Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas.

Kažkaip buvau jus apleidus. Darbe sunkus laikas,  namuose irgi visokių reikalų ir šiaip kažkokia sulėtėjus, tai po to jau ir nebespėju, nebeišeina įsijungt. Šią savaitę trumpos atostogos, pasiėmiau tas 4 dienas prie joninių. Tai irgi atidavinėju skolas, Šiandien pas tetą buvau, rytoj ruošiuosi pas uošvius, pas kuriuos dabar irgi labai retai nuvažiuoju. Ir dar ta amžina kaltė prieš, tėvą kad tam mamos priežiūra tenka. Tai dabar esu pas tėvus (teta ir uošviai iš čia netoli).

Mezgimo fronte turbūt tik riešinės. Ko tai paskutiniu metu neprisimenu, kad ką dar būčiau mezgus. Dukrai tada kelias numezgiau, rodžiaus kažkada. Paskui tokias linines numezgiau, tokį bandomąjį variantą, tai ir tas ji susirinko. O paskui dar paprašė vienas numegzti jos draugei. Ji atrodo ispanė, gyveno metus čia Lietuvoje. Dukra buvo pakvietusi į kokį tai koncertą. Tai ji pamatė tautinius rūbus ir užsinorėjo kokią detalę parsivežt iš Lietuvos.

 

Čia tos lininės. Norėjau dukrai gimtadieniui numegzt, bet pradėjau, tai labai neaišku buvo nei kiek akių dėt, nei kaip megzt. Tai tokios jai platokos, bet patiko ir pasiėmė. Dabar bandau dar vienas nunert, gal tas gimtadieniui padovanosiu, bet irgi kol kas neiseka. :)

 

448424896_2841583095980439_2199777699312

 

O šitos į Ispaniją išvažiavo

448713698_1109878550107738_7866163020560

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 24 birželio 2024 - 21:48

Kerpena, labai dailu! Žaviuosi, kaip tu apie vusus pagalvoji.

Liniuka, nieko sau.... Kas čia galėjo būti? Ar tiesiog elektrolitų trūkumas? 

Aš šiandien atsibudau ir vos negriuvau, stengiuosi judėti lėčiau, nes sukasi planetos. Nepamenu, kad taip būtų buvę. Tikiuosi, praeis. Ir kol kas neįvyko jokio stebuklo dar, tikiuosi ką nors įspūdingesnio šiandien pamatyti. Nes kol kas labai deja vu jausmas, kaip pernai, taigi jokio naujumo. Graikiški bardakėliai. Griuvėsiai. Šiandien ieškosim įspūdingesnių paplūdimių.

Atsakyti

Labas rytas visoms  :4u: 

Mes jonines pas brolį šventėm. Nu nors man biški šventė pagadinta buvo, kažkoks neaiškus priepuolis buvo, staigiai spaudimas labai nukrito iki alpimo. Tai gerai, kad tas mano brolis pusiau daktaras, gavau tabletę ir druskos :D ir praėjo. Bet baisoka buvo paskui atsipalaiduoti, visi buvo pasiruošę mane į priimamąjį vežt :D

oho, mano ir visada link zemesnes puses, papasakok daugiau ka ten dare, kad zinot jei ka.. Vandeni su druska gert?  :hmm: Maniskiui budavo silpnumas uzeidavo tai vandens su cukrum duodavau gerti, akyse atsigaudavo  :D  dabar jau ilga laika nebesidaro taip.

Kerpena - linines kokios grazios  :wub:  :wub: kruopstumas neispasakytas  :wub:  :first: 

Restar - tikiuosi greit atsigausi, ir atostogos ims dziuginti  :rolleyes:  :wub: ech noreciau dabar ant papludimio pagulet dzin galetu but ir neispudingas - svarbu dirbt nereiktu  :yahoo:  :hihihi: 

Atsakyti

Kerpena, tos ispaniškosios kokios :wub:  nu labai.

