Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pasiėmiau siūliukus. Virvelė, bet gana plonyčiai. Kaip kojininiai atrodo, bet man tinka tokie.
Spalvos- labai švelnios ir yra - žydra su pilkšva. Matysiu, kokiais dryžiais megsis.
Vakar Emiliui buvo emocijų iškrovos diena ant manęs doh.gif Daug ašarų ir viskas blogai. Kažkaip atlaikiau.
Atsakyti

Dirbam :scenic: 

Vakar galva plyšo. 

Ir niekaip žaliojo neužbaigiu, kad jau šilkais džiaugčiaus

Atsakyti

Laba diena,

niuma, laikykis.. :4u: 

Vakar  nuėjau ties Nerim pasivaikščiot, o ten koks grožis  :wub:  Visas šlaitas ramunėm žydi  :wub:  Kas tą sugalvojo, tai tikrai valio!!! :4u: 

Ankstesniais metais tik ties Baltu tiltu buvo, o dabar ir šitoj pusėj. Dar man medžių trūksta, nes jei eini pasivaikščioti karštą dieną, tai jokio pavėsiuko čia.

Rusnei sekmadienį sutvirtinimas, reiks kažką apsirengt paieškot jai, dar nieko nežiūrėjom. Tikiuosi stebuklingai kažką rast spintoj :D

Atsakyti
Limit, dukterėčia vestuvėm suknelę per Vinted rinkosi. Daug grožių nuo kokių 10 pinigų prasideda. Tik ji ne baltą išsirinko.
Jeeee atsiminiau, kad savivaldybė paskalbė registraciją į stovyklas. Pavyko ir Emilį į dienos stovyklą, ir Gytį į savaitės stovyklą nemokamai užregint (daugiavaikiai). Dabar liko sunkioji dalis- įkalbint Gytį važiuot biggrin.gif Nes nebuvęs niekur.
(P.S.- ašaros pas Emilį buvo smile.gif ) Tiesa, vakar visas orchidėjas persisodinau. Nes vis leidžia leidžia žiedus, bet ne visi pražysta. Senai žemės keistos buvo.
Atsakyti

Aš tai po konferencijos be plionkės grįžau...Guliu su katinu.

Atsakyti

Restar, dar tebeguli?

Atsakyti

Ooo kokie žmonės.

Kas geresnio, Gadget?

Aš tai šiandien gan nemažai nuveikiau.

Produktyviai padirbėjau

Partysiau dėžę su 6 pomidorų daigais iš turgelio :D 

Subėgiojau į CUP, nusipirkau kedukus :D  nerealaus patogumo, sudalyvavau loterijoj CUP 50mečio proga, gavau Sportlando rankšluostuką :rolleyes: 

Papietavau

Ir dar visas pusdienis liko :rolleyes:​ 

Atsakyti

Uf. Turėjau šiandien stresiuko. Dėl dičkių stojimo į gimnaziją- motyvaciniai pokalbiai zoomu. Tai pradedant nuo to, kad programa nenorėjo jungtis, reikėjo atnaujinimų (o viskas vyko likus kelioms minutėms iki pokalbių pradžios),  baigiant tuo, kad Vilius labai ant plauko kabo ar priims- paliktas kaip svarstytinas. Gytį lyg patvirtino. 

Atsakyti

Katuk, dar atostogauji?

Aš tai vėl darbe ruošiuosi 7 dienų iš eilės košmarui :B O tada jau ir man atostogos :yahoo: 

Atsakyti

Gadget - leidau sau pamiegot iki 9.30. Tiesa, buvau atsikėlus apie 7 val - vaistai, wc ir suradau ridikėlius šaldytuve. tada leidau sau vėl eiti į lovą. gal ir be reikalo, nes kai sėdau dirbt, tai ir galo nesimato. nes reikia užbaigti galus po konfos (foto, padėkos ir panašiai) pirmadienį dar vienas grand renginys.... Oi, reikia varyt su sūnum iki ofiso - nuvežt daiktų po konfos, o tai pilna bagažinė, veidrodėlio beveik nesimato...

Atsakyti

Niaaa, dirbu!

Čia šiandie kažkoks energijos antplūdis, pašaliniai darbai per pietų pertrauką atlikti :rolleyes: 

Ryt iš namų. Ir pamiršau jog eleltrą planuoja atjungt po pietų... nu tai teks padirbt be interneto :rolleyes:​ 

Atsakyti

Visos vasara mėgaujatės? Mes kaime darbuojamės. Pas vieną kaimyną balius, kitas šiaip lauke dirba, abu pasileidę balių dainas ant baisaus garso :B Ommmmmm

Nespėjau nieko megzti pradet, tai nieko neatsivežiau, o visai gerai mezgasi man čia. Galvoju ar moheriuką eilinį imti ar iš tų pereinančių vasarinių pradėt. Tik bijau, kad nespėsiu iki vasaros galo. Tai gal geriau iškart rudeniui. 

Šiandien visai netikėtai megoje nusipirkau šviesias plačias kelnes. Kažkaip prisijaukinau laisvas kelnes. Tik batus reik paderinti, nes man gražu labai ilgos, tai su bekulniais nelabai tinka vaikščioti. Gal naujų reikia :hmm:

Atsakyti