Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pamezginėjimai. Kažkaip aplink vien naujagimiai....Priedas  IMG_20200604_112714_sm.jpg   227,76KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  IMG_20240411_090420 sm.jpg   179,23KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  IMG_20240526_110807_sm.jpg   212,18KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ramintas, ale tu tyliai ramiair primezgi! Yra ką paveikt. Kaip kokia geroji tetulė visiems dovanoji, ar parduodi? Beje, iš kokių srių tiek naujagim? Giminės, draugai, kolegos? Faina, kai daug jaunimo aplink, pas mane nėra kūdikių visai - draugės negimdančio amžiaus beveik, giminaitės irgi, vaikų puseserės - be antrų pusių, karjeras daro... Jaučiu, mano vyresnėlis pirmas susilauks  :B .

Kaiadorys ar ne kokia Lietuvos kultūros sostinė, kad švenčia jau nuo vakar visą savaitgalį, visokių fainų koncertų bus, maniškė su chorais žygiuos ir dainuos - įžanga į Dainų šventę. Nuplaukė ankstesnės dėl covido, tai nors vienas vaikas nors kartą turės tokią patirtį.

Atsakyti

Restar, tikrai kultūros sostinė, ir renginiai prasidėjo nuo ankstyvo pavasario.

O apie mezginius - tetulė. Trys kolegės į dekretą, visos 30+, ir du giminaičiai. Tai dar vienas pledas supakuotas ir kombio megzto reiks. Tai kokį lietingą savaitgalį keliausiu į siūlinę.

Atsakyti

Labai jau tu gerietė :wub: . Nesu gyvenime nei savo vaikams, nei svetimiems pleduko mezgus :). Gslanūkams teiksiuosi, jei tokių sulauksiu.

Šiandien teoriškai laisvadienis, tai kaip sėdau dirbt, tai dar out of office net neužsidėjau. 

Šiemet gal iki tiek nenusivariau, kaip ankstesniais metais, bet vos tik sukrenta daugiau reikalų ir reikia kur paskubėt, suprantu, kad reikia poilsio. Nebenoriu varyt, lėkt, spėt, noriusustot ir mėgautis lėta kasdienybę...

Varau su sūnum pas kinezę, kitą paa žandikaulio chirurgą reik registruot, skeleto deformacija, gali tekt operuoti...

Atsakyti

Restar, man negaila. Malonumas pirkti siūlus, malonumas megzti, malonumas, kad nori mezginio arba bent demonstruoja džiaugsmą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 31 gegužės 2024 - 17:34

Aš tai pati kolegių leliukams nemezgu. Nuoširdukas mezga :D  Jau gal penktą ar šeštą. Labai gera dovana nuo kolektyvo.

Rytoj planas išsivalyt langus ir išsiskalbt užuolaidas. 

Atsakyti

Aš tai švenčiu 🥳

Praeitą savaitgalį- Kauno dienos.

Šį- Marijampolės dienos :D 

Antradienį vyras vėl išskris. Galvojau po 3 savaičių. O pasirodo, kad jau visą mėn namie buvo. Bet pagal jausmą kažkaip trumpai. Na, taip, viena savaitė iš jų Romoj  😍

Atsakyti

Aš tai švenčiu vasarą sode  :wub: . Laimė ir gėris. Dukrų namie nėra, o bernais rūpintis nereikia  :B. Tai ir kaifuoju. Kyla naujos mintys, ką pasitobulint. Vyrus vis sugalvoju, kaip įdarbint : D. 

Gėlių vazonuose ir aš pasisodinau, dabar galiu sėdėt ant slenksčio, klausytis paukštukų ir mėgautis  :wub: . Nors dalies gėlių dar reikia lukeret, kol užaugs, nes mano pačios daigeliai. 

Negaliu net pagalvot, kad ryt reiks grįžt prie kompo, darbo. Vasarą dirbt - nesusipratimas  :B​ .

Atsakyti

Ryt bus šiek tiek vėsiau :D  tai gal kaip nors :mirksiukas: 

Aš biškį "apėjau" savo valdas. Paravėta, palaistyta, pakedenta.

Gėlės, kiek jų yr-žydi. Tik mėgstu daugiametes, kur nereik kiekvienais metais iš naujo. Ir dar užsimaniau į savo pagruvusią terasėlę kokio nors baldo padoraus, bet nebrangaus. Tik vis niekaip iki pardės nenuvažiavau. Kad turėčiau kur kavytę gert ir į kaimyno daržus spoksot :D  turiu ir dabar tokias kėdes, bet tas kampelis labiau į sandėliuką panašus.

O žydi bijūnas :wub:  aguonos kaip tik baigė, dar vilkdalgiai keli, veigėlė kaip tik pražydo... levandos ir šalavijai. Ai, dar katžolė-visų kaimo kačių džiaugsmas ir lankytina vieta. Bei keletas saulučių. Smagu tam kaime vasarą :rolleyes:​ 

Atsakyti

Restar, kaip su tavim sutinku, ypač dėl darbo vasarą. Deja, atostogų nenusimato. Pirkau siūlų. Kombinzonui naujagimiui, eisiu schemos ieškoti.

Atsakyti

Aguonų pas mane pats žydėjimas ir dar yra pumpurų. Šalavijų ir katžolių ir man reikės, matyt, ir dar smilginių. Bet laikausi dar nepirkus, kol nebaigiau peržiūrėti natūralistinio gėlyno kurso. Vietos nedaig, reikia mąstyti pradėt, o ne pirkt, ką tik sužinau, paskui neaišku, kur kišt....

Baigiau antrą rankovę, liko riebi kūno atnara. Ir atėjo nauji Drops Belle naujai nusipirktam receptui....

Atsakyti

Labas rytas!  :4u: Atnesu kelis pabaigtukus parodyt.

 

Siandien eisiu krauja priduot ir tikiuosi geresniu rezultatu. Sestadieni skrendam i LT tai jei nebus geresni eisiu LT privaciai pasidaryt, kad isgirst dar nuomoniu, zodziu laikykit pirstus sukryziave  :D

 

ateisiu i darba paskaitysiu ka priraset, ko primezget  :wub:


Pridėta:

Atsakyti