O, kaip tylu vėl . Aš po rytinio savaitgalinio apsipirkimo - į mezgėjų brunchą, po jo - namo, apsitvarkyt, pavalgyt, susikraut į sodą, knisau savo siūlų podėlius, ką čia norėčiau megzt, nes tuoj baigsiu bliuskę (nors panašu, kad reiks papildomą kamuoliuką pirkt), sode sukišau rankas į žemę net nepastebėjus, tada vakarienė - vėl šviežios bulvytės su voveruškom grietinėlėje, nuodėminga . Dabar stebiuosi, ko skauda nugarą ir eisiu vėl pamegzt. Brunche - kaip visada faina atmosfera, naujos pažintys ir jau "senos" pažįstamos, daug įkvėpimo. Kiekvienąsyk " parsinešu" ką nors konkretaus. Šįsyk sužavėjo mezginyje šitas siūlas: https://www.pasaulio...e-linas-viskoze. Sudėtis panaši į Belle, bet kokio švelnumo, pagalvojau, kad šilkas. Gundysiuosi kada. Nors vasarinių mezginių man beveik gana. Dar iš Latvijos moteris buvo su tokiu originaliu mezginiu. Ne tai kad kopijuoti norėčiau, bet kūrybiškumą skatina. Ir begalybiškai kruopštus, atrodė kaip fabričnas. Kas dažnai sutinkama pas rusakalbes.
Messenger_creation_76b87422-abff-479c-8f72-b52dae6e3d11.jpeg 104,67KB 0 Parsiųsta kartų
O į kambarėlį įdėsiu iš Niumos pirktus vernito pusaloakės siūlus - gal kuri nors turit 1-2 kamuoliukus. Nepamenu, kiek pirkau, bet randu tik 5. O man ir vėl įvyko nušvitimas, kad nereikėtų pirkti naujų siūlų, šitie tiktų prie turimos žalsvos moheros.
Būsiu dėkinga, jei pažiūrėsit .