Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Giedrė Skupienė, Gyvenimo raktas

Atsakyti

Labas rytas,

 

Šiandien va, Maximoj kaip tik radau :D

 

 

Priedas  Lagaminai.jpg   274,06KB   0 Parsiųsta kartų

 

 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 12 birželio 2024 - 09:37

Super, reikės važiuoti pačekinti. Dažniausiai važiuoju apsipirkti į LIdl ir turgų, o Maximos prekes Barbora surenka ir atveža - kaip ir šiandien ryte, tai tokių dalykų galiu ir nepamatyt. Sūrio lazdelėms gera akcija (mano vaikai labai jas mėgsta kažkodėl), ledų į šaldiklį pasikroviau - Pols ir mango bei braškių šerbetiniams akcija  :B .

Atsakyti

Niekada nesu turėjusi to kieto plastikinio lagamino, kažkaip man jie nepatikimai atrodo. Bet čia tik mano įsivaizdavimas, visad pasaulis naudoja ir nesiskundžia.

Atsakyti

Mūsų plastikiniai. Laiko kol kas. Turim ir medžiaginių pora.

Atsakyti

Viena nedrįsau pirkti. Kažkokie įtartinoki pasirodė. Pažiūrėsim kur kartu su vyru.

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

plastikinis lagaminas pas mane laiko jau 8-us metus, tik as pries skrydzius ji apsuku plevele, super viskas, tik maniskis ne is maximos, ten kaip kokybe nezinau…

tyrimai padaryti, leukograma, bendras kraujas, crb parejo kaip uoga, ner prie ko prisikabint  :rolleyes:  :D nezinau ka anglijoj ten jie matuoja. Vitaminas D ties grindim velkasi, gavau stipriu vitaminu. Na ir zinoma didziausias pylori rodiklis  :oh: gavau antibiotiku kokteili dviem savitem, vaistinei 180 euru palikau   :frusty: tikiuosi isnaikins ir skrandis problemu tiek nebedarys.

Atsakyti

Msum - tai nuėjo tas nerimas dėl ko baisiau, ar ne? D trūkumas nuovargį gali duoti, apie Pylori nieko nežinau, bet gal ir tai prisidėjo?

Mano tyrimai irgi geri, tik cholesterolis MTL pakilęs. Tai sulauksiu eilės, pasidarysiu kaklo kraujagyslių echoskopiją, jeigu nesikaupia plokštelės, nesuksiu sau galvos. Dabar irgi nesuku, bet kažkaip amžėjimo visokie ženklai ima įkyriai lįsti ir po truputį bandyt sunervinti. Dalyvauju tokiuose streso valdymo mokymuose fainuose (su Liana Mogišaite, kuri draugele beveik patapusi, nes nemažai bendrų veiklų turėjom), kur labai fainos įžvalgos, visokie pratimukai, triukai, kaip pasigerint gyvenimo kokybę, pasirūpinti savimi iš anksto, padėti užbaigti streso ciklą. Tai jaučiuosi daranti kažką dėl savęs į gerą pusę. Gal net įgysiu naudingų įgūdžių ilgesniam laikui.

Sujungiau bliuzės kūną po pažąstim, liko tik mezgimas žemyn ir iki kelionės turėčiau kuo apsirengti. Nors nieko neaišku dėl dydžio ir atrodymo. Nes turi būti su negative ease, o aš nežinau, kas ten išeina ir ar man tokia tiktų, tai didinau, Su laisvom bliuskėm/megztiniais visada lengviau -  5 cm ar daugiau šen ar ten - gali sakyti, kad taip ir reikia. Aš niekada perdaug ir nesismulkinu. Maiše gera pasislėpti :). Nervina, kad nepavyko išvengti tų eilių, kur skiriasi mezgimas pirmyn ir atgal, rusiškai "čeredovanije". Taip norėjau megzti kuo greičiau pirmyn, kad neįdėjau pakankamai pastangų to išvengti. jeigu būčiau žinojus kaip - gal ir būčiau labiau bandžius. bet kai pradėjau net neturėjau 3,5 virbalų (liko namie kitam mezginy), kad pabandyčiau suderinti į vieną pusę mezgimą 3,5, į kitą 3,25. Žodžiu, gavosi toks pasiteisinimas iš anksto. jeigu modelis iš principo patiks - bandysiu kitąsyk dailiau nusimegzt, jeigu nepatiks - sunešiosiu sode :).

Atsakyti

MsuM, čia jau LT pasidarei? 

Na, viskas kaip ir logiška-vit D trūkumas sukelia nuovargį, pylori uždegimus. Sveikatos tau :4u: 

aš irgi šiandien kraują nusileidau.... feritiną pasitirt noras sugrįžo :D  bet sakė, kadangi ir B12, tai rezultatų greit nelaukti. Buvau Antėjoj, man priešais darbą,labai patogu :rolleyes:  žiūrėsim,nes jeigu ne tame priežastis, tai irgi reiks paieškot, ko nepametus

Atsakyti

Mano feritinas net 25,51 va šitoje skalėje: 4.63 - 204 . Kaip ir turėtų būti bent 40, anot gydytojos, arba kaip mano kolegė žinovė sako 60-70, bet aš kai tokių skaičių nemačius, tai man daug, kiek yra. Ilgokai geriu geležį (Ecosh), tiesa, dabar dažniau magnio paimdavau vietoj geležies vakare.

Atsakyti

Nerimas nuejo, jei butu kas baisiau gydytoja seimos sake kraujo tyrimai nebutu tokie, sake tvarkytis su nerimu. Paklause ar zarnos ryt nenoriu, tai sakiau dar nesijauciu taip prastai, tai nusijuoke sako antibiotiku israsysiu tada. 

greitai cia pas jus lietuvoj, nuleki susitvarkai, tik pinigu turek apsimoket visiem  :rolleyes:  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Dėl pylori dvi nuomonės. Aš irgi ją turiu. Čia iš esmės mitybą reikėtų keist. Antibų negėriau. Jie laikino poveikio būna, jei lieki prie tos pačios mitybos, tik plius žarnynui didelis neigiamas poveikis. Tai gyd susakė abu variantus, kur pasirinkimai- arba keist viską iš esmės, arba ji vėl prisidaugins, tik dar plius antibų būsiu prigėrus. 

Atsakyti