Limit, aš saviškį irgi bandžiau įtikint, kad nereikia kostiumo, imam gražias kelnes, marškinius ir bus liuks. Bet jis užsispyrė, neva visi bus su kostiumais, kaip aš be.
Nors realiai gyvenime, jam visiškai neįdomu, ką kas rengiasi.
Ai, bet tiek to, gal net užsidės tą kostiumą ir vėliau, bent jau dalimis.
Nes jis ir šiaip tokio klasikinio stiliuko mėgėjas, mielai dėvi kokias chino kelnes, marškinius, jei maikutes, tai praktiškai tik vienspalves, mėgsta megztukus, nedėvi jokių bliuzonų su kapišonais ir gyvenime nėra išėjęs į gatvę su sportinėmis kelnėm.
Kai jie su geriausiu draugu kur eina, tai smagiai atrodo, anas tai treninginis, o dar geriau, net žiemą dėvi sportinius, storos medžiagos šortus😁
Ai, dar tos išleistuvės taip kvailai suplanuotos, atestatus teiks penktadienį vidurdienį, o balius vyks šeštadienį. Tai reiškia, kad net du kartus reiks strajitis, bet tai penktadienį praktiškai tiesiai iš po darbo lėksiu... Čia jaučiu irgi reiks, kaip Niuma, kažką su kelnėm paderinti.
Ai prisiminiau, mano vadas pernai gruodį-sausį buvo Tenerifėj, visai patenkintas, ir oras neblogas ir pasivažinėjo ir pailsėjo.
Tenerifėje buvom pernai. Nors apie tą pusę buvau pagalvojusi, gal net kruizą po kanarų salas. Kolegė pernai plaukė, tai grįžo labai patenkinta. O ir kaina tokia nu laikoma, kai nereikia dauginti iš keturių.
Mes gruodžio vidury Nicoje buvom. +18 ir saulėta. Dar Maroke žiemą oras geras buvo, berods vasarį. Tik vandenynas šaltas.
Va Nica tai visai įdomu, reiks pasiskaitinėti daugiau👌
Blogiausia, kad iš maniškio jokios naudos - suplanuosiu važiuos, nesuplanuosiu nevažiuos.
Restar, pavydžiu tavo vyro😁