be šansų, nes viskas nusiplauna, o ir nematau be savo padidinančio veidrodžio. Tai tiesiog SPF tepuosi ir tiek.

attachicon.gifMessenger_creation_2036692d-2b8b-426a-9d3b-a7f1368be153.jpeg

attachicon.gifMessenger_creation_a88be9f4-1bdd-488c-8dbb-08a38285f8f4.jpeg

Labai grazi bliuske  :wub: bet ilgis mane toks erzina, tai as tikrai ilginciau  :D nes kitaip traukau ir traukau zemyn arba isvis nesinori detis.

O ir dangaus grozis, nei vieno debeselio  :wub: 

Del pauglystes komentuot negaliu, bet kartais pagalvoju, kad mano vyrui dar nesibaige pilnai, o va Niuma sako baigiasi dabar 27-28 tai gal jau siais metais pasibaigs  :lol:  :lol:  :bigsmile:​ 

Atsakyti
Ai, aš tai iki šiol jaučiuosi užstrigus paauglystėj biggrin.gif Nesvaru, kad du pačios bernai jau paaugliai.
Atsakyti

Restar, man tai patinka toks ilgis vasarai, atostogoms ir pati bliuskė labai faina  :wub: tie kraščiukai gražiai atrodo  :wub: 

Išmetė kaip tik FB priminimą, kad prieš 6 metus po Portugaliją keliavau :wub:  Nuostabi šalis  :wub: Ir Lisabona labai patiko, ir Porto, o jau tie mažesni kaimeliai tai iš vis gėris grožis :wub: Mielai grįžčiau darkart :wub: 

Bet šiaip tai taip, kompanija man kelionėse svarbiausia. Vis pagalvoju, kaip būtų, jei viena kur nors nukeliaučiau. Kažkaip niekad nesu bandžius. Man reik čia ir dabar įspūdžiais dalintis, aptart su kažkuo, pasitart.

Aš pati tai turbūt bjauri paauglė buvau. Nu, arba ne tiek bjauri, kiek mamos lūkesčių neatitikau, tai santykius nekokius pamenu  :rolleyes: 

Su saviškiais neturėjau didelių maištavimų ar ten kokių nesusipratimų. Galėtų tik du likę kambarius daugiau apsitvarkyt  :oh:  :lol:  :lol: Kiek paklausiu, tai vis procese, bet panašu, kad jis nesibaigiantis ir be rezultato.. :oh:​ 

Atsakyti

Aš tai gera paauglė buvau. Jokių problemų niekam nekėliau. Tik vieną kartą buvau rimtai su mama susipykus. Bet ten tikrai labai įžeidė mamos  nepasitikėjimas, kuriam jokio pagrindo nebuvo.

Na ir savo vaikais negaliu skųstis labai. Bet jei sakot ,kad iki  27 m. , tai dar tik vienas iš to amžiaus išaugo. :unsure:​ 

Restar, labai gražiai atrodai. Dėl ilgio, tai nuotraukoje nekliūva, bet įsivaizduoju, kad judant gali būt nepatogu. Ai, ir tas mezgimo skirtumas tarp ratu ir dvipusio skiriasi. Bet turbūt tik, kad pasakei, pastebėjau.

Atsakyti

Kokių gerų patarimų turit dėl to mezgimo broko išvengimo? Ant žieminių siūlų taip nesimato. Lyg tetos netgi buvo kalbėta kažkur, bet net nežinau, kaip ieškot, angliškai nežinau kaip įvardinti.

Visgi šiandien užkepino, pirmai mačiau 37, popiet būna dar kyla. Bet vanduo gelbsti. Ir protingai termosines gertuves pasiėmę - jos šaltą vandenį pasaugo.

Megzt tai nemezgu ir nežinau, ar pradėsiu :). Ne vaibas.

Atsakyti
Išvirkščią pusę mezgi laisviau, greičiausiai. Tada imamas 0,25 arba 0,5 mažesnis virbalas tai pusei. Kažkur skaičiau. Jei prisukami- tada tiesiog skirtingus prisisuki. Jei paprasti- dvejus naudoji.
Atsakyti

Restar, ir man labai dailus bendras vaizdas - moters su bliuskele. Gražus modelis, gražiai numegzta, o visa kita jau savijautos reikalas. Čia jau pati du savim išsiaiškins ką daryti😅. 

Aš savį dažnai nusistebiu, kai pavyzdžiui matau kai kurias koleges su žiauriai aptrėkštais rūbais, nu man taip nepatogiai atrodo, savęs niekaip šitaip įkalintos neįsivaizduoju, ir net neina kalba apie figūrą - gali ar ne, tiesiog žiauriai nepatogu, o va jos jaučiasi kaip žuvys vandeny.

Taip ir su tom trumpom bliuzėm tikriausiai. 

Atsakyti

Šiandien ekstrymo turėjom, kalnuose 2 km aukšty serpantinais pasivažinėt, keliai tokio pločio, kad dvi mašinos vos vos prasilenkia, o skardžiai be jokių atitvarų :B Bet užtat gyvenam namuke kalnų slėnyje, tokioj vietoj in the middle of nowhere :wub: Visiška ramybė, tik upelis čiurlena ir pauščiai čiulba, o aplink visur kalnai :wub: Kartą per dieną pravažiuoja grodamas ledų automobilis :D Dvi dienas čia būsim, o tada prie vandenyno.

