Labas.
Kažkaip buvau jus apleidus. Darbe sunkus laikas, namuose irgi visokių reikalų ir šiaip kažkokia sulėtėjus, tai po to jau ir nebespėju, nebeišeina įsijungt. Šią savaitę trumpos atostogos, pasiėmiau tas 4 dienas prie joninių. Tai irgi atidavinėju skolas, Šiandien pas tetą buvau, rytoj ruošiuosi pas uošvius, pas kuriuos dabar irgi labai retai nuvažiuoju. Ir dar ta amžina kaltė prieš, tėvą kad tam mamos priežiūra tenka. Tai dabar esu pas tėvus (teta ir uošviai iš čia netoli).
Mezgimo fronte turbūt tik riešinės. Ko tai paskutiniu metu neprisimenu, kad ką dar būčiau mezgus. Dukrai tada kelias numezgiau, rodžiaus kažkada. Paskui tokias linines numezgiau, tokį bandomąjį variantą, tai ir tas ji susirinko. O paskui dar paprašė vienas numegzti jos draugei. Ji atrodo ispanė, gyveno metus čia Lietuvoje. Dukra buvo pakvietusi į kokį tai koncertą. Tai ji pamatė tautinius rūbus ir užsinorėjo kokią detalę parsivežt iš Lietuvos.
Čia tos lininės. Norėjau dukrai gimtadieniui numegzt, bet pradėjau, tai labai neaišku buvo nei kiek akių dėt, nei kaip megzt. Tai tokios jai platokos, bet patiko ir pasiėmė. Dabar bandau dar vienas nunert, gal tas gimtadieniui padovanosiu, bet irgi kol kas neiseka.
O šitos į Ispaniją išvažiavo