Lininės tokios  nestandartinės, įdomu, kaip nešiojas, nes linas toks gi tysalinis

Restar-gal tiesiog atsipalaiduok ir mėgaukis :4u:  o tai kažko jaučiu lengvą nusivylimą :D 

Liniuka :blink:  kaip suprantu, tau tai nebūdinga. Gal čia koks persidirbimas? Sakei daug ir intensyviai buvo.

Ką aš savaitgalį šventinį? Ogi nieko įdomaus.. apsirijimas pas anytą.. bent jau su dukros šuniuku susipažinau :rolleyes:​ 

Atsakyti

Nežinau, kaip tos lininės nešiojasi, ar iš vis kada nešiojo, nes čia visai neseniai numezgiau.

O istorija buvo tokia, kad draugė, kuriai kažkada buvau numezgus riešines davė Juškienės knygą apie riešines pavartyti. Tai kartą dukra pavartė ir jai užkliuvo kažkokios ten nertos, tokios labiau dekoratyvinės. Todėl ir sugalvojau gimtadieniui numegzt, bet kaip sakiau, nežinojau nuo o pradėt, tai bežiūrinėdama tokia visia gražiai atrodančias megztas pamačiau tai va kažką tokio ir pabandžiau. O siūlai irgi tokie po ranka pasitaikė. :D

Restar, linkiu tau geresnės dienos, kad tos atostogos pagaliau prasidėtų. :rolleyes: 

Paskaičiau, kiek čia visoms visokių reikalų su sveikata :blink:. :4u: 

Prisiminiau, kaip pas mus atėjo nauja vedėja prieš kelis metus. Anksčiau ji kitame skyriuje buvo dirbus. O pas mus tokios jau visos vyresnės darbuotojos. Tai pasakojo, kad kai ėjo  į tas pareigas, kažkas sakė jai - tai gerai, ten jau visos vaikus užauginusios, neatsiprašinės iš darbo dėl vaikų ligų. :) Bet pasirodo, kai nebe dėl  vaikų, tai dėl savęs turi vaikščiot pas gydytojus.

Aš niekaip pas stomatologę neužsirašau, o  jau reikėtų. Neprisiverčiu skambint.

O šiaip tai man tokia beveik juokinga istorija  buvo paskutiniame apsilankyme pas gydytojus, bet tokia ne labai viešai pasakojama. :)

Atsakyti

Kerpena, susirask, kur internetu registruotis, nereiks skambint :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Pas mano stomstologę nėra internetinės registracijos.

Ir šiaip per esveikstą dar niekada niekur apart šeimos gydytos nepavyko užsiregistruoti.  Šitam minėtam apsilankymui  irgi taip buvo. Gavau siuntimą, pažiūrėjau internetu, niekur jokio laiko, net ir negreit, nerodė. O kai pagaliau po kelių savaičių prisiverčiau paskambinti, tai gavau už nepilnų dviejų savaičių. O galvojau jau ir siuntimas baigs galioti.

Kai dar buvo sergu.lt, tai man labai patiko, visada internetu registruodavaus ir dar tėvus kelis kartus į Santariškes esu užregistravus. O dabar niekur  nepavylsta. 

Atsakyti

Vis tik pridubliavo... Kokią tai neįprastą klaidą rodė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 25 birželio 2024 - 12:36

Labas dienas, 

Liniuka, kas tau ten??..  :blink: 

Man visada spaudimas pažemintas, galvojau šiaip, kad nieko tokio, bet visai neseniai perskaičiau, kad irgi gali būti pavojinga.

Kerpena, kaip faina, kad atsiradai  :wub:  Riešinės man lininės labai labai  :wub:  :wub:  Dėl dėvėjimo irgi abejonėse, bet kaip daiktas, tai labai gražus  :4u:​ 

Mūsų savaitgalis prabėgo kaime  :wub:  Tobulas oras ir kompanija  :wub: 

Ir vaiko vidurinio gimtadienį atšventėme.

