Labas dienas,
Ojoj, niuma, tai panašių bėdų turėsit, kaip ir mes su Rusne... Užjaučiu
Mes dar nieko nepradėjom ieškot dėl dantų. Dar tik vakar didesnį kąsnį sukramtyt pradėjo. Normaliai dar neprasižioja, bet užtat veidas jau visai neblogai atrodo, dabar tik reiks randus kažkaip mažint. Pirkau tą tepaliuką (kainos tai nenormalios 6g - 25Eur), sakė reiks pusę metų ar ir daugiau naudot. Nelabai palankus tas vasaros metas randams irgi.
Dėl akinių Restar irgi labai suprantu.. Va, kaip tik naujus pasidariau, tai ojojoj kaip nuskausmino piniginę.. Ir po visko dar jaučiuos neypač tinkamus pasirinkus, nėr to džiugesio save pamačius Bet kai retai save pati matau, tai kiti galės žiūrėt į mano akinius
Į tą brančą tai norėčiau, bet vis neprisitaikau laiko. Jau net sesė nuorodą vakar atsiuntė, o jai kažkokia jos draugė, kuri žino, kad aš mezgu
Apie žemės ūkį - vakar pirkau turguj ir agurkų, ir pomidorų. Viskok dar yra, visko pilna. Bet kadangi man išvažiavus pradėjo lyt ir niekas nesukasė lysvės, tai taip ir liko vargšiukai maišiukuose. Link vakaro važiavom į koncertą Bernardinų bažnyčioj. Konkurso laureatų pažiūrėt. Vyro sesuo bažnyčios chore gieda, II vietą laimėjo. Kažkoks konkursas, kur J. Leitaitė organizuoja. Gražus buvo renginukas
Tai kai grįžom, prieš dešim dar vyras nuėjo tos lysvės sutvarkyt nes šiandien ryte išskrido į komandiruotę, tai nebus kada. Turėsiu šiandien darbelio po darbo smagaus