Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano vaikas Oze Rezus laboratorijoje darėsi tyrimus grįžęs, tai gydytoja labai faina pasitaikė, viską išsamiai apie rezultatus pakomentavo, patarė, ką toliau daryt, kur kreiptis.

Bet pritariu, kad pas konkretų gydytoją būtų prasmingiau kreiptis. Vis tik ir UK rezultatus jau turėsi, tai pakomentuotų.

Atsakyti

Man atrodo, visur yra gerų ir nelabai gydytojų, ant kokio pataikysi.

Neagituoju, bet jei pasiryžusi susimokėti ir pasitirti viską, gal norėtum pas endobiogenikus nueiti? Ten pas juos būtent su kraujo tyrimais ateini, ir visą visumą apžvelgia, o ne kažkokią konkrečią vietą. 

Bet smulkiai nepapasakosiu, klinika jų berods Antakalny yra.

Atsakyti

Greičiausiai nepaklius greit pas edobegionikus. Bent jau mums abiems žinoma Julija A. šiemet jau nieko nepriima. Ir greičiausiai naujų nepriima visai, nes užtenka esamų klientų.  Pažįstama sakė, kad jos vizito kaina ar ne  240 eur. Endobiogenikams ir tyrimų reikia kiek kitokių, ir nebus jokio greito atsakymo - kas čia man yra, ir gydymas lėtas, bandymų būdu. Aš visai tikiu, bet reikia turėti kantrybės ir laiko, na, ir nemažai pinigų.

Bet pritariu VIlmai K, kad geriau pas šeimos gydytoją privačiai susiorganizuoti kada ryte, nueiti iškart nevalgius, kad paskirtų tyrimus, iškart padarytų, o paskui telefonu pakomentuotų, nereikėtų daug vaikščioti. Bet kad paskyrimas būtų tikslingesnis, nes ta pasiryžta skirti suma tikrai didelė, užteks ir gydytojai, ir tyrimams, manau. 

Gal kuri einate privačiai su sveikatos draudimu ir galit rekomenduoti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 05 birželio 2024 - 17:27

Gydytojo negaliu parekomenduot. Bet kliniką tai taip. Kardiolitoje visus tyrimus iškart padaro. Siūlau pas terapeutą užsirašyt, tyrimus tą pačią dieną priduosi, o jei reikės ir siuntimą duos pas specialistą, ten pas juos visko yra.

Atsakyti

Galvoju ko čia mano jurginai šiemet taip nedygsta. Nueinu pažiūrėt iš arčiau, ogi vieni šliuzai  :blink: Visi ūgliukai nugraužti :blink:​ surinkau, bet kad dar visai mažų tų bjaurybių, kad net nesimato dorai. Ką daryt? Pirmą kartą juos matau.

Atsakyti

Liniuka, bandyk šitų granulių pabert, jie priėda ir nebesidaugina :D išdžiūsta. Šliužų neturiu, bet tų juodųjų sraigių tai melejonai. Po šitų granulių būna ramu kažkiek laiko, po to matyt vėl iš kažkur atšliaužia, tai vėl paberiu. Vadinu jį maisteliu :D vis einu pamaitint augintinių

 

Priedas  Screenshot_20240605_211350_Samsung Internet.jpg   104,07KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Rudieji, LIniuka, pas tave? baisus dalykas... ARba jau priėjo iki jūsų arba galima kažkas užsivežė su augalais, o dauginasi jie nerealiai. Pas mus dar nėra, irgi tik sraigės kamuoja. Bet kol kas išsiverčiu ir be granulių.

Atsakyti

Ko nelaukiu savo darže, tai šliužų :bijau2:  :scare:   :aggressive:  Siaubas kažkoks... Pirmąkart juos pamačiau būdama Vokietijoj. Tiesiog vaikščiojom po lietaus parke ir visi visi takai buvo jais nusėti... Siaubas, kaip šlykštu buvo  :unsure:

Ir dar vienas tokio pat lygio siaubas tai kurkliai  :bijau2:

 

Bet panašu, kad tik laiko klausimas, kada parsiras ir čia, nes su kiekvienais metais teritorijos vis daugiau užima...

 

 

Dėl klinikos, tai mano vyras su draudimu irgi į Kardiolitą eina.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 06 birželio 2024 - 10:27

Limit, priminei man vieną pasivaikščiojimą prieš kokį mėnesį :D  ėjau tiesiog šaligatviu netoli Ozo, šalia kažkokie krūmai, parkelis, po lietaus buvo. Ir jaučiu kažkas trakši po kojom.... omaigat! :blink:  visas šaligatvis šliužukais nuklotas :oh:  fuifuifui, net kažkaip supykino,veukt

Atsakyti

Liniuka, bandyk šitų granulių pabert, jie priėda ir nebesidaugina :D išdžiūsta.

Aha, aš irgi būtent šio "maistelio" nuorodą turiu jau senokai pasižymėjusi, tik vis neprisiruošiu nusipirkti. Brangokas sakyčiau, kažin ar bent skalsiai naudojasi? :hm: Nes pas mus tos bjaurasties jau tiek, kad mielai visą dėžutę vienu ypu išbarstyčiau. :oh: Tik gal visgi reiktų pradėti nuo rimtesnės medžioklės, o jau paskui pribaiginėti nuodais :gun_smilie:

 

Čia toks gan konkretus straipsniukas apie įvairius kovos būdus:

https://geltonaskaru...ia-mokslininke/

 

Liniuka, jūs lyg tokie bendruomeniški su kaimynais, – gal pavyktų net vienu metu susikooperuoti naikinti, turėtų būti ženkliai efektyviau.

 

Man tik didžiausia mįslė – ką daryti su kompostinėmis, nes šliužams ten rojus ant žemės... Mūsiškės dar visai prie pat kaimynų sklypo, tai net bijau, kad nepradėtų skųstis.

Atsakyti

Naudojamas gan skalsiai. Beriu tik į porą gėlynų, kaip trąšas, tai nežinau, gal pora sezonų tos dėžutės užteko

Eisiu paskaityt, kokia ten medžioklė rimtesnė, nors turbūt aš tai visai nenoriu užsiimt medžiokle. Iš kitos pusės-nu tai invazinis gyvis, ką saugot? Katėms ežiukams etc. nepavojingas, augalai nuo to nenukenčia.

Ai, iki tų granulių tai buvau įsigudrinus traiškyti tas sraiges, bet ne kojom, tiesiog meti su jėga į trinkeles ir amen :hihihi: 

Atsakyti

kaip nenukenčia augalai??

tai dėl to ir "medžioja" juos, kad,bjaurybės, viską siaubia, kaip,pvz, Liniukos jurginus..

ar čia apie granules buvo kalba? :hmm:  

aš pernai buvau kelis radusi sklype, tikriausiai yra bele kiek mažų, baisu ir pagalvoti...

jau sraigės nugraužia dekoratyvinių česnakų lapus , tai šitie...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 06 birželio 2024 - 18:03