Restar, į Lisaboną dar grįšim, dabar nuotraukų nei vienos neturiu :)​ 

Atsakyti

Liniuka, skamba pasakiškai tas namelis kalnuose :wub: . O kas pas jus planuoja/ užsako kur gyvensit, kur važiuosit? Mes Mataloj šiandien pagrinde prabuvom. Hipiska atmosfera :wub: . Dukra išsiprašė hipių tašytę, o man jau galvoj planai pačiai kokią pasisiūt iš bile ko :). Labai patiko plati rankena per pečius, mano terbelės - siauros ir spaudžia skaudančius pečius. Va, su šituo sijonu jaučiuosi išvis puikiai, bet nepasakyčiau, kad ir dieną nors sykį pagalvojau, kad kas ne taip. Malonus siūlas. Šitą taip ir sunešiosiu, o tobulesnę gal iš kito siūlo kada nusimegsiu.

Priedas  Messenger_creation_e500650a-8352-47e7-ba27-1238bb6bc842.jpeg   122,72KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Šitoj nuotraukoj tai ir mezgimo broko nesimato. Ir bendras vaizdas puikus. :wub:

O apie išengimą, tai  taip, kaip niuma aprašė esu girdėjus, bet net nežinau, lyg kada bandžiau taikyt, bet neužsifiksavo, matyt kai vasarinių daiktų  nelabai mezgu, tai žieminiuose tikrai mažiau matosi, bet kad skirtumas yra tai tikrai. Atsimenu, kaip pirmą kartą nesupratau kas čia yra. Kūnas buvo megztas pirmyn atgal, pagal jį apsiskaičiavau, kiek reikia rankovėms, o jos per siauros gavosi. Nustebau, nes pagal tokio dydžio "mėginuką"  tikrai turėjau gerai apskaičiuoti akis. Tada ir sužinojau, kad skirtumas toks būna.

 

Šiandien užsiėmiau siuvimu. Atsivežiau siuvimo mašiną, nes pas tėvus reikėjo kai ką susiūti. Tai teta pasiprašė kelnes patrumpinti, O po skambina ir sako - o tu man kokios kišenės negalėtum užsiūti? O kelnes tokios ale timpos iš viršaus, tik storesnės medžiagos, o į apačia laisvesnės, kaip klasikinės klešnės atrodo. Sakau  - ką aš tau ten užsiūsiu iš kur medžiagos bent panašios gausiu. Iš apačios ttik kokie 4-5 cm nusikirpo.

Bet mintys vis tik sukosi ir sugalvojau, kad galima į siūlę įsiūti tokią su užtrauktuku. Bet  pasirodo užtrauktuko šitam mieste niekur nenusipirksi. Vakar  vakare užvažiavau didžiuosius prekybos centrus, sakau gal kokia maxima ar norfa turės - nėra niekur. Kažko panašaus į siuvimo reikmenis, kai uždarė buvusį "univermagą",  niekur nėra. Bet šįryt buvau turguj ir prie dėvėtų rūbų nusipirkau suknikę už 1 eurą. Tai ir užtrauktukas ten buvo ir iš jos pamušalo kišenei maišelį iškirpau. Neypatingai gražiai gavosi, bet manau teta bus patenkinta, nes turės kur raktą ar dar kokią smulkmeną įsidėt. :) Ta va kaip atostogauju.

O per pietus jau galvojau, kad mamą praganiau. Gaminau pietus, o ji gretimame kambaryje ant sofos atsigulė. Tuo metu dar draugė paskambino seniai nematyta, tai užsikalbėjom. Ateinu  po kiek laiko - nėr mamos ant tos sofos. Užlipu į viršų, kur miegamieji  - irgi niekur nėra, tulikuose - irgi. Jau nieko nesupratau, nes į lauką, tai pro virtuvę turėtų eiti, būčiau pamačius. Bet paskui radau tame pačiame kambaryje, kur sofa, tiktai priešingame kame nuslinkus ir graibosi aplinkui, man net neatėjo mintis ten pasukti galvos į tą pusę, nes ten nuošalus kampas niekad ten neidavo, nes ten niekur ir nenueisi.

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 26 birželio 2024 - 22:22

Restar, aš viską planuoju. Jei neplanuočiau, tai niekur ir nevažiuotumėm. Labai daug laiko ir nervų atima tas planavimas, taip kad nebambėk ant vyro, o džiaukis, kad pačiai nereikia.

Atsakyti

Trečią kartą bandžiau parašyti apie mūsų kelionių planavimą - ir vėl SM prarijo...Matyt, nelemta man išsisakyt tuo klausimu  :lol: . Gerai, kad tos kelionės išvis įmanomos :).

Dar pasižavėjau, kaip Kerpenai nieko neįmanomo nėra. Rašyk  :4u:​ .

Atsakyti