Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Limit, ką mezgi jau tokio?  :bigsmile: 

Šiandien jau ir aš pradėsiu gal megzt, jeigu telefonas nenukonkuruos. Nors kaip ir gana tų ekranų...

Be galo gražios foto iš vakardienos renginio, tai visą dieną mėgaujuosi  :wub: . Manęs ten, aišku, mažai, bet graži gamta, plaukimas drakono valtimis, vaizdai iš drono  :wub: .

Siūta liemenė, faktas - gražesnė :). Jeigu pavyks kur pamatyt, tai gal ir pasimatuosiu. Bet jaučiu, kad iki rudens į jokią drabužių pardę nebenorėsiu kojos žengt. Arba iki atostogų... Gal neturėsiu kuo joms apsirengt :).

va, liemenę radau irgi: https://dustudio.lt/produktas/linine-liemene-auri/ 

O iš tiesų, tai vis žiūriu į šitus marškinėlius: https://dustudio.lt/...eliai-moterims/, gal pagaliau nusipirksiu.

Atsakyti

Restar, tik kepurė ta pati be paskutinės eilutės stovi :D Nieko nemezgu daugiau. Galvoju, gal iš moheriuko ką nors pradėt. Gal kokią babainą į susitikimą pasiimt, gal ateis koks įkvėpimas kitas bematant :)

Atsakyti

Oi, tas babainas biškį dviprasmiškai skamba :D. Nors... pati nežinau, ką pasiimsiu, reikia skubėt ką naujo pradėt. Nebent baigsiu rašto dalį per šiandien ryt, tai toliau galėčiau megzt lygiai savo pilką lašinį. Bet vakar ir be nieko sėdint kojų padai degė iš karščio, o dar mezginį šiltą ant kelių užsidėjus... Gal ką mažo pradėt. Bet toks malonumas buvo lėtai lėtai, niekur neskubant megzt ir  atsipalaidavus serialą žiūrėt... Atvirtinėju į žmogų. Vos ne pirmą kartą galėjau sau pasakyt, kad mėgaujuosi procesu, o ne varau dėl rezultato. Nes paprastai man rezultatas labai svarbu, svarbiau už procesą. procesas džiugina tik tol, kol įsivaizduoju, kaip nešiosiu, su kuo derinsiu ir pan. Ai, dar raštuotas pirštines galiu megzt ir dėl proceso :), bet vis tiek su mintim, ką kas nors džiaugsis.

Atsakyti

Oi, tas babainas biškį dviprasmiškai skamba :D

Net garsiai susižvengiau, kai supratau, ką parašiau  :lol:  :lol:  :oh:​ 

Atsakyti

Nu ką, radau kelnes. Nelygintas. Sūnaus spintoje🤦

Nors galėjau prisiekti, kad išsilyginau, pakabinau.

Esu vaikščiojantis nesusipratimas.

Jau vakar, po vieno beveik eilinio nuotykio darbe, kai kažkaip juokingai sukrito aplinkybės, kolegė sako, žiūriu į tave ir galvoju, kaip aš nuobodžiai gyvenu. Sėdim tame pačiame kabinete, bendraujam su tais pačiais žmonėmis, bet pas tave nuotykis po nuotykio... O pas mane jau 20 metų ta pati rutina.

Dar tas pavasaris, jaučiuos grynas vėjo malūnėlis, sukuosi, sukuos, maluos, maluos.... 

Atsakyti

Net garsiai susižvengiau, kai supratau, ką parašiau  :lol:  :lol:  :oh:​ 

Aš irgi 🤭

Atsakyti

Šiandien švenčiam- Gytis įstojo į gimnaziją 🥰

Dėl Viliaus perstojimo dar laukiu info. Nenori likt dabartinėj. Gal vėliau gaus papildomų balų, kad brolis įstojęs :)

Buvom senamiesty, prasivaikščiojom. Oras fantastinis, kai nebekaršta. 

Atsakyti

Šiandien švenčiam- Gytis įstojo į gimnaziją 🥰

Sveikinu :4u: Mus irgi neseniai tokia šventė aplankė, turėjome smagų vakarą su pica :ax:  Labiau turbūt net ne ruošimasis egzaminams išvargino, kiek paskui rezultatų laukimas, nes buvom kažkaip ne taip supratę, kad preliminarūs bus truputėlį anksčiau, tai toks nervų patampymas gavosi. Na bet svarbiausia pabaiga laiminga :D – įstojo, kur pati labiausiai norėjo (kur mažiau norėjo ir per egzaminą dalies užduočių nespėjo – irgi :bigsmile: ), ir net balai pasirodo ne ant ribos, o stabiliai apie viduriuką, tai kaip ir savo vietoje turėtų būti – bus link ko pasitempti, bet ir neliks gal visai uodegoj, kas irgi svarbu atėjus iš ne itin motyvuotos klasės. Be kita ko, nors naujoji mokykla ir tolėliau, susisiekimas nuo namų vis tiek labai patogus, be persėdimų.

 

Toks didelis palengvėjimas ir pamažu sugrįžtanti vidinė ramybė, be kurios, kaip berods Kapseika kažkada rašė, nekyla rankos link mezginių – jau sukirba mintis apie vieną nebaigtuką, geras ženklas. :ax: Net statybininkai kitą savaitę jau rimtai žada pradėti dekoro darbus – vėl įsižiebė viltis, kad per artėjančias ir nelabai bekeistinas atostogas neteks sėdėti užsibarikadavus, jau galėsiu ir langus išsiplauti, ir kiemą normaliai apsitvarkyti, ir apie būsimus daržiuką, gėlynėlius ramiai pamąstyti.

Atsakyti

Labos. Savaitgalis. Nėr ką skaityt? Net lietus į internetą neparvaro? Vieną komplektą naujagimiui numegzt suvėlavau. Mažylis jau namo ruošiasi, o pas mane mezginys dar ant virbalų. Ech. Paprikos nepasodintos, liūtys išvarė iš kaimo, o dar ir elektra dingo.... Kažkoks ne toks savaitgalis

Atsakyti

Ramintas, šiandien buvo pievutė pas Vincį. Ir praktiškai be lietaus 🥰 neskaitant labai trumpo kavos pagėrimo.

Smagu buvo pasimatyt. Nors visą savaitę svarsčiau- pievutė ar Palanga 🤭 kažkokia labai sunki savaitė ir nuotsikos stoka. Bet vakar atsigavau. 

Atsakyti

Pievutė ania.... Nu ok, jau rimtai eisiu vaistinėn. Bilibilio.

Atsakyti

Mudu su vyru dar į senamiestį atsibastėm. Švenčiam Kauno gimtadienį 🤭

Atsakyti