Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

MsuM, labai gražu  :wub: Tas rankinukas tai WOW!!!  :wub:  :wub:  :wub:  :blink:  Kaip jis viduj atrodo? Kažin, praktiškas nešiot  :hmm: 

Ir sėkmingų tau tyrimų, kad visi rezultatai  būtų geri :4u:  :4u:  :4u:

Aš esu tik vieną pleduką numezgus ir žaisliuką priedo. Mezgiau kaimynės vaikiukui, bet kažkaip nepadovanojau, tai paskui po metų atiteko sesės vaikui :D

Rusnės siūlai išimti per du kartus. Sunkokai sekėsi iš apatinės lūpos vidaus išimt, su pailsėjimais. Dabar liko sveikimas, gijimas, šašai po truputį krenta.

Gal kuri iš patirties žinot  kokį gerą kremą nuo randų?

Atsakyti

MsuM, labai gražu  :wub: Tas rankinukas tai WOW!!!  :wub:  :wub:  :wub:  :blink:  Kaip jis viduj atrodo? Kažin, praktiškas nešiot  :hmm:

Ir sėkmingų tau tyrimų, kad visi rezultatai  būtų geri :4u:  :4u:  :4u:

Aciu! :4u:  :4u: 

Vidui paprastas vienas skyrius, su laiku gal pamusala sakiau isiusiu, dabar neturiu medziagos, ir masina tyngiu traukti  :D va ar patogus nesiot pasakysiu po kazkiek laiko, siandien atsinesiau i darba, tai patogus, persimeciau skersai ir islekiau is namu, palyginus su tuo kiek as prisikraunu i savo normalias tases tai ir legvas pasirode  :D 

Atsakyti

MsuM :blink:  čia tavo gamybos tas ridikiulis??? Ogogo, nežinočiau, net nuo kur pradėt

Atsakyti

mano mano, susisviete man, kad reik savo chanelio, kad jau vyras nenuperka tikrojo  :D :D​ 

Atsakyti

Oho, tokie netipiniai darbeliai, ko tu tik neišbandai MsuM! Man labai patinka požiūris - noriu -imu -darau - viską galiu! Man pačiai kai nereikia jokių šanelių, tai poreikio tokiam nėra, bet kaip darbas, tai oho, kokio įdomumo. Pledukas irgi nepaprastas - labai gražus ♥.

Limit - bet ir greitai tie vaikai gyja  :blink: .  O kramtyti jau gali pati? 

Gal kam teko girdėti/susidurti su žandikaulio/ortognatine chrirugija Lietuvoje?  Nes dvimetriniam tokios greičiausiai reikia :(, užsiregistravau pas rekomenduoto chirugo atsistentes rugsėjui, paskui po 4-5 mėn chirurgas nuotoliu pakonsultuos, reikia ten visokių dantų modelių, panoraminės ir galvos šoninės foto, konsultacijų kainos jau nuotaiką sugadino, o tai tik konsultacijos, kad suprastume, ar be tos operacijos jau niekaip... O jeigu ją reikės daryti, paskui dar ortodontinis gydymas, žodžiu, apsiblausė mano nuotaika momentaliai... Į Žalgirį, kaip suprantu,be šansų planine tvarka pakliūti, dar Kauno klinikose yra, bijau ir pagalvot. O dar nosies pertvaros operacija nusimato. Visokios anomalijos kažkaip ėmė lįsti ir gyvenimą gadint :(.

Reikia eit kažkuo užsiimti, kad užsimirščiau. Pašveist ką nors, padažyt. Tokias komodas iš kaimynystės pasiėmiau nemokamai su mintim persidažyt. tai savaitgalį sode padarėm pradžią, norėjau įsitikinti ar tie Foxy paint dažai tikrai nesmirda, dabar galiu tęsti pati namie (sode tai vyro brolį įdarbinau  :B ).

Apie randus nieko nežinau. bet kai kinezė pas kurią su kitu sūnum penktadeinį buvom, pasakė, kad va - ir su randu nedirbta, tai supratau, kad turėjom kažką daryti, bet iš kur man žinoti, ką :(. Štai ką šiuo klausimu Chat GPT rekomenduoja:

Randų gydymui Lietuvoje galite rasti keletą efektyvių tepalų. Štai keletas populiarių ir dažnai rekomenduojamų:

  1. Contractubex - Tai labai populiarus randų gydymo gelis, kuris padeda sumažinti randų išvaizdą ir padaryti juos mažiau matomus. Jį galima įsigyti daugumoje vaistinių.

  2. Dermatix - Tai silikono pagrindu pagamintas gelis, kuris taip pat padeda mažinti randų išvaizdą. Jis gali būti naudingas tiek naujiems, tiek seniems randams.

  3. Kelocote - Tai dar vienas silikono gelis, kuris padeda gydyti įvairių tipų randus. Jis yra lengvai naudojamas ir dažnai rekomenduojamas dermatologų.

  4. Cicatricure - Šis kremas yra sukurtas specialiai randų mažinimui ir gali padėti pagerinti odos tekstūrą bei spalvą randų vietoje.

  5. Mederma - Tai dar vienas populiarus kremas, kuris padeda sumažinti randų matomumą ir padaryti odą lygesnę.

Šiuos produktus galite rasti didžiosiose vaistinėse, tokiose kaip "Eurovaistinė", "Camelia" ar "Gintarinė vaistinė". Rekomenduojama pasikonsultuoti su vaistininku ar gydytoju prieš pradedant naudoti bet kurį iš šių produktų, kad pasirinktumėte tinkamiausią pagal jūsų odos tipą ir randų pobūdį.

Atsakyti

Aha, beveik tuos pačius pasigooglinau :D Ačiū, Restar!  :4u: 

O tie jūsų išlendantys reikalai tai nekažką... Dar kai visi žinom, kokios nežmoniškos eilės...  :unsure: 

Rusnė kramtyt dar negali ir lūpų dar nesudeda gert per šiaudelį. Šypsotis dar irgi ne. Skausmingas buvo tas siūlų traukimas šiandien ir toks vaizdas, kad pati slaugytoja bijojo labiau nei vaikas :D 

O dėl šašų, tai parekomendavo tokį skystį ir dėt kompresus, tai tikrai pakankamai  greit atmirksta  ir nukrenta.  Randas virš lūpos tai labai matosi, kur penktadienį išėmė siūlus. O po šiandien išėmimo, tai ištino vėl apatinė lūpa... Tai šitie turbūt greit sugis ir tada bus dantų reikalai.

Atsakyti

Sėdžiu su Vilium traumatologiniam 🤐

Pažaidė kašį- grįžo kruvinas, į nosį iš alkūnės gavęs. Foto padrė, laukiam išvadų. Pagal ištinimą, spėju, kad bus skilus. 

Kaip gimtadienis- taip traumos. Užpernai- čiurna. Trys savaitės gipse. Pernai- nykštys užsilenkė per kašį. Dabar- nosis 🙄

Atsakyti

Be lūžių. Tik bsisiai ilgai viskas trunka.

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Pridaviau vakar krauja, ranka skauda dabar, spaudimas pakiles gerokai buvo, aisku ir pulsas 130, nurasiau stresui... bet galvoju reiktu tikriausiai spaudimo aparata nusipirkt ir pastebet, bet jauciuosi per jauna jam  :ax: :lol: 

Greiciau tie rezultatai, toks nerimas vel sugryzta, jau lyg ir apsiraminus buvau. Sestadieni skrendam i lt, manau planus gerokai pakoreguotu prasti kraujo tyrimai, manau eisiu tada lt pasitikrint, isgirst bent antra nuomone   :ax: 

Seip jei ir ne blogiausias varijantas, ir viskas normose as vistiek neturiu jegu baisiai  :( atsikeliu atrodo jau pavargus  :cray:​ 

Atsakyti
MsuM, bet gal po įtemtų mokslų, žiemos (vitaminų mažiau)- galima rast pateisimų tokiai savijautai? Aišku, geriau, kai nereikia galvot - turiu jėgų ar ne. Linkiu kuo greičiau išsiaiškint, ko trūksta :)
Atsakyti

MsuM, bet gal po įtemtų mokslų, žiemos (vitaminų mažiau)- galima rast pateisimų tokiai savijautai? Aišku, geriau, kai nereikia galvot - turiu jėgų ar ne. Linkiu kuo greičiau išsiaiškint, ko trūksta :)

sugeriau dezute viena vitaminu jau, nusipirksiu dar gryzus pagert, nemegstu as tiesiog vitaminus gert, gal reiks pasiprasyt tyrimo kraujo vitaminus, kad paziuretu, arba LT pilna jei darysiu manau turetu parodyt ir vitaminus 

Atsakyti

Tą ir turėjau galvoj, kad atskirai Vit D ar cinko, ar dar kažkurių vitaminų  trūkumai gal parodytų dėl ko nėr jėgų. Antėja daro kompleksinius  tyrimus, bet tikrai ir kitos laboratorijos.

Atsakyti