Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas popiet :).

Paskaitinėjau, tai trumpas maršrutas  - 3 km eiti iki to tarpeklio ir 3 km atgal, kad ten tik nosį įkišti, tai kaip ir nesiskaito beveik :).

Atsakyti

Restar, kokia temperatūra dabar Kretoje? Gali būti net ir uždarytas tarpeklis dėl per didelio karščio.

Atsakyti

Nežinau, aš dar Lietuvoj :D. Skirtingos biškį prognozės, na be mažiau 30 nebus turbūt. iki  35 dar eina pakelt, aukščiau - jau svyla viskas.

Bandau įjungt dzen budizmą, nors pas kolegę nuvarius lagamino net apsiverkiau kažkaip.

Atsakyti

Restar, junk dzin budizmą, viskas bus gerai, pamatysi ;)

Atsakyti

Nu taip, taip, tą patį dzin :). (Įsivalagizduok, sugebėjau palikti šiandien sporte ir megztuką, nors sąmoningai galvojau, kad kišu jį į rankinę, tai apsižiūrėjau tik grįžus.  Teko važiuot atgal... O dėl tympų skambinau budėtojai - tikrai valytoja buvo radus, bet nežinojo, kur padėjus, liepė perskambint, bet tada jau diedukas atsiliepė ir nieko nebežinojo...kažkur mėtosi  mano gerosios, nes labai tvirtai visus lašinius apspausdavo, kad net liekna su jom jaučiausi vr pilvo presą lengviau įjungt būdavo :)

Atsakyti

Tai kažkur vis tiek, matyt, ten yra. Galėsiu trečiadienį dar paklaust.

Kai labai norisi sviesto ir gali jį valgyt kilogramais, tai ko čia trūksta organizmui??  :lol:  :lol:  Riebalo tai kaip ir užtektinai visur  :oh: ypač ant pilvo  :oh: 

Ypač tas su druskos dribsniais, papuolė į akiratį per klaidą, tai dabar kaip apsėdimas apsiėdimas  :oh:  :lol:​ 

Atsakyti

Oho, gal kažko ir trūksta. Vit D? Nes riebaluose tirpsta? 

Atsakyti

Limit aš irgi sviesto dedu kaladėmis ant duonos, cinamonines bandeles, kurios jau ir taip plaukia svieste, valgau irgi tik susitepusi su sviestu🤦

Restar, raminkis, gi varai ilsėtis, svarbu pasas ir piniginė, o visa kita jau bus kaip bus. O bus tikrai gerai! 

Atsakyti

Tai dėl kelionės labai nesinervinu. Šiaip kažkaip dūšią spaudžia dėl daug ko, o finalizuoja viską ta pati mintis - esu nevykėlė, nu ir dar gyvenimas į antrą pusę ritasi.... Kai per darbą nieko daugiau nematau, tai kartais dar gaunu patvirtinimą, kad šio to verta, o kai to darbo nėr, kaip ir labai ne kažkas lieka. Namai nedžiugina, vaikai kaip vaikai, bet be didelių sėkmių, visokios sveikatos problemos visiems kad lenda, piniginė gana kuklius poreikius gali patenkinti ir jau nei minčių kaip užsidirbti, nei apskritai savo svajonių neturiu. Noriu tik visiems sveikatos ir kad vaikai būtų laimingi, save atrastų. O kai kieno tos paieškos mane jau labai vargina. ..

Atsakyti

Restar, nesijausk vieniša :4u: 

Gal su vaikais man tik paprasčiau, nors ir ten atrandu, kad kažko nepadariau, nedaviau, kažkur palaikymo nebuvo...

Bet iš esmės- apkaltinkim mėnulį (pilnatis) ir amžiaus tarpsnį :D 

Smagių jums atostogų! 

Atsakyti

Rimtai pilnatis? Nu eina ji peklon  :B​ . Tada einu kojinės pamegzt. Bent šitą moku.

Va, dar sugebėjau persipjaut pirštą, tada pamiršt ir ką tik išskalbtus šviesius rūbus patampyt. Tai ir pirštą patampiau, žiūriu, viskas kraujo lašais nutaškyta, pyp pyp, ėjau rankelėm dėmes skalbt...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 21 birželio 2024 - 21:23

Priedas  IMG_9617.jpeg   215,9KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti