Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Išmetė man FB Belickaitę pasižiūrėt nežinau, kokiu tikslu, matyt, žinojo, kad mezgėja esu ir rasiu kažką įdomaus :D  :lol:  :lol: 

Kiek nertų drabužiukų ji turi!! Kokios suknelės  :bigsmile:  :bigsmile:  ir mergaitė jos apnerta.

Atsakyti

Restar, pasiimk knygą. Negi be mezgimo neišgyvensi :)​ 

Pirkau specialiai atostogoms žurnalą Happy365. Gulėjimui prie baseino. Tampa jau atostogų tradicija. Man labai patinka tos spalvingos nerealių žmonių istorijos. Bet skaitau tik per atostogas :). Pasiimsiu ir knygą kokią gal. Bet, žinok, lėktuve ar oro uoste man lengviau mezgimui susikoncentruoti nei skaitymui. O jeigu perskaitysiu greit, ką tada veikt? Kelių storų tomų nesivešiu - siūlai lengviau :). Nes jeigu patinka, tai pora dienų ir nėra knygos. Jeigu nepatinka... tai kam kankintis per atostogas? :). Žodžiu, be mezginio aš tikrai neskrisiu, faktas. Net jeigu ir nemegzčiau, man ramiau kažką turėti su savim, nes, o jeigu užsimanysiu? :). Šiuo metu rečiau mezgančioms nesuprast :D. Džiaugiuosi, kol yra kablys. Būdavo, kad visą vasarą jo nepagaudavau... Jeigu nemegsiu, tai tik skrolinsiu, faktas :D. Nes miegot anksčiau 24 val. niekaip neišeina.

Kolegė sakė, paskolins lagaminą, kurio negaila  :wub: . Tai tam tikslui pataupysiu.

 

Limit, sorry, o kas ta Belickaitė?  :ax:  T.y. kuri? Nes man tai nieko nesako, FB jų nemažai. Man krepšininkė matyta nebent. O kur tie mezginiai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 17 birželio 2024 - 16:56

Nežinau aš irgi tų belickaičių, kelios gal yra. Bet viena garbanota vis sraute pasitaiko. Ir neberandu dabar, net koks profilis ten viešino  :hmm: 15min gal. Buvo nuotraukos iš atostogų, gal Majamyje  :hmm:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 17 birželio 2024 - 17:13

Spėju šita https://www.instagra...no5anM0Nml0eA==

Ar ji pati neria?

Atsakyti

Keturios :D 

O Limit galvoje turi ex krepšininkę. Ji vis pareklamuoja nertus maudymukus. Ir aš kiekvieną kartą pagalvoju, kad nefaina, džiūsta ilgai.

https://www.instagra...jl5cmt5a3ByOQ==

Atsakyti

Saulės siūlas turi kažkokio tinkančio maudymukams siūlo. Manau tinkamas džiūsta greit. Kokiai lieknutei gal ir gražu. Man tai norisi visur tvirto palaikymo jr saugumo, kad niekas niekur nenuslinks, neprasišvies ir pan.

O panert vus kyla noras, bet nieko be servetėlių, staltiesės ir kepurėlių nesu nėrus, nepasitikiu savim, kad kas nors išeis, nesiorientuoju tam nėrime, kaip mezgime. Bet jei ne šiemet, tai vėliau tikrai įsidrąsinsiu :).

Atsakyti

Restar, nebus Kretoje, kur visas dienas praleisti automobilyje. Ten nėra kur važinėt taip ilgai. Mano svajonė - Kretoje keliauti ratu ir nakvoti vis kitoje vietoje.

Iš Kretos nerekomenduoju plaukt į Santorinį. Iš Atėnų pigiai nuskristi galima keliom dienom ir pamatyti ne tik Oia, bet ir kitą salos pusę su nuostabiais paplūdymiais.

Atsakyti

Va, dar triukas, kam sprandus skauda :D

https://www.facebook...mibextid=UalRPS

Atsakyti

Užsisakiau knygų :). Paskaitinėju kokius atsiliepimus. Širdis virpa prieš susitikimą taip visų nugirta, o man visai nepažistama vieta...

Mums tai bus kur važinėt :). Mes kol išsikrapštom, daug stotelių maudynėms, kažkur lėtai pavėpsot, tai jeigu be vakarienės viešbutis - grižtam gerokai sutemus, prieš vidurnaktį, jeigu su - vos ne vos spėjam paskutinėm minutėm. Šįkart kuklus viskas iskaičiuota, nežinau, kam jis mums, kai mašina visoms dienoms užsakyta, na, be pigus, vyras susigundė, vaikai tokiam nebuvę dar... Gal pagaliau pavalgys :D.

