Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O mes va, nei vienam kostiumo ir nepirkom. Bet turbūt reik stilių turėt, maniškiai tai tikrai švarko niekur nebūtų daugiau apsirengę, nebent kokios vestuvės būtų papuolę.

Vyriausias vaikas per 4 metus net tų kelnių išeiginių niekad nevilkėjo :D Pirmais metais covidas buvo, tai nebuvo kur, paskui pas tetą pagyveno, tai primaitintas buvo taip, kad į tas kelnes netilpo  :lol:  :oh: Dabar jau vėl neseniai sugrįžo į savo formas, tai gal bus proga kur kokiam darbiniam renginy apsirengt :) Klasikinės, tai iš mados dar neišėjo.

Kapseika, o studijų kryptis tavo vaiko, mano nuomone, tai labai net gera! O ir toliau nuo tėvų vaikinui, tai tik geraiu gal. Savarankiškumo įgis. Tik kad tokie reikalai per kišenę trenkia..  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Kapseika, labai smagu, kad mūsų vaikai tokie protingi, ir tikrai tik palaikyt reikia.

Kaip tik vakar dukros (daniškos) juokais klausiau, ar smegenys kaukolės nespaudžia :D  kai pradėjo pasakot apie savo magistrinį darbą, tai tik padrikus žodžius supratau...

Tai va, susitvarko tie mūsų vaikai puikiai. Lygiai kaip ir mes jaunystėj :D 

Apie atostogas nieko nežinau ir nenoriu žinot :B maniškės kukliosios su Kopenhaga numatytos rugpjūčio gale ir tuo ir apsiribosim

išleistuvės, tiksliau diplomo įteikimas, šį penktadienį-jokios aprangos nieks nereikalauja :D​  tai rasim spintoj manau

Atsakyti

Kapseikos mintis taip malonu skaityt ♥. Šaunuolis vyrukas, dar ir sugalvot reikia tokius dalykus studijuot. Didelė mano pagarba turintiems tiek smegenų, kad protingus moklus renkasi, t.y. ne humanitarinius, socialinius. Kad tik būtų įdomu. O šiais laikais niekuo negali būtt tikras, kiek tas truks (mano ir ne tik patirtis...).

O apie apsirengimus net juokas suėmė - tu rašai grynai mano samonės srautą :D. Čiupau aš tą maudymuką kad ir brangesnį, kad tik nebereikėtų daugiau niekur važiuot ieškot... Outlet parke pažiūrėjau dar šen ten, o galvoj sukosi mintys, kad gal turėsiu kuo apsirengt ir taip, apsieisiu be nieko naujo :).

Dar turiu aš, aišku, laiko išleistuvėms pasiruošti :). Bet neįsivaizduoju, kur tokio ūgio, kaip maniškis, vyrukai ieško padoresnių rūbų - kelnių ar švarko. Bent vieno tikrai, mayt, reikės. Gal pats susiras. Labai jau savarankiškas bent jau šiuo metu. 

O vasarai dvyniai priplanavę gastrolių su draugais, mažei pora stovyklų, dičkis, tikiuosi, dirbs pagaliau  :B .  Man pastaruoju mettu kuo mažiau žmonių aplink, tuo geriau.

Atsakyti

Ai prisiminiau, mano vadas pernai gruodį-sausį buvo Tenerifėj, visai patenkintas, ir oras neblogas ir pasivažinėjo ir pailsėjo.

Atsakyti

Man Gyčio išleistuvės penktadienį. Planuoju kažkokį kelnių- bliuskos derinį rengtis. Vieną iš trijų. Sugalvosiu paskutinę dieną. Man tik keisčiausiai, kad niekas absoliučiai nesitaria dėl jokių išleistuvių po oficialios dalies ir net jokių bendrų sveikinimų mokytojai. 

Viliaus į norimą gimnaziją nepriėmė- nėra vietų. Aišku, kad dėl vidurkio nėra, bet net nelaukė metinių rezultatų....  Dar į dvi kitas duosiu prašymus. Tik šansų mažai.

Atsakyti

Mes gruodžio vidury Nicoje buvom. +18 ir saulėta. Dar Maroke žiemą oras geras buvo, berods vasarį. Tik vandenynas šaltas.

Atsakyti

Limit, aš saviškį irgi bandžiau įtikint, kad nereikia kostiumo, imam gražias kelnes, marškinius ir bus liuks. Bet jis užsispyrė, neva visi bus su kostiumais, kaip aš be.

Nors realiai gyvenime, jam visiškai neįdomu, ką kas rengiasi. 

