Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kretoj faina. O kurioje dalyje apsistosit?

Atsakyti

Sveikos, Visiškai netikėtai vakar grįžo mezgimo mūza 🥰

 

Priedas  Messenger_creation_8efbe996-7260-4c9c-b3c6-6275db15a00b.jpeg   187,57KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Agia Pelagia :). Kažkur apie vidurį, netoli Herakliono. Vyriškis šiemet nesitaręs sprendimus priiminėjo  :B​ . Negaliu bambėt, nes pati tuo klausimu ničnieko nedariau. Net domėtis nenoriu labai. Žinoma, mano vyras savotiškas, jo pasirinkimai dažnai netipiniai, bet kažkaip bus, mes pripratę pusę atostogų mašinoj praleist :).  Svarbu, neužkepintų iki 40+.

Atsakyti

Esu du kartus buvusi Kretoje. Vieną kartą prie Chersono, kitą kitoj pusėj netoli Chanijos. Chanija labai gražus venecijietiškas miestas. Samarijos tarpeklis fainas, ten galima rinktis ar eiti 6 km ar dvigubai ilgiau. Tik jei labai karšta, tai uždaro jį. Ir dar labai rekomenduoju nuplaukti į Santorinį. Nerealiai graži sala.

Atsakyti

Laba diena,

Rodos nuo ryto vasara sugrįžo kaip reikiant  :karsta: 

Tik vakar pasisodinau lauke prieš savaitę pirktus agurkus, pasirodo, dar 8 daigų reik. Kurią dieną reiks iki turgaus palėkt. Neapsiskaičiavau, kad lysvė pailgėjo :D

niuma, kas čia bus?? Tas siūlas tikrai fainas  :wub: 

Va, kur prabanga :D

https://www.facebook...MMk4qnH3u3BWwd/

Atsakyti

Nesu buvus. Seniau norėjau. Dabar net nežinau. Tiesiog patiko Graikija. Ir nesinori mašina važiuot šimtus/tūkstančius kilometrų. Ir valgiu nesinori rūpintis. Į Santorinį abejoju, ar plauksim. Nes kainuos, manau, nemažai, o x5, jau ir susidaro. Pasiliksim tą malonumą kada nors dviem su vyru. Svajojam, kaip keliausim pigiau, tik dviese :). Reiškia, aišku, to dar sulaukt. Gal kitais metais dvyniai jau nenorės kartu (viliuosi). Bent jau aš su vienu žmogum, tai nelabai benoriu. Užknisa pastaruoju metu visus juodai  :B . Ponaitis Visada teisusis ir kitus bjauriausiai tildantis  :B .

Reikia važiuot vieno kamuoliuko siūlų nusipirkt. Neklauskit, kodėl pirkau tik 6 Drops Belle  :B . Ankstesnei bliuskei sunaudojau 9 su trupučiu. Pagalvojau, kad šita mažesnė, tipo su negative ease turėjo būti. Bet vietoj 3,75 virbalų, paėmiau 3,25, nes tik tokius turėjau, kai reikėjo pradėt (Trakų Vokės dvare) ir dar sukaliau tankiai, tai ir prašom. Bet vis tiek galėjau nusipirkt 7 iš anksto, nu  :B . Gal dar rasiu ką pistacijų. Nors realiai tai neapssiprendžių, ką man pridėt prie tos moheros  :B​ .

Atsakyti

Limit, ir man fainas. Smagesnis, nei mėginuky išbandžiau. Va šitas planuose:

 

Priedas  Screenshot_20240616_122525_Drive.jpg   120,61KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

O ten tas pūkas irgi iš to paties siūlo, ar dėjai kažką? Man dangaus žydrumas toks vasariškas ♥, pati prisiminiau šiandien, kad pernai Textilite pirkau lininę bliuzelę dangaus žydrumo ir kaip tik apsirengiau. Turiu ir lino tokios spalvos. Bet kas dabar atsimins, kiek aš jo pirkau ir kam :D.  Kkią nors tokią kašmyrinę bliuzelę norėčiau nusimegzti. Tik spėju, kai mano pečiai nuolaidūs, tai tokia konstrukcija gal nelabai. Geriau eilinis reglanas, apvali koketė arba nuleisti pečiai.

Ai, nu. PIrkau siūlų. tą vieną, kurio reikėjo. Ir 13 naujų  :B . Galėjau palaukti, paieškot kur babinom tinkamos spalvos, bet... Nu tingiu ieškot jau, kol nebuso skubu, tai dar buvo tų siūlų panašių, bet reikia važiuot toli (į Riešę), čiupinėt. Tai spontaniškai pagriebiau ir tiek. Siūlų miške. Pasisekė vėl, kad vyras, skaitantis knygas ir nebijantis paklausti, ko ieškau, buvo, o ne ta moteriškė. Tai ne tokia nemaloni patirtis. Bet dabar sveikas protas sako, kad vežtis moherą megzti į Kretą, tikrai nėra protinga  :B . O kojines vakar pradėjau ir noriu megzti raštuotas būtinai. Tai ką - gi aš neturiu tinkamų lėktuvui 2,5 virbalų  :oh: . ir pirkt nenoriu, nes valiniais man patinka, spec dėl skrydžio nepirksiu  :B . tai va, reikės kažkaip su savo protu ir logika tartis, ką visgi man norėt megzt. Nes kažkiek tikrai norėsiu, ypač lėktuve. Ir 9 dienos man jau perdaug keliaut  :B , norėsiu kažko sau įprasto.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 17 birželio 2024 - 14:35
Toks siūlas. Eina iš to paties spalvos ir faktūra skirtinga. Bet jei matysiu, kad trūksta kiekio (nes paėmiau vienintelius buvusius 6), tai po krūtine dar padryžuosiu įterpdama po dvi eilutes retkarčiais miksa šviesaus žydro su šviesiu storį atitaikius.
Atsakyti

Labai fainas modeliukas  :wub:​ 

Atsakyti

Restar, pasiimk knygą. Negi be mezgimo neišgyvensi :)​ 

Atsakyti

Aš į Romą irgi mezginio neėmiau. Bet žinant mano vyrą ir jo planą, buvau nusiteikus, kad net neturėsiu laiko mezgimui :) Bet ir šiaip, šiais metais dabartinis - pirmas mezginys, kurį su malonumu mezgu :) 

Atsakyti