Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mūsų mažė buvo irgi nusiskėlus priekinį dantį, tai kurį laiką irgi stebėjo, darydavo ten kažkokius šalčio testus, kad įsitikinti, kad neužmirinėja tas dantis. 

Atsakyti

O varge varge, su tuo jaunimu :4u:  :4u:

Nors aš ir pati jaunystėj esu nosį susikreivinus :D  tik be operacijų apsieita.

Nežinau ką papasakot... 

Į branchą kažkaip netraukia, žmonių gausa, o ir bendraut kažkaip sunkiai prisiverčiu. Aišku, kad nuvykus visai džiaugčiaus, bet šiaip kol kas nepasigendu.

Mezgu mažai. Labai mažai.

Žaliasis baigtas, bet laukia eilės ant lyginimo lentos...

Ryt toks juokas-turiu seminarą apie laiko planavimą, bet tuo pat metu turiu pasidalint į tris dalis, nes būtina būt dar dviejose vietose. Tai būsiu matyt papiktinta.

Ai, užsisakinėjau iš kiniečių visokių nesąmonių, ir buvau net pamiršus, kad siūlų prisikroviau :lol:  kažkokių su žvyneliais. Nu atrodo visai nieko, bus pridėtinis. Sudėtis pagal aprašą tai tiesiog blizga-medvilnė, linas, šilkas. 50g-350 m, žvyneliai miniukai.

Atsakyti

Aš dar šiandien su Palangos kontrolieriais laiškais ir telefonais aiškinaus, kad anuliuotų neteisingai išrašytą baudą. Anuliavo po antro skambučio. Patys mano auto raides suklydo. 

Dabar su Vilium derybos - eit ryt į mokyklą ar ne. Ir žinau, kad tikrai ne dėl nubalnotos nosies, bet kažkam nepasiruošęs. Nenusileidžiu. 

Emiliui ryt mokslų pabaiga. Puokštę nuo klasės nupirkau. Kita mama - vaišes vaikams. Bus dvi pamokos linksmybių ir namo. 

Atsakyti

Laba diena, 

Ateinu čia ir labai pasigendu Kerpenos  :unsure: tik vis pamirštu parašyt..

MsuM, kaip tau sekasi?

Parodyk, katuk, tuos siūlus  :bigsmile:​  kokia spalva?

Atsakyti

Ir aš pasigendu. Kerpena, aū - ar bemezgi? Kuo gyveni?

Vargstu nuo vakar su per silpnais akiniais, bet, laimei, nors tokius turiu. Nes kitaip nei dirbt, nei megzt negalėčiau :(. Šiadien turėčiau pasiimti pataisytus. Dalį sunkaus darbo vakar nudirbau - jungiausi prie esveikatos ir ieškojau registracijų. Kokios 5-6 gal pusė bėdos pavyko, dar pora liko, nes nerandu nieko gero. Savo norimos gydytojos išvis nėra grafiko. rie dičkio negaliu prisijungti, tai teks jam pačiam tuo užsiimt.

Vakar visą dieną iš darbo dirbom, pasiplanavom į priekį kai ką, papietavom ir vėl ilgam išsiskyrėm su kolegėm. jaučiu, tik rugsėjo pradžioje kur susibėgsim.

Pamažu susiperku, ko reikia atostogoms, bet laiko mažai jau... kadangi bagažą registruotą teko nusipirkti, tai vyras tik 3 vnt ėmė, dabar galvoju, kad reikia nusipirkti bent 1 lagaminą. Nes kai turėdavom bent 4, tai ir mažiukai sueidavo, pasiimdavau porą iš darbo. dabar namie vienas didesnis yra, vienas nedidelis jau senučiukas mano. Ir dar reikia didesnio. Kartą metuose prireikia, nenorėčiau permokėt kokiam firminiam. Kur jums kiltų mintys ieškoti nusipirkti lagaminą? Pažiūrėjau Vinted, bet ai, iš foto nesimato dydis, ne visi parašo išmatavimus, žodžiu,vargas atsirinkt, o dar ir defektai gali būti neaiškūs. 

Dar liemenėlės viršutinę dalį norėčiau atsinaujint, nes nebepatinka. 

Atsakyti

Jei ne Vinted ir nereik kokio tai gero brangaus, tai visai neblogų ir paprastuose prekybos centruose būna. Mes esam pirkę Norfoj ir naudojam jau gal septinti metai. Didelio tikrai tik kokį kartą/du metuose prireikia.

Kokia čia viršutinė liemenėlės dalis?  :hmm: 

Atsakyti

https://www.lagaminaivisiems.lt/ 

Aš čia pirkau kelionines kuprines ir lyg lagaminą. Dydžiai pagal leistinas skirtingų kompanijų normas. Ir kainos normalios.

Atsakyti

Limit - nusišnekėjau :). maudymuko viršutinė dalis, t.y. liemenėlė :).

Ačiū už patarimus. Man reikia tieisog neblogo. Vieną iš Maximos turim, bet ten kažkaip akcija buvo, ant kelio painiojosi jie. paprastai tai aš jų ten nematau. Norfos išvis niekur pakeliui nėra, net nežinočiau, kur važiuot, kad rasčiau.

Atsakyti

Aš irgi Niumos nuorodoj pirkau :rolleyes: kažkada.

Atklausiau šiandien seminarą apie laiko planavimą. Šiaip lektorė labai faina, profesionali, bet plę išėjau dar labiau susierzinus, jog nieko nespėju. Ir net neturiu jėgų metodus prisitaikyt. Tikiuosi kažkada susikaupt ir pasidaryt pagrindus, nes tam irgi reik laiko.. pradžiai reik tuos laiko vagis susigaudyt :D

Siūlai va-sudėtis irgi matos, kaina gal ir ne tokia maža, bet man būtent spalvos tokios reikėjo, o dar jei sudėtis nesumeluota.

Priedas  Screenshot_20240611_163136_Temu.jpg   170,96KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katuk, kas per lektorė?

man šiadien jau taip lėtai dirbasi, taip sunkiai dėmesį sutelkiu, kad tik dabar imu įsivažiuot. Vėl laisvalaikio sąskaita. Bet pati kalta, niekas darbų nepadarys.

Taip skaniai pavalgiau - šviežios bulvės su padažu - šoninė, svogūnai kepti, voveruškos, grietinėlė, svogūnaiškiai ir krapai, ir kefyras su šviežiai raugintais agurkėliais, svogūnlaiškiais ir krapais. Apsivalgymas. Paprastai, kai pirmos, tai būna nedaug, bet kad vyro brolis nemažai pririnko, gavom visą indelį, kur būna braškės po 1 kg maždaug, tų voverškų ir dar raudonviršį bei baravyką ♥. Tai maniako dabar savaitgalį iš miškų neištrauksi :).

Atsakyti

Viskas, baigiau savo 7 dienų auditų maratoną, nei rankyčių nei kojyčių, bet jau galiu pagaliau pradėti svajoti apie atostogas.

Lagamino ir man gal reiktų. Pirkčiau gal internetu iš kokio pigu.lt

Atsakyti

Emilis baigė mokslus. Iš dalies ramu, iš dalies- kažkiek namie sėdės. 

Aš tęsiu reabilitaciją. Vis naujos kinezės ir vis kažką naujo su manim daro. Šiandien- o jums senai taip riešas traška? Nežinau, sakau, anksčiau niekas taip netraškino. O čia dėl to, kad kairės rankos vidurinis pirštas durniuoja- jėga dingus. Berods sakiau. Šiandien visaip įdomiai rankas sukiojo - nervus tampė :)

Atsakyti