Viena tik blogybė ištiko - po ilgo laiko apsirijau iki negaliu  :oh:   :lol:  :lol: 

Vaistažolių prisižoliavau  :wub: Nors čiobreliai dar tik tik pradeda žydėti, bet liepos tai buvo pačiame gražume  :wub: 

Atsakyti

Man tai visai pavyko užsiregistruot ir per esveikatą. Tik kad ten filtrai nusimuša, t.y. atsifiltruoji, įlendi jau į konkretaus laiko rezervavimą, jei netinka, grįžti atgal ir vėl iš naujo filtruoji. Tai nerrrrvai neatlaiko, pametu ir kitą dieną vėl pradedu iš naujo. O dar ten, toj esveikatoj, nėra visų duomenų. Man reikėjo nosies ertmių echo padaryt, susiradau laiką, užsirašiau- ateinu, sako jūs krūtų echo užsirašėt.. tai iš kur man žinot, jei nėr parašyta... tai tipo-reik skambint. Nu jei yra tokia galimybė neskambint, tai tipo negaliu naudotis tuo?? Aišku, kad padarė tą echo-nuvedė kitur, bet per purkštavimus. Kitą kart kaip tik krūtų echo reikėjo, tai pasirodo užsirašiau pas vaikų gastro echo :lol:  aišku, ir vėl padarė, bet neseniai tik pamačiau, kad esveikatoj ir liko, jog buvau pas vaikų gastro echo :D .

Kerpena, o tai gal pakeist stomatologę bus paprasčiau ir greičiau nei paskambint susiruošt :rolleyes:  juokauju žinoma.

Neseniai gi buvau laiko planavimo seminariuke, tai va ten buvo ir apie atidėliotojus punkčiukas. Tai sakė, jog padeda susiplanuoti tą atidėliojamą skambutį, t.y. užsirašyti sau, kad tada ir tada skirsi laiko tam skambučiui, net susirašyt planelį, ką kalbėsi. T.y. kai įtrauki į dienotvarkę nekenčiamus atidėliojamus darbus, tai tiesiog neleidi sau atidėti.

Atsakyti

Kerpena, duok telefoną, užregistruosiu :) Tik laiką pasakyk, kada tinka :)

oj, tiksliai, einu skambint pati-  ta proga vyrą reik užregistruot pas dantistę.

Rugsėjį laukia vestuvės, minimalios. Užmačiau savaitgalį nuolaidas šviesiem bateliam. Užsimaniau dabar šviesių. Neišsirinkau, tai užsisakiau dvejus. Įdomu, nors vieni tiks, ar teks abejus grąžint? 🤭 ją ką, tai tamsius turiu. 

Atsakyti

O dar ten, toj esveikatoj, nėra visų duomenų. Man reikėjo nosies ertmių echo padaryt, susiradau laiką, užsirašiau- ateinu, sako jūs krūtų echo užsirašėt.. tai iš kur man žinot, jei nėr parašyta... tai tipo-reik skambint. Nu jei yra tokia galimybė neskambint, tai tipo negaliu naudotis tuo?? Aišku, kad padarė tą echo-nuvedė kitur, bet per purkštavimus. Kitą kart kaip tik krūtų echo reikėjo, tai pasirodo užsirašiau pas vaikų gastro echo :lol:  aišku, ir vėl padarė, bet neseniai tik pamačiau, kad esveikatoj ir liko, jog buvau pas vaikų gastro echo :D .

Mūsų poliklinikoje taip internetu leidžia vaikus registruoti pas bet kurį iš n oftalmologų. Nepatikėjau – paskambinau į registratūrą, kad pas kokį lęšiukus senjorams keičiantį nepataikytume, tai pasirodo po senovei – tiek vaikus, tiek paauglius gydo viena vienintelė gydytoja, prie kurios pavardės skliaustukuose prirašyta "vaikų", ir registracija visais tempais lapkričio mėnesiui jau vyksta, kai internetu neva laisvų laikų išvis nėra. Tai taip su tais skambinimų išvengimais... Būtume galiausiai išvis siuntimus praradę.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 25 birželio 2024 - 19:08