Nuu kai kurie vyrai moteris kaip puošmenas renkasi, o moteros šuniukus
Ai geriau nesigilint, nes iš tiesų šitoje šunų srityje ne mažiau visokių emocijų, skirtingų įsitikinimų, negu kokioje lieknėjimo ar maisto
Man muzikos dienos. Kolegė atostogauja, tai leidžiuosi fone muziką, kai netrukdo dirbt.
Laba,
puošmenai užtenka pliušinio žaisliuko
Bet jo neišsivesi prieš kitus pasipuikuoti, foto į FB nedėsi .
Sveikai tu mąstai, Katuk, kaip visada . Bet nepasaint visų rūpesčių, gyvūnas yra džiaugsmas. Kad tik nesirgtų. Kieminukai būna sveikesni. Man plaukai šiaušėsi, kaip buvusi kolegė įsigyjo, važiavo net į Lenkiją, brangų retą šunį, kuris man atrodė, kaip paprastas kaimo kudlius tik su krūva problemų - tai jam bambos išvarža, tai akys pūliuoja, tai odos alergija, tai ausis valyt, tai plaukus iš tarpupirščių valyt, čia tai vargas. Bet vaikų neturi, tai turi kuo rūpintis . Įsigijo dar vieną retą prabangų, vis matau, kaip laurus skina visose parodose, o to pirmo jau niekur neberodo, gal visgi brokuotas pasitaikė....
Vakar dariau perlinių kruopų rizotto su grybais. Pirmas rizotas (gal perlotas ) mano gyvenime - kuo tai skiriasi nuo košės??? Visi valgė, tik kiekiai skyrėsi. Aš likau labai soti iki nakties (privalumas!), mažoji trijulė apsisukę lakstė valgyt tai bananų, tai trapučių su medum . Sąmoningumo galvoti, ką valgau šiuo metu vis dar užtenka. Bet laukia savaitgalis, kepta mėsa pastoviai.... Nieko dar neišmąstau. Žinau tik, kad daug judėsiu ir išvis mažiau valgysiu.
Laba,
Bet jo neišsivesi prieš kitus pasipuikuoti, foto į FB nedėsi .
Sveikai tu mąstai, Katuk, kaip visada . Bet nepasaint visų rūpesčių, gyvūnas yra džiaugsmas. Kad tik nesirgtų. Kieminukai būna sveikesni. Man plaukai šiaušėsi, kaip buvusi kolegė įsigyjo, važiavo net į Lenkiją, brangų retą šunį, kuris man atrodė, kaip paprastas kaimo kudlius tik su krūva problemų - tai jam bambos išvarža, tai akys pūliuoja, tai odos alergija, tai ausis valyt, tai plaukus iš tarpupirščių valyt, čia tai vargas. Bet vaikų neturi, tai turi kuo rūpintis . Įsigijo dar vieną retą prabangų, vis matau, kaip laurus skina visose parodose, o to pirmo jau niekur neberodo, gal visgi brokuotas pasitaikė....
Vakar dariau perlinių kruopų rizotto su grybais. Pirmas rizotas (gal perlotas ) mano gyvenime - kuo tai skiriasi nuo košės??? Visi valgė, tik kiekiai skyrėsi. Aš likau labai soti iki nakties (privalumas!), mažoji trijulė apsisukę lakstė valgyt tai bananų, tai trapučių su medum . Sąmoningumo galvoti, ką valgau šiuo metu vis dar užtenka. Bet laukia savaitgalis, kepta mėsa pastoviai.... Nieko dar neišmąstau. Žinau tik, kad daug judėsiu ir išvis mažiau valgysiu.
šiaip tai aš visai norėčiau kažkokio gyvūno... bet vat tas požiūris į tuos veislinius biškį jo, yra ir nervina. išsigimsta visi gyvūnai. gal tai ir yra savotiška evoliucija
ir Kerpena teisi, kad labai daug visko, ko neįmanoma žinoti ir kad negali būti vienos kažkokios teisingos nuomonės tuo klausimu.
apie perloto. nu tiesiog kitoks gamybos procesas. jeigu darei pagal rizoto gamybos taisykles. aš kartais ir grikius taip pagaminu. tiesiog įvairumo dėlei.
tik va, kodėl sotumo pritrūko nes mane tai perlinės kruopos užkemša ilgam.
dėl keptos mėsos. kur ją kepi? jeigu griliuje, lauke ten kažkur, tai galima mėsytę į foliją vyniot, bus mažiau blogio, t.y. kepto riebalo. ir gausiai pasikept daržovi ant to pačio lauželio.
Liniuka, o tie dryžiai tik šonuose, ar gal visa nugara dryžuota?
nebloga, bet noriu ir priekyje kažkokio pamarginimo
Katuk, gaminau pagal receptą. na, bet nepaisant skirtingo gamybos būdo, rezultatas tai tas pats, sakyčiau . Mane užkišo rimtai, o augančių organizmų niekaip , ypatingai kai kurių, kurie mažai valgė .
Šašlykinėj viskas kepama, neturim dar nieko padoriau.
Nežinau, ar nugara dryžuota.
Dėl perloto skirtumo nuo košės tai kąašžinau. Gal biresnis gaunasi. Plius kruopos sultinio prisigeria.
Dropsų siuntinys jau kažkur LT, pirmadienį bus Vilniuj. Bet paimsiu aš jį tik penktadienį. Soriuks, jei kuri labai nekantraujat pradėt megzt.
Sakyčiau kaip tik rizotas labiau kreminės tekstūros turėtų gautis
Restar, tai šašlykinėj kepama mėsa ne toks jau ir didelis blogis. Nes riebalai nuvarva. Bet galima įsitaisyt tokias suvožiamas groteles, ir ten dėti mėsytę ar žuvytę įsuktą į foliją. Bus troškinta, o ne kepta.
Liniuka, tai vistik išvykstat kažkur. Faina.
O man ši vasara itin darbinga..
sektiskai ir as siandien ta perloto dariau . tik pas mane buvo baravykai is saldiklio. biski itarkavau dziovinto baravyko , tipo del kvapo, bet kad ir taip jo netruksta. vyrui telefonu aiskinau, kad gaminu ... tai sake tik daug nepridaryk, jei bus nevalgoma merkiau stikline perlovkes is vakaro. nu ka as zinau. kai as siandien apaprt dvieju bananu ir 4 abrikoseliu svieziu nieko nevalgius, tai man atrodo bus skanu gal nu bet tikrai kose su morkom ir grybais . vesimes vakare i soda valgyt dviese.
Nesigilinau, kaip ten tie perlotai darosi, bet kiek žinau rissoto, tai kaip tik ne birūs, o tokie glitūs ryžiai gaunasi.