Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Limit, laikykitės visi :4u:​ 

Atsakyti

Oi, kokios netikėtai nekokios naujienos... Tik dabar pamačiau, jau nieko nebepridėsiu, tik sveikatos, stiprybės  merginai ir tėvams, ir sėkmingo greito gijimo  :4u:

Kai perskaičiau sakinio pradžią, tai fantazija ko tik neprikūrė baisaus į priekį, nenoriu net leist tokiom mintim sugrįžt. Tikiu, kad Dievas, angelai ir viskas, kuo tikit, padėjo išvengti baisesnių pasekmių. Toks sukrėtimas, net ne asmeninis, padeda iškart viską pervertint ir džiaugtis tuo, ką turim šiandien. Nes ryt jau kas nors gali pasikeisti...

Atsakyti

Ačiū visoms už linkėjimus :4u: 

Tikrai dar viskas ne taip blogai, kaip vaizduotė jau buvo spėjus nupiešt.

Sukelsiu kelias savo foto į kambariuką iš Astos pievutės :wub:​ 

Atsakyti

Limit laikykitės sveikit  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Savaitgalis matau buvo grazus  :wub: 

Limit linkiu kuo greiciau atsigauti, pasveikti ir pamirsti dukrai si nesmagu ivyki  :4u: 

Atsakyti

sveikos, kur visos dingusios? 

Visos atostogaujate? 

aš- turiu trumpas atostogas....stebuklas tikras, pati savim negaliu patikėti- gegužės mėn maudžiausi ežere!!!  Šiaip jau gal tik kokiam rugpjūtyje išdrįstu ...Bet vandens šiltumas !!!  :blink: 

Atsakyti

vuo, veikia SM, :blink:  galvojau, kad v4l pastrigusi, kad tokia tyla.. :hmm:

 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 30 gegužės 2024 - 10:56

Aš šiemet nepriėjau dar prie ežerų. Nors dukra jau prašėsi nuvežama. Bet vis darbai, reikalai... vakare, jeigu neprimena, tai ir smegenys nesuveikia ta kryptim dar. Nes neatostogos. Bet vyras vakar spontaniškai nupirko jau skrydį, rezervavo viešbutį. Tai vėl Graikijoj kepinsimės :). Na, ir maudysimės. patiko pernai Peloponese, šiemet - Kreta. Vėl Slovakiją atidedam. Mergos nerodo jokio entuziazmo po kalnus vaikščiot. Na, ir aš prisibijau, kaip man sektųsi, kai vos į 4tą aukštą užlipu šiuo metu. Aišku, kai įdomu būna, tai ir fiziologija pasikeičia stebuklingai, bet nežinau, nežinau.

Mažei pora stovyklų užsakiau už geresnes kainas, irgi tuo klausimu ramu. Dar birželio pradžioje jėzuitukai vienasį Berlyną, kitas į Tartu  su klasėm varo, čiurlioniukė - į praktiką Palangoj. dar koncertas Kaišiadoryse, laukianti dainų šventė...Vos spėju sekt, kur kiek ko kam pervest ir neramu, kad ką pamiršiu. Pvz. pasą primint pasiimt.

Vasarą dičkiai kažkur kažką, vienas vėl šiemet į Vieną pas draugą skris (nežinau, ką vėl tai ambasadorei lauktuvių nupirkt...) ir gal į Palangą į kito draugo butą, sesė gal irgi prie jūros su draugėm, dar minčių buvo pas kitos draugės mamą į Paryžių skrist. O ta mama - mano kursiokė, pasirodo :D. O man jau pilve nerimas randasi dėl tų visų skrydžių (mes irgi mandriai skrisim, per Rygą...), dėl to, ką reikia nepamiršt nusipirkt, pasirūpint, o laiko tai mažai, iš esmės - išeinam atsotogų ir skrendam...

Vakare pamezgu truputį lašininę moherą :D. Pačiai juokinga, bet nieko kito neturiu ir nenoriu galvot. Pastaruosius ne vienus metus esu ne poligaminė mezgėja :). Kas pradėta - tą reikia ir pabaigt. Tai ir brūžinu, žiemai ruošiuosi. Atrodo, išeis visai fainai vakar pasimatavau su viena beveik baigta rankove.

Atsakyti

Aš kažką veikiu...

Svarbiausia kažką daryti :D ane

nemezgiau gal tris dienas, vis kažkas atsiranda vakare iš reikalų.

Bet net nemezgant kažkokiu būdu viena rankovė jau prailginta. Reik įveikt antrąją.

Vakar žiauriai sustresavau dėl vyro... sugalvojo jis kregždutėms baidyklę įtaisyt maždaug 10 metrų aukštyje. Turim tokias kopėčias, pasistatė pliam, visos juda, kreivai šleivai, nu blyn, jei nukris taigi... sunkiai sekės suvaldyt man emocijas, vyriškis matyt irgi nelabai drąsiai jautės-nelipo. Užlipo per stoglangį.

Juokingiausia, kad ta baidyklė šiandien ryte buvo užpūsta ant stogo ir savo funkcijos numatytos nebeatlieka :D 

Tai va, ryt pasiėmiau laisvą iš tų nervų :D   bet reiks turbūt kažkaip daržais/sodais pasirūpint,viskas džiūsta, trešnė vargšė lapų nebesimato per amarus, obelaitės vėl pasiligojo...

Na bent jau šalavijai neseniai sodinti galvas pakėlė, žydi visu gražumu. Ir bijūnai :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos. Aš ambulatorinę reabilitaciją pradėjau nuo šiandien dėl nugaros ir rankos. Gerai, kad popietinius laikus procedūroms susitariau, tai ir su darbu susiderint pavyko. Nemažai skirtingų procedūrų gavau. 

Vyro megztuko rankoves atskyriau. Pamatavau ant vyro- lyg su klaustuku dėl laisvumo. Pamatavau prie nešiojamo (mano anksčiau megzto) megztuko- idealiai. Galėsiu toliau megzt :) 

Atsakyti

Labos, Restar, koks koncertas Kaišiadoryse?  Einu lygint pledo, o tai, reik siųsti...

Atsakyti

Aš liepos viduriui 10 nugaros masažų pasiėmiau. Draudimas rugsėjį baigsis, o kažkaip šiemet visai mažai išnaudojus esu. Vakar buvom su kaimyne šiltnamiuose gėlių. Juokingiausia, kad labai sunkiai radom, nors pernai abi buvom, bet per metus belia kiek naujų namų pristatė, viskas kitaip atrodo. Tai malėmės ilgai po rajoną su dviem mašinom. Dviem, nes į vieną būtų netilpę. Nu ir ką sudodinau šiandien ir dar trečdalis vazonų liko tuščių. Mačiau bus vėl Buivydiškėse augalų mugė savaitgalį, važiuosiu dar ten pasipildyti.

Vaizdas iš bagažinės

Priedas  Screenshot_20240530_201242.jpg   699,87KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti