Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu tiksliai... Įmonė užsideda šventės pliusą ir žmonės darbus padaro, 2 zuikiai vienu šūviu :).

Man laisvadienis, tai ką - išsisiurbiau, grindis išploviau, pasportavau, pašte buvau, apsipirkau - 4 pilni krepšiai, grįžus prie puodų, paruoštukų, neseniai pyragą pašoviau, dukros laukiu grįžtant, tik nugarą ištiesiau...

Mašina, kurią ketinom nuomotis, nušvilpta, nervas ima, kad vyras toks palėtintas, per durną galvą brangiau mokėt teks... Kur trumpa, ten ir trūksta  :B​ .

Atsakyti

Restar, bet pas mus irgi dažniausiai vyksta penktadieniais, nes šeštadieniais- 'nori būti su šeimom'. Nebent daro vasros balius nuo ryto sodyboj, su visos dienos programa. Bet jei buna 'žiemos', kuris kovo ar balandžio mėn- tada nuo pietų oficiali dalis, pranešėjai, lektoriai, apžvalgos, o nuo kokių 9 val - vakarinė dalis klube. žodžiu, variantų skirtingų daug. 

Atsakyti

Mūsų darbo vasaros šventė buvo antradienį :mirksiukas:  

aš  nebuvau, bet manau visai normalu yr nenaudoti savaitgalių

Atsakyti

Tai ne apie savaitgalį ir kalbu. Dabar žmonės itin vertina savo laisvą laiką. Bet tiesiog kur išvažiavus su komanda labiau atsipalaiduoji. Nes vis girdžiu iš personalistų apie švenčių organizavimą. Bet čia gal tikrai neblogas variantas, nes realiai nesugaišti laiko nei kur važiuoti, o jeigu dar nėra kuo, ir t.t.  Gali dalyvauti visi, kas yra darbe. Arba gali ir padirbti, jei kas svarbaus, ir padalyvauti. 

Žodžiu, teoriniai pasvarstymai žmogaus, niekada nedirbusio dideliam kolektyve :). Universiteto ir radijo neskaitau, nes studentiški darbai  o šiaip didžiausia komanda buvo 16 žmonių :). Kartais pasvajoju apie didesnės darbovietės privalumus, bet yra ir minusų.

Laukiam trečio keliauninko grįžtant ir tada bent kiek į sodą nulėksim. Noriu ryt į Trakų vokę, užtat be nakvynės...

Atsakyti

Kiek iš apklausos, tai linksmiausi du bailiai buvo pajūry (aš dekretuose buvau). Nuvežimui- parvežimui autobusą samdo. Jei nori- savo transportu važiuoji. Nakvyne pasirūpini pats, jei lieki. Maistai, gėrimai, muzikantai- įmonės. Šiaip, visada irgi vasaros baliams gerus samdo. Paskutinį vasaros buvo Donatas, o žiemos- Adrina. 

Atsakyti

aš šiandien sulėtinta visom prasmėm...

skaitau apie  Niumos 2 bailius keliskart, mintyse sukasi,kažkur kažką praleidau, o gal   čia vyras su vyresnėliu nedrąsiai dviese pajūrin be Vilmos važiavo... :hmm: 

kol iš n-tojo karto iki galo perskaičiau ..tada jau iš savęs  garsiai prunkštelėjau...

Atsakyti

O aš perskaičius VilmaK perskaitymą, tik tada grįžau pažiūrėti, iš kur čia tie bailiai, nes iškart apie balius suskaičiau :).

Iš Berlyno grįžęs vyrukas sakė, kad visgi pigiau čia pas mus. O Berlynas toks masyvus, kad NET jis jaučiasi mažas :). 2 m 10 cm...

Megztukas visai prie pabaigos, kelios eilutės liko, visai džiugina. Bet baigus reiks greit pradėt ką kito, kad turėčiau ką megzt ryt .

Ar iš sektos niekas į Trakų vokę nenori?

Atsakyti

Restar kad aktyviai visokiose mezgiminėse veiklose dalyvauja :) 

Man tai jokio noro ir poreikio. Matyt darbe atsibendrauju. Noriu būti namie.

