Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai tu nori V formos padaryt iškirptę? O nugara jau numegzta?

Manau Nite jau suprato ir paaiškino :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 15 sausio 2017 - 20:29

Tai tu nori V formos padaryt iškirptę? O nugara jau numegzta?   Manau Nite jau suprato ir paaiškino :4u:  

Kažkaip jei ne apvali iškirptė, tai grečiausiai trikampė  :rolleyes: galimi aišku ir labiau egzotiški variantai  :D

Tik nežinau ar viską supratau ir suprantamai paaiškinau  :D

Atsakyti

Joooooo Kerpen, noriu V raides forma daryt. Mezgtelis toks polaisvis, kaip fabar panos nesioja :D .Nugara nuvariau tiesiai ir palikau kol kas. Sakykit ar reik pecius pamegzt trumpintom eilem jei peciai bus nuleisti, laisvi? Ar nugaroj kakla reiktu isimt nors kiek? Ar Mezgu is dvieju giju kacmyro. Musiau siaurinsiu kas antroj eilej . Aciuuuuuuu paciuuuuuu uz pagalba, viskas daug paprasciau nei galvojau, taip bijojau kad reiks kokias konstantas isvedinet, dabar bus vienas malonumas :wub: nu as taip tikiuosiu :ax: .

Atsakyti

As kartais dar kai v mezgu tokia pusiau u darau...

Is pradziu kazkiek kas antroj eilej paskui kax ketvirtoj o paskui jau tiesiai...graziai gaunasi bet cia labiau prigludusiems modeliams gal

Atsakyti

Nebeiskentejau, pabaigiau "kaunieriuka" ir pradejau dryziuka is vernito alpakikes

Grietineles-pelenu rozes dryziukais

Atsakyti

Labos :)

Nesupratau, ką ten pabaigė qqte :D bet ir aš noriu dryžiuką pradėt. Ale, nėr kada :( dar pirštinė antra tik atnara (ta pati, kur jau buvo prieš savaitę....) ir kitas megztelis ant virbalų tik kūnu įpusėtu :( ale, lėtai man čia einas... ech, kaip nors, sraigišku tempu gal įveiksiu kažkada.

Lace skara tai bais įdomi, bet tik pažiūrėt ir, aišku, konstrukcijos įdomios.

Kacumota tai jooooo, slapukė :) man tas oranžiniu krašteliu priglaustinas ;) ale, kitąkart apsivilk nors vieną,ką.... gali gi nitė ir be galvos tave nufotyt, bet ant kūno gi kitaip nei ant pakabos  :ax: 

Atsakyti

Abelo gi apykaklaite balta meres popins suknelei, suknele nusipirkau tamsiai melyna tai tiuningavau visa savaitgali

Atsakyti

aaaa.... :) tai lauksim Popins ant podiumo ;) reik ir tiuningus įvertint :)

Atsakyti

Tiesa, a man jau vaidenas, ar kažkas ieškojo kojinių recepto?  :hmm: pasidaviau kokį 10 psl atgal, nerandu tokių minčių, tai gal vaidenas, sakau....  :unsure: Nes aš turiu RV užsisaugojus keletą nemokamų, tai norėjau pasiūlyt  :ax:​ 

Atsakyti

kur tie testo filmukai randasi?  man tokie peciai graziai ziurisi

Čia RV:

http://www.ravelry.c...3546446/101-125

jei nieko neskaitant, tai filmukai 5psl. (1 dalis) ir 9psl. (2 dalis su kaklo nugaroje išėmimo formavimu).

Atsakyti

Ieskojo Kapseika lyg tai kojiniu

Atsakyti

kapseika, jei tau reikėjo, tai čia nuoroda į mano RV biblioteką, kur nemokami kojinių aprašai. Jei paklaidžiotum po mano favoritus ten, tai dar nemažai rastum nemokamų aprašymų. Nors aš iš jų dar kol kas nemezgus.... :blush-anim-cl: kažkada planuose  :blush-anim-cl: o jei lt aprašymų nori, tai waidaw bloge savo turi net kelis variantus, iš kurių kojines megzt išmoko mano anyta   :mirksiukas:​ čia http://rankdarbiupal...imo pamokėlės

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 15 sausio 2017 - 23:40