Atsakyti

Restar, kas skaitosi pigus, kiek vienam žmogui? 

Aš tai visai pasimetus su tom atostogomis, griūna visi mūsų planai, MB ir dičkis galimai neatostogaus kartu. Tad noriu ženkliai trumpinti buvimą Lt ir gal net galvoju tiesiai su maže iš Lt kur trumpam išskristi. Nes susidaro įspūdis, kad iš Hamburgo skrydžiai žiauriai užkelti.

Rudens atostogos irgi panašu, kad griūna, mažė galimai viena iškeliaus Prancūzijon, dičkiui jau mokslai bus prasidėję. Nors aš vien dėl mažės užsiblokavau laisvą, kad kur galėtume palėkt.

O dar ir žiemos tikras galvosūkis, gal ką saulėto patartumėt gruodžio pabaigai, sausio pradžiai keliaujant be vaikų... 

Atsakyti

Oi, Kapseika, mes neatostogaujam per vaikų atostogas, užkeltos kainos, negalim sau leisti, tai nieko nepatarsiu :(.  Ką sūnus studijuos ir kur?


O pigus viešbutis, palyginus su kitais, kaip 9 dienom ir įskaiuota. Chrissy's paradise. Nežinau, kokia kaina  :B . Bet žinau, kad mes neišrankūs, alkoholio ir pramogų viešbutyje mums išvis nereikia, baseinas gerai, kad išvis yra, vaikai neišlepę tuo klausimu,  nes geriau nematę, tai žinau, kad tikrai tiks :)

Nusipirkau maudymuko viršų už brangiai, nes vienintelis tiko ir patiko, užtat po to tik už 10 pinigų nusipirkau bridžus lininius su dryžiukais dangiškais, Graikijai pasiruošus. Knygos jau namie  :wub: , duosiu ir vyrui paskaityt. Graikas Zorba viena iš jų :).

Atsakyti

Sūnui dar liko vienas egzaminas, bet realiai abitūrą jau turi kišenėje, čia kažkaip taškus skaičiuoja, tai jis jau surinkęs tiek, kad būtų išlaikęs ir be paskutinio, nu bet manau, kad ir su tuo paskutiniu nebus ten labai blogai.

O studijuot, tai planuoja į Aachen universitetą, net 5 val. kelio nuo mūsų.

Et, bet jau nurimau, susitaikiau, pradžioje buvo šokas, praktiškai įsikurdinėjom su mintimi, kad vaikams būtų patogu ir studijuot gyvenant namuose, nes nuomos čia kosminės. O iš mūsų bent trys universitetinį ai miestai, lengvai pasiekiami. 

Net planas buvo įrengt atskirą butuką, gerai, kad sustojom ties laiptų nupirkimu😅.

O studijuos kažkokia ten jungtinę specialybę lyg fizika, informatika ir mašinų inžinerija ar kažkas panašaus. Jei sąžiningai, dorai ir nesikišu, neturiu ką patarti, tik drąsinu, kad viskas bus ok, svarbu yra noro, tegu ir daro, nors yra nemažai atklabinėjančių, neva labai sunku... Aš tikiu jaunystės sparnais, o galiausiai tik darydamas sužinosi, tavo ar ne...

Man dabar galvosūkis, ką išleistuvėms apsirengti, kažkaip niekas iš turimų netinka, ar tai morališkai pasenę, ar tai nelabai mamiška😁jetau, kaip nemėgstu apipirkinėti. Jau vien vaikinui kol kostiumą nupirkom, galvojau, kad išprotėsiu.

Nenorėjos nei per brangaus, nes neaišku kada vėl beužsidės, nei kokio visai pigenos, galiausiai neaišku kokios spalvos... kai jau ties dviem apsistojom, tai gal penkis kartus ėjo iš vienos pardės į kitą niekaip negalėdamas apsispręsti 🤦

Bet galiausiai grįžo laimingas, sako kad tikrai jį dėvės, bent jau švarką tikrai prie džinsų, nes labai patiko. O paskui išsiaiškinom, kad visos tos dvejonės buvo ir dėl kainos, geras vaikas, sako, nenorėjau jūsų apiplėšti. 

Va taip ir gyvenam, o aš jau noriu galvot apie atostogas, nors dar beveik 2 mėn. iki jų. 

Atsakyti