Ai, bet tiek to, gal net užsidės tą kostiumą ir vėliau, bent jau dalimis. 

Nes jis ir šiaip tokio klasikinio stiliuko mėgėjas, mielai dėvi kokias chino kelnes, marškinius, jei maikutes, tai praktiškai tik vienspalves, mėgsta megztukus, nedėvi jokių bliuzonų su kapišonais ir gyvenime nėra išėjęs į gatvę su sportinėmis kelnėm.

Kai jie su geriausiu draugu kur eina, tai smagiai atrodo, anas tai treninginis, o dar geriau, net žiemą dėvi sportinius, storos medžiagos šortus😁

Ai, dar tos išleistuvės taip kvailai suplanuotos, atestatus teiks penktadienį vidurdienį, o balius vyks šeštadienį. Tai reiškia, kad net du kartus reiks strajitis, bet tai penktadienį praktiškai tiesiai iš po darbo lėksiu... Čia jaučiu irgi reiks, kaip Niuma, kažką su kelnėm paderinti. 

Ai prisiminiau, mano vadas pernai gruodį-sausį buvo Tenerifėj, visai patenkintas, ir oras neblogas ir pasivažinėjo ir pailsėjo.

Tenerifėje buvom pernai. Nors apie tą pusę buvau pagalvojusi, gal net kruizą po kanarų salas. Kolegė pernai plaukė, tai grįžo labai patenkinta. O ir kaina tokia nu laikoma, kai nereikia dauginti iš keturių. 

Mes gruodžio vidury Nicoje buvom. +18 ir saulėta. Dar Maroke žiemą oras geras buvo, berods vasarį. Tik vandenynas šaltas.

Va Nica tai visai įdomu, reiks pasiskaitinėti daugiau👌

Blogiausia, kad iš maniškio jokios naudos - suplanuosiu važiuos, nesuplanuosiu nevažiuos.

Restar, pavydžiu tavo vyro😁

Atsakyti

Ai, o apie išlaidas tai bijau ir galvoti, labai tikiuos, kad studentas kaip ir žada, susiras kokį darbuką šalia studijų,bent jau kokiom pramogoms pasidengti.

Šiaip šie metai tokie pagerinti, regis visiems visko reikia,nors persiplėšk. 

Tai matysim kaip mes ten viską sudėliosim. 

Dičkis ir per vasarą planuoja padirbėti, ale ant atostogų su panele pataupyti, bet kad ta jo vasara jau už savaitės, bet iki šiol nieko apčiuopiamo. 

Tai sakiau, kad šito mes jam jau nepadenginėsim, antraip teks man antro darbo ieškotis. 

Atsakyti

Pyp, prirašiau daug ir nunaikino SM. Papyksiu. Artinasi audra...

Atsakyti

Aš tai kažkaip tikiuosi, kad iš didelio dėmesio bus mažai lietaus ir nebus tokio baisumo kaip gąsdina portalai. Bet mašiną dėl viso pikto į garažą įvariau. Jau esam turėję atvejį, kai po geros krušos stogo dažus gabaliukais nudaužė, o paskui rūdyt pradėjo. Na ir daržo būtų gaila, pomidorai gražiai noksta.

Atsakyti

Liniuka, jau lauke tavo pomidorai noksta??  :bigsmile: 

Mano dar tik žiedeliai kalasi, bet irgi gražiai atrodo. Gaila būtų gėlių ir daržo, jei ta kruša tikrai bus  :rolleyes: 

Dėl plnavimo, mano vyras dažniausiai viską planuoja visiems, bet ir kitiems kai kuriuosd arbus deleguoja. Ir kiekvienąkart bėdavojas, kaip jis čia vienas viską daro, kiti, tik ant gatavo jau varo ir kiekvienąkart sako, kad jau kitąkart tai tegul kas nors kitas organizuoja :D bet iki šiol vis dar tempia tą savo katorgą, gal vis tik nepasitiki kitais  :lol:  :lol: Slidinėjimą, aceit, mano pusbroliui perdavė, bet vis matau, kaip pats variantus tikrina  :lol:​ 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Atostogos baigesi, gryzom namo. As jau siandien i darbus gryzau, darbo daug bet is namu sia savaite pabaigsiu nes nezinojau kaip cia mano organizmas reguos i antibiotikus.

Kol kas baisumu nera kiek prisiskaiciau, nors aisku nemalonu, kartumas siaubingas kiaura para burnoj, skrandi skauda  :rolleyes: gyvenu ant laikmacio dabar nuo vienu tableciu iki kitu  :D​ 

Atsakyti