Nors penktadienį su katuku fainiai ekspromtu kavos pagėrėm.

Rytoj teks laidotuvėse apsilankyti. Mano vienos darbuotojos sesuo mirė. 8 metus su galvos augliais kovojo. Liūdna, nes abi vienišos, šeimų nesukūrusios visą gyvenimą kartu gyveno. Baisu likti vienam...

Atsakyti

Oj :) prirašiau... :D 

Atsakyti

Nerealiai praleistas laikas Trakų Vokės sodyboje :wub: . Nuo ryto lijo, bet mes su kompanjone neišsigandom, nes žinojom, kad lietaus atveju bus mezgama viduje. Taip tikrai buvo net geriau, mezgėm salione ant sofučių nuostabioj aplinkoj, koncertai buvo dar salėj, diskusija faina, labai įdomu naujų mezginių pamatyt, pačiupinėt, įsikvėpt. Kavutė, pyragai. Įdomios naujos pažintys. Rimtai grasinuosi pradėt nert kokį krepšį. Gal net kokie 2 metai nepraeis , kai pradėsiu :). Kitąmet važiuosiu vėl. Ir užpavydėjom su kompanione kassavaitinio mezgimo būrelio. Krebžda mintis kažką organizuotis irgi.

Priedas  Messenger_creation_e1f97455-61ef-4fe8-9ae0-8d7376f06927.jpeg   196,9KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Messenger_creation_4f57a9c6-a1dd-4a7f-833e-926f36a382b2.jpeg   203,71KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Messenger_creation_418c48c4-ac12-420a-8be9-434bf680c311.jpeg   264,21KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Messenger_creation_8f2c8049-1cc2-4957-8098-7323d91e707e.jpeg   178,38KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Messenger_creation_92362be3-e41c-481b-95a5-d6b80de50125.jpeg   317,72KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Messenger_creation_a96b0849-017b-437a-b10a-c9573e807e30.jpeg   313,3KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Messenger_creation_f6642e4e-6b66-48e1-a89d-364a72fb8161.jpeg   318,77KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  Messenger_creation_c83b0f70-0b5a-4605-ad33-312bf4274821.jpeg   214,64KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Uch Restar, kaip ačiū už reportažą 🥰

Labai tinka mano šiandienos nuotaikai, po ilgo laiko bėgimo, lėkimo, tiesiog pasakiau, kad šiandie nieko nedirbsiu - sėdžiu su filmais ir mezginiais.

Nors namie, velnias koją nusilaužtų, pastatė naują židinį, reiktų iššveisti visas dulkes, bet sustojau, nes neapsisprendžiu ar prie to paties perdažyti sieną ir kaminą, bet tada dar reiktų ir 2 kabelius į sieną paslėpti, o aš jau net nebegaliu galvoti apie jokius statybinius darbus namie... Buvau pasakius, kad dabar mažiausiai pusmečiui noriu ramybės. Nes dar ir daržai desidėjo. Skęstu braškėse ir šliužuose... Dar to nėr buvę, sklypas labai saulėtas, tad mažai jų būdavo, o šiemet itin šlapias pavasaris, tai ir užpuolė jie mus.

Tiesa, mačiau MsuM mezginius, rankinukas labai įdomus, bet visiškai neaktualus, o pledukas net labai užkabino, nors realiai irgi neaktualu😁

Taip pat ir Ramintas pledukas, batukus pasidžiaugiau, o dar labiau gerumu, šitiek pridovanoti...

Atsakyti

Vat aš irgi - grįžau, pavalgiau, mezgu sau laiminga - pradėjau naują bliuzę iš Drops Belle,  tuos spalvotus grožius prisimenu.

Beje, šeštadienį Miesto laboratorijoje paskutinis vasaros brunchas, paskui tik rugsėjį. Labai rekomenduoju ką nors išdrįst ateit pagaliau :). Man gal ir daugoka renginių jau, dar svarstau, ar leisiu sau, bet greičiausiai taip :)

